Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 990.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Igła: „Jeśli Kulawik nie dostał pozwolenia na tępienie nieróbstwa,” Tylko co to Twoim zdaniem oznacza w naszej polskiej rzeczywistości? Co konkretnie oznacza? Kary finansowe? Zesłanie do ME? Klub kokosa? Przecież jak potraktują tak Meliksona czy Genkova, to ich wartość spadnie. Kto zapłaci duży grosz za grajka z ekstraklapy z którym jeszcze dodatkowo są problemy dyscyplinarne? A tych mniej utalentowanych grajków to mogą sobie tępić aż do usranej śmierci, z gówna bata nie ukręcisz.

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Zagadka rozwiązana, trenerem Tomasz Kulawik. Można oczywiście mówić że to Wiślak z krwi, że krakowską piłkę teraz będą grali i inne duperszwance, ale ja uważam że zadecydowała pragmatyka - to był NAJTAŃSZY trener z licencją na ekstraklapę z dostępnych na rynku i dlatego łysy go zatrudnił. Ciekawe czy Boguś C. chce jak Walter zrobić klub samofinansujący się, czy może po prostu zwija zabawki i łysy robi za syndyka masy upadłościowej.

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Dużo niezłych typerów jest na forum; kogo typujecie na nowego trenejro Wisły?

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ale efekt nowej miotły jest wtedy jak jest z czego dosypać do pieca. Jak poprzedni trener przeszkadza, źle ustawia taktykę, jak trzyma na placu gorszych kosztem lepszych. Nie sądzę aby Probierz tak robił. Niedawno przyszedł niezły trener Zieliński do Ruchu i jakoś nie odmienił oblicza drużyny. Ekstraklapa jest nieprzewidywalna i Legia może z Wisłą nawet przegrać. Nie mniej oprócz siły czysto piłkarskiej ja również wierzę w pewien rachunek prawdopodobieństwa. 4 reszka z rzędu raczej nie wypadnie,…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Trzeci mecz z rzędu zremisowany. I tylko 3 punkciki na 9 możliwych. Niedobrze. W Lubinie gra dupy nie urywała, ale nie była też jakaś tragiczna. Zagłębie ma mocny skład i ewidentnie się na Legię sprężyli, poprzeczka wisiała wysoko. Szkoda że nie pomęczyli tego golkipera ręcznika który stał na bramce miedziowych strzałami z dystansu. Aha, jedna rzecz rzuciła mi się w oczy. Nie wiem czy granie jednym defensywnym pomocnikiem i to Łukasikiem to jest dobry pomysł. Szczególnie na mocniejszego przeciwn…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Karlik, to dżołk był, rozluźnij poślady.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Dziś wyczytałem, że nie stać klubu na naprawę wanny leczniczej.” Ale szacun dla ziomów którzy zdemolowali tę wannę. Przecież to wielkie, wmurowane w posadzkę bydle. Ktoś musiał długi czas grzmocić jakimś pisuarem wyrwanym ze ściany. Nie w kij pierdział. +50 do respektu u wszystkich ekip z całej Polski.

• Liga typerów - dyskusje

Thorgoth - - Piłka Nożna

piekarz to wogóle szacun. Błędnie wytypować wyniki meczów już rozegranych to jest osiągnięcie. Nie w kij pierdział.

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Nie no, z tą równowagą w sumie szczęścia pisałem tak pół serio. Nie popieram naprawiania błędów kolejnymi błędami. Lyczmański w zeszłym sezonie debiutował w ekstraklasie, po meczu Wisła-Jaga dostał mocno po uszach, zdaje się że nawet go zawiesili na kilka meczów. Wczoraj po prostu był bardzo "obsrany" żeby tylko przypadkiem ponownie nie pomylić się na korzyść Wisły. I to akurat mu się udało Ogólnie w naszej lidze jest tylko dwóch sędziów którzy czują grę i reprezentują jakikolwiek poziom: Siejew…

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Mówią że jest sprawiedliwość w przyrodzie. Lyczmański rok temu przekręcił Jagę na korzyść Wisły, teraz pomylił się dwa razy i wypaczył marny mecz zapowiadający się na 0:0 na niekorzyść Wisły. Ślepa ręka sprawiedliwości dosięgła Białą Gwiazdę po czasie, czasem tak bywa. A szacowałem Wisłę na kandydata do tytułu. Oj, przeszacowałem.

• Może źle to pamiętam, ale Obraniak po faulu tak bardzo energicznie wstał i wyskoczył do Czarnogórca. Jakiegoś specjalnego ciosu ręką czy nogą nie było.

• Mecz oglądało się fajnie, bo spotkały się dwie ekipy z kabaretowymi obrońcami. Moją prywatną nagrodę przyznaje temu koleżce z Czarnogóry który około 90 minuty przebiegł tyłem dobre 60 metrów kryjąc Błaszczykowskiego wzrokiem. I się nie wypieprzył, a to na wstecznym nie jest takie proste. Kozak! Wawrzyniak fatalny. Tytoń elektryczny. Murawski bronił gdy atakowaliśmy, a gdy broniliśmy zostawał na desancie. Z plusów to może zawieszą Obraniaka. No i Błaszczykowski chyba bilety dla babci dostał, bo d…

• Ja uważam że niezależnie od ceny i dostępności kupowanie tego meczu od mafii Placzyński/Lato jest nieetyczne. Po prostu. Obejrzę jak będzie na streaminingu, albo wcale.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Legia zgwałciła PBB. - po poprzedniej kolejce i meczu z Bełchatowem myślałem że nie da się bardziej stłamsić innej drużyny w naszej lidze. Cóż, okazało że się da. 34 strzały na bramkę oraz 75% posiadania piłki mówią same za siebie. - nie cierpię drużyn grających jak Podbeskidzie. Autobus w bramce + faulowanie + gra na czas + symulowanie kontuzji + pałowanie w trybuny. Ustawienie 8 stoperów i dwóch defensywnych pomocników. Życzę im spadku, chociaż pewnie nie spadną. Śląsk Lenczyka to przy nich Ba…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

- Piłka nożna jest bardzo specyficznym sportem. Pierwszą połowę w której graliśmy katastrofalnie wygrywamy 1:0. Drugą, w której graliśmy lepiej przerżnęliśmy dwiema bramkami - Żal ogromny bo Rosenborg był w zasięgu. Zabrakło niewiele, ot odrobiny szczęścia w jednym lub drugim meczu - Wkurza mnie jechanie po Michale Żyro, które robi się trendy. Tak, jest wysoki, szczudłowaty i porusza się niezgrabnie ale piłkarsko nie jest słabszy niż reszta młodych - Sędzia gwizdał pod Legię, chociaż ten jeden s…

• Liga typerów - dyskusje

Thorgoth - - Piłka Nożna

Nie, nie chcemy ligi holenderskiej ni cholery się na niej nie znamy Nie zmieniajmy zasad w trakcie trwania edycji.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

- Rzeźnik tragedia. Prawdziwa. Czasem zdarza się taki dzień, że wszystkie decyzje są błędne a każdy pomysł zagrania nieudany. Futbol to gra błędów, raz na wozie a raz pod. Ale dlaczego dziś?? - Rado jest gruby, ślamazarny i nieprzygotowany do sezonu. Bo cały okres przygotowawczy miał kontuzję. Pisałem o tym pierdyliard razy i już więcej nie chce. Czekam aż wreszcie Urban ustawi go na jego optymalnej pozycji. A optymalną pozycją dla niego jest ławka rezerwowych. - Szczęścia trochę zabrakło. Gdyby…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Sheldon: „Jeśli zagrają tak jak lidze to powinni wywieźć dobry wynik z Norwegii.” Ale pierwszy mecz gramy u siebie, więc z Norwegii to mają wywieźć nie tyle dobry wynik co po prostu awans Patrząc na ostatnie wyniki Rosenborga w pucharach to nie są giganci futbolu. Najważniejsze to nie stracić bramki u siebie, 2:0 będzie zadowalającym wynikiem.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Kilka refleksji po inauguracji ligi przy Łazienkowskiej. - jest moc. Ta drużyna ma bardzo duże potencjalne możliwości. To co pokazali z Koroną to było może 50-60% obrotów, stać ich na dużo więcej - inna sprawa czy kiedykolwiek dobiją do tych 100% możliwości - Sagan jest gość. Taka jednoosobowa dywizja pancerna w przodzie. Ehh, gdybyśmy go mieli w ubiegłym sezonie... - Kucharczyk zagrał pierwszy przyzwoity mecz od półtora roku - Korona wbrew temu co pokazuje wynik nie grała tragicznie. Owszem, br…

• Historyczny

Thorgoth - - Nauka

.:Senth:., twoja kolej