Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostNajłatwiej pokazać palcem na kozła ofiarnego: winny ten albo siamten. Winny Urban, bo wpuścił Bereszyńskiego i Ljubo na szpice. Winny Astiz, bo się zdrzemnął. Winny Żewłak bo nie jest szybki. Łatwe odpowiedzi bardzo często są do dupy. Urban ma taki styl prowadzenia zespołu, że nagradza młodych jeśli zapieprzają. Nawet jeśli nie są jeszcze demonami futbolu. To jest sygnał dla wszystkich młodych w klubie że warto się starać. Dlatego przypuszczam grał BB. Nie jest powiedziane, że jakby za niego gra…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMyślę że przelicytował, a jak to mówią: chytry traci dwa razy. Teraz jak będzie chciał wrócić latem nikt nie da mu nawet połowy tej kasy którą proponowała mu Legia.
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Skawua Resurrection: „Jeżeli tylko się odpowiednio zmobilizują i zmotywują jest to możliwe.” Z produktem treneropodobnym Kulawikiem, bramkarzem który się przeterminował rok temu, bez boków obrony, z osamotnionym Meliksonem Gargułą w pomocy i The Legendary One w ataku? Śmiem wątpić. Tu raczej spektakularnym sukcesem będzie górna połówka.
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostIgzakli. Liga angielska była x razy więcej, a gdy już można wstawić ekstraklapę to Ty... powiększasz nierównowagę znów wstawiając Premiership.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostKarlik jakie to jest nudne gdy czepiasz się żeby się czepiać. Oświecę: pełnomocnik zarządu nie oznacza pracownika spółki. Nie tylko Legii, każdej spółki. Odwołanie mu pełnomocnictwa kończy współpracę. Chyba że masz tajne info że oprócz bycia bezpieczniakiem był kimś jeszcze (magazynierem?) i ten etat mu się ostał. Ja napisałem o byciu bezpieczniakiem. Tylko i aż.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostLegia przedłużyła kontrakty z 4 grajkami; Łukasikiem, Furmanem, Jędrzejczykiem i Koseckim. W trybie nagłym zwolniony został Bogusław Błędowski, pełnomocnik ds bezpieczeństwa. Śląsk się rzuca w sprawie Jodłowca. Cytat: „Jodłowiec jest graczem Śląska, a nie pana Wojciechowskiego, który nie widnieje w rejestrze członków zarządu Śląska Wrocław. A zgodnie z naszymi przepisami tylko oni mogą dokonywać transferów graczy. Musimy wreszcie zacząć szanować przepisy. Podkreślam, pan Wojciechowski nie jest c…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostKLYK
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCoś czuje że przy okazji kupowania Gruzina trzeba było spłacić Wojciechowskiego; a ten wtedy wspomniał że ma jeszcze prawa do takiego jednego stopera. W sumie nieźle. Jodłowiec możliwości ma, jest silny jak tur, teraz tylko wypada mieć nadzieję że Urban ustabilizuje mu formę.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostUwagi o znawcach sobie podaruj, jadą typowym internetowym cebulakiem. Żewłakow też wieeele lat grał jako prawy obrońca, tak to bywa że jak przybywa doświadczenia a ubywa szybkości to boczny obrońca czasem staje się stoperem. Wasyl przynajmniej od momentu kontuzji to dla mnie wyłącznie stoper. Obrońców którzy z wiekiem przeszli z boku do środka jest zresztą sporo, na całym świecie masz przykłady. I zgadzam się, na gwiazdorski kontrakt Wasilewski nie zasługuje, ale na poziomie Sulera (plus minus 1…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostAle na podstawie czego twierdzisz co on prezentuje na boisku? Jednego meczu kadry PZPN, w którym zagrał na prawej obronie? Spokojnie, dopóki go trener Anderlechtu nie odpalił (czyli do grudnia) to dawał radę w lidze belgijskiej oraz w LM. Inną sprawą jest kompletna posucha na pozycji stopera w PL. Poza Glikiem (nieosiągalny), może Salamonem (nieosiągalny tym bardziej) nikt nie prezentuje nawet średniego europejskiego poziomu. A Broź to ciekawa opcja. Z tym że pewnie nie bez powodu siedzi w tym W…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „U mnie mimo wszystko ma plusa, że zabrał naszych kontuzjowanych daleko z Warszawy konkretnie do Rzymu. Jak najdalej od polskich znachorów.” To też jest plus i pokazuje że Leśnodorski ma w dupie układy i znajomości. Wywalenie Strejlaua też pogorszy Legii notowania u leśnych dziadów w PZPN. Mówi się trudno. Przeszłość Wasyla w innych drużynach mam w dupie; grajki to pracownicy najemni i tylko naiwniacy wierzą w głodne kawałki o miłości do klubu i całowaniu herbu. Sportowo się n…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJest nieźle w Legii. Jest nawet lepiej niż nieźle. Bardzo przypadł mi do gustu nowy prezes. Jego postępowanie jest stanowcze, konsekwentne i bardzo skuteczne. Jóźwiak fikał - Jóźwiak wyleciał. Były niedociągnięcia na obozie (któryś rok z rzędu) - poleciał kiero Strejlau. Od razu, bez sentymentów. Nawet to jak się gość ubiera pokazuje jakim jest człowiekiem. Należy do kasty kilkuset topowych managerów w stolicy, zarządza ogromną spółką i potrafi siknąć ciepłym moczem na dress code. Tym zrobił na …
-
Nowe Filmy
PostByłem na Lincolnie. Oczekiwania miałem spore, tym większe że od kilku miesięcy siedzę w klimacie obłożony książkami w tej tematyce, hobbystycznie studiuje historię wojny secesyjnej. Film jest... dobry, lecz na dłuższą metę nic po nim nie zostaje. Jest genialny od strony formy; zdjęcia znakomite, gra aktorska genialna, muzyka świetna. A mimo to dupy nie urywa. Treść... treść jest statyczna. To jest ruchomy obraz, wspaniały ale ja nie potrafię wpatrywać się w obraz przez 2 godziny. W niektórych re…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostNie bardzo było to możliwe aby go zatrzymać. Ojciec zawodnika i manager Kucharski stwierdzili że do rozmów o nowym kontrakcie nawet nie będą siadać. W takiej sytuacji choćby Wolski grał jak Messi to jego cena leciałaby na łeb im bliżej końca umowy, a za rok od teraz mógłby podpisać umowę z nowym klubem tak jak teraz to zrobili Teodorczyk czy Bereszyński. W tej sytuacji w Legii musieli na chłodno rozważyć, czy sprzedawać go teraz za 2,7 czy latem za niewiadomo ile, tylko że wtedy byliby już pod ś…
-
Cytat od LogicaUs: „Nie zgodzę się z twierdzeniem, że po odarciu tego serialu z seksu nic nie zostaje.” Ale ja tego nie twierdziłem. Twierdziłem że zostaje soap opera. Twoje porównanie z Housem jest bardzo trafne, tam po odjęciu medycyny też zostaje przeciętny, obyczajowy tasiemiec. Chodzi mi o to, że po odjęciu fajerwerków osią, zasadniczą treścią serialu zostaje kwaśna, sztampowa relacja z byłą żoną oraz irytującą, przerysowaną nastolatką z problemami. To już było gotowane i to przez dużo leps…
-
Cytat od sabat: „ok . nie przerzucajmy się argumentami za i przeciw . nie o to chodzi .” Nie? Nie o to chodzi na forum? Gra o tron wyśmienita, kilka stron wcześniej pisaliśmy o tym serialu. Borgiowie bardzo tacy sobie.
-
Ja również szanuje każdą opinię po prostu uzasadniam co mnie w C denerwowało. Nie bardzo rozumiem co kryje się za hasłem nie dla każdego, gusta są różne, nie ma seriali dla każdego. Odnośnie mentalności nie przesadzałbym, my i jankesi jesteśmy podobnie rozwiąźli, szczególnie w tych młodszych pokoleniach. usunięty link[/color] Takimi scenami serial zarobił u mnie na czerwoną kartkę. W zamyśle miały być kultowo-śmieszne, a rzeczywistości ocierają się o straszną żenadę. Fantazje scenarzysty o tym j…
-
Mnie Californication dość szybko zaczęło denerwować. Jak obrać ten serial z pseudo-szokującej formy (seks, dupy, omajgad seks!) to zostaje... niewiele. Taki miałki tasiemiec. Relacje (przedstawione dość banalnie) z eks, relacje z córką w formie amerykańskiej opery mydlanej. Poczucie humoru czasem śmieszne, a czasem żenujące. Wielu moich znajomych miało swego czasu zajawkę na ten serial, ale ja nigdy nie potrafiłem się do niego przekonać.