Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 42.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jest starcie, jest odbudowa Odpalaj dok, może jeszcze uda się ożywić to uni
-
Pierwotne plemiona przypisywały zjawiska których nie rozumieją siłom nadprzyrodzonym. Dzisiaj piszą tickety do supportu. Świetna mentalność miszczów mechaniki ogame i kolejkowania - jak nowicjusze pytają o kolejkowanie to wyśmiewacie; jak sami macie braki w wiedzy to biegniecie do GO bo przecież jak czegoś nie ogarniacie umysłem to niemożliwe. I próba odzyskania fałszywego poczucia wyższości poprzez dalsze wyśmiewanie. To teraz wy się douczcie i dajcie znać jak znajdziecie rozwiązanie zagadki. O…
-
Ciekawsze rzeczy dzieją się w galaktyce, ale tak ładnie wyglądają tagi NZD w ostatnich starciach Dorado że wrzucę jeszcze jeden. Obrońca bfsował ponad godzinę, więc rw bez historii. Pewnie jakieś konto Kamyka #16 Pozdro @europka aka "buk ogame" @kamykmocy aka "30+" @Limonoleum aka "Limonoleum" A na poważnie obrońcy SzO bo spawa flotę mozolnie, ale co jakiś czas łomot dostanie. Mam nadzieję że nie straci motywacji Dnia 02-04-2019 20:42:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FortyFour …
-
Gratki panowie, Atena już niejednemu zaszedł za skórę latając po satkach
-
Cytat od @Piciu: „Cytat od P Y S I U: „@kamykmocy nie chce mi sie tutaj wykłócać, ani też nie mam zamiaru tłumaczyć - jak widać większość graczy nie ogarnia, więc po co ich edukować. Moona byś nie zdjął choćbyś zrobił wszystko tak jak zaplanowałeś - @Nochowicz_Dorado widzę ogarnia temat więc pewnie potwierdzi moje słowa ” Jego przekonanie co do tego, że moona by zdjął jest przynajmniej weryfikowalne, bo tłumaczy jak miał to zamiar zrobić.Wy dla odmiany mówicie: nie nie, to jest wiedza tajemna, n…
-
Kamyk lamka powiedział że ogarnie wszystko sam, zawróciłem moje fale, więc mieliście łatwą obronę. Po opisie Waszego przygotowania wychodzi że moje GSy też by padły, ale przynajmniej musielibyście się bardziej wysilić. Spadaka domyślaliśmy się od kiedy powstał malutki moon z sond, może po zobaczeniu takiej obrony moona głosy za nawrotką przeważyłyby. Wygrały głosy "Obcy pajacuje, nie ogarnął dexu, bez niego najgorzej remis, opóźniamy na recki i więkssość złomu nasza" Pozdrawiam i gratki jeszcze …
-
Cytat od PanJan: „Cytat od Yossarian: „Byłoby miło w takim razie gdybyś wyjaśnił co by się stało gdyby w moon Koshmara wjechały GSy z obstawą Kamyka? ” problem w tym, że obstawa Kamyka wlatywala 1sek po GSach więc chyba jasne że moon zostałby wybroniony. ” W tym scenariuszu który się wydarzył, tak. Daliśmy dupy, można było tego moona strącić, albo przynajmniej zmusić Was do większego wysiłku. Moon został, zdecydowaliśmy że lecimy w ciemno, na 3 minuty przed walką nerwowe jaranie szlugów i mamy t…
-
Byłoby miło w takim razie gdybyś wyjaśnił co by się stało gdyby w moon Koshmara wjechały GSy z obstawą Kamyka?
-
Gratulacje panowie, dobrze wykonana akcja. Najważniejszy detal tej akcji to Pysiu pajacujący na privach - wygrałeś to. Szkoda że okoliczności sprawiły, że musieliśmy lecieć w niepełnym składzie i w ciemno, ale jak to napisała nasza persona non grata: download P.S. Może jednak jaśniejszy komentarz, bo widzę że w oczach niektórych to lecieliśmy jak wesołe baranki żeby sobie pozbijać floty BoD. Doskonale wiedzieliśmy co z tego moona może spaść, leciały GSy żeby go w czasie zdjąć i na spokojnie wlec…
-
Bardzo miło widzieć jakąś mobilizację na uni i pierwsze rw z obu stron (Europka lamusie). Nie przesadzajmy też z tym sojuszem górników, my na dobrą sprawę też mamy 2 lotników i jakieś delikatne wsparcie, a reszta ma odciski od kilofa Zresztą patrząc na przekrój graczy którzy jeszcze zostali na Dorado to trudno spodziewać się czegoś innego. Ryland wrócił z weekendowego urlopu, pojawiły się jakieś skany, bardzo mi się to wszystko podoba pozdrawiam, FortyFour
-
Cytat od Hefajstos: „A mnie nie dziwi, że GO poświęca więcej czasu na sprawdzanie graczy ze ścisłego top. Moim zdaniem to jest w porządku, ale niestety zgoda na push i to tak jawny, że z jednego sojuszu, w jednym układzie są przelewane surowce z jednego konta na drugie i potem konto pushujące idzie od razu na urlop... No ludzie bądźmy poważni. Co do Aceta to ja tam nie wiem, ale dostał też ostrzeżenie. Zabronione to zabronione i tyle. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, …
-
Piesiu, u mnie w robocie dostęp do wewnętrznych aplikacji jest możliwy wyłącznie przez firmowy VPN, co oznacza że mój komp pracowy jest podłączony do VPNa przez 95% czasu. Podłączanie i odłączanie się od VPN jednorazowo nie zajmuje dużo czasu, ale robienie tego 50 razy dziennie to mordęga. Tutaj rozumiem Aceta i też by mi ręce opadły jakbym dostał za takiego VPNa bana.
-
W tym wszystkim chyba najbardziej boli niesprawiedliwość. Osobiście mam w nosie to czy ktoś się puszuje czy nie, traktuję tę grę jak tamagochi które pielęgnuję codziennie, a przy okazji spędzam czas z fajnymi ludźmi. I nagle co się dzieje, okazuje się, że indywidualni gracze są przez GO obserwowani i dostaną bana za byle co, a reszta może robić co chce? Serio, każdy średnio zainteresowany gracz wie o przynajmniej kilku przypadkach ewidentnych puszy, a GO mając dostęp do logów jest w stanie obser…
-
Graty Acet. Tak lubię grać, że flota stoi w pogotowiu, każdy kto ma w tamtej okolicy flotę kiedyś leciał na moje minuty, ale nikt nie latał tyle razy co ty. Można powiedzieć że to tylko bfs i nie ma czego gratulować, ale upór żeby lecieć po raz kolejny kiedy wcześniej bezskutecznie przepaliło się grube miliony dexu trzeba docenić. No i w Wiligię zalogowałem 3 minuty za późno, patrzyłem tylko jak dofarmy wpadają. Pewnie powinienem był wysłać długiego fsa wiedząc że będę siedział z rodziną, ale có…