Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• brawo! malack w calej swej okazalosci na pushach nie trudno o wysokie przyrosty miszczu

• Cytat od AmstelL: „Avi musi sobie ewidentnie podnieść szpiega i trochę uważniej przeglądać raporty” powiedział ten co szpiega ma na 15 i sle po 15 sond

• malack to fakt wyslalam mało sond, a nie wiedzieć czemu tylko tam skana nie ponowiłam większą iloscią sond - może dlatego ze na innych moonach gdzie skan ponowiłam również były małe ilości deuteru. Ale co ty mozesz wiedziec, skoro jestes najlepsiejszy kupił konto i udaje wielkiego bohatera... pff PUSHERA! grac nie potrafi czysto wiec skupuje konta i zlomuje brawo! pogratulować bo to przecież takie najwspanialsze... ps. moze to ty jestes slepy lub az tak glupi ze nie potrafisz ocenic jak bardzo w…

• 26-10-2016 09:00:27 - Avinashi [Topazy] - 326.47% Dnia 26-10-2016 09:00:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 55.555 Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca Kondor [Nowe IMP] ________________________________________________ Duży transporter 1.949 Lekki myśliwiec 15 Krążownik 10 Recykler 6 Sonda szpiegowska 120 Satelita słoneczny 10 Niszczyciel 164 Wyrzutnia…

• 25-10-2016 01:54:55 - Avinashi [Topazy] - 562.63% Dnia 25-10-2016 01:54:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.222 Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca Nitro ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 162 Ciężki myśliwiec 43 Krążownik 168 Okręt wojenny 248 Recykler 5 Sonda szpiegowska 768 Bombowiec 3 Niszczyciel 330…

• Mając ustawione sortowanie planet wg współrzędnych [w górę], w momencie wejścia w ustawieniach i kliknięcia UŻYJ USTAWIEŃ, automatycznie zmienia kierunek sortowania planet w dół. Dzieje się tak, ponieważ w momencie przeładowania strony poprzez zapisanie ustawień kierunek sortowania sam z siebie zmienia się na "w dół". Chociaż i to nie jest regułą, bo nieraz samo z siebie klikając cokolwiek zmieni się kierunek sortowania planet... Poza tym, zdarza się iż minutki na moonach pojawiają się znacznie …

• 24-10-2016 16:24:23 - Avinashi [Topazy] - 125.97% Dnia 24-10-2016 16:24:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 3.333 Lekki myśliwiec 250.000 Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca Valder ________________________________________________ Duży transporter 400 Recykler 10 Sonda szpiegowska 50 Satelita słoneczny 543 Wyrzutnia rakiet 47.509 Lekkie działo laserowe 216 Ciężkie działo la…

• To że minuty przeskakiwały te 2-3 s wcześniej jest od dawna Ale to, by minuty pojawiały się po 5-6 minutach jest dla mnie nowością

• a o naszej uni zapomnieli o północy seek się ma zacząć a nawet nie wiadomo kto naszym opiekunem jest - o podzialach nie wspomnę

• ciekawe w którym miejscu, ale co ja tam wiem - jestem w końcu także tylko metalem i kryształem... ach no i deuterem

• Cytat od Starrk: „Aż wstyd cytować sformułowanie tak chętnie używane przez pl1 albo szpryche, ale niestety właśnie ten poziom gracza reprezentuje sobą bejot: metal + kryształ + PLN” a czy przypadkiem tym rw sami nie zaprezentowaliście poziomu mułu z dna oceanu? Nie bronię obrońcy - pusher w reckach zawsze mile widziany - ale nie w tak chamski sposób. Prawdą jest, iż nie zagląda się w obcy portfel, ale czy to nie Ty Starku wydajesz równie spore kwoty na przenoszenie planet? Nie zdarza mi się wyty…

• Czy ktoś z Was zauważył taki drobny bug lub coś? A mianowicie... Znalazłam gracza który na moonach miał po ponad 50 minut. Posłałam skana na najbliższego moona (skan może i doleciał o czasie ale dostałam go jakieś 30 s później ) No nic, patrzę znów w galę czy się gdzieś oświecił - i świeci się na dwóch moonach, myślę sobie okej odświeżył... ALE... wszystko by było w porządku gdyby nie fakt że od mojego skana minęło 5 min a koledze na tych dwóch moonach powskakiwały minutki Wcześniej za to miałam…

• XI kolejka (22.10-23.10) - mecze do typowania 8 kolejka Premier League sobota, 22 października 13:30 Bournemouth - Tottenham 16:00 Arsenal - Middlesbrough 2-0 16:00 Burnley - Everton 0-1 16:00 Swansea - Watford 1-2 16:00 Leicester - Crystal_Palace 2-1 16:00 Hull - Stoke 0-1 16:00 West_Ham - Sunderland 2-0 18:30 Liverpool - West_Bromwich 2-1 niedziela, 23 października 14:30 Manchester_City - Southampton 2-0 Mecze punktowane x2 sobota, 22 października 16:15 Valencia - Barcelona 1-3 20:30 Legia_War…

• 25% krótsze badania

Avinashi - - Zadawanie pytań

Generalnie to gdyby nie zagraniczne forum to nie byłabym przekonana, że coś ktoś z tym może zacznie robić - bo nasi moderatorzy nawet nie byli łaskaw cokolwiek napisać na ten temat... Boski Alvaro - dokładnie! ja tu sobie po kliknięciu jednego badania chcę przeliczyć czy wyrobię się jeszcze z 3 innymi a tu dociera do mnie że eventu nie ma

• 25% krótsze badania

Avinashi - - Zadawanie pytań

Cytat: „Drodzy Gracze, Każde badanie rozpoczęte w dniach 18-21.10.2016 zakończy się 25% szybciej! Przy skracaniu czasu badań uwzględniony będzie również technokrata. Czas badań, które rozpoczęły się przed eventem pozostanie niezmieniony. Życzymy miłej gry! Wasz OGame.pl Team ” zatem pytam gdzie ten event skoro dzisiaj jest dopiero 19.10 ?? dodam, że 40 min temu kliknęłam badanie i event 25% krótszych badań był jak najbardziej aktywny, a teraz patrzę w badania i eventu nie ma

• - Avinashi - Mafia Sycylijska [MAFIA] - GG - 453913 Flota: Lekkie Myśliwce: 420000 Ciężkie myśliwce: Krążowniki: 22000 Okręty Wojenne: 5300 Bombowce: Niszczyciele: Gwiazdy Śmierci: 13 Pancerniki: 6600

• Obrońca po raz któryś tam w moich reckach :E Pozdrowienia dla mojego misia , sojuszników oraz Halinki, Sławka, całej trójki Łukaszów I dla takich trzech największych lam: Michała, Patryka i Daniela youtube.com/watch?v=6FHTJbCmR1M Dnia 18-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 150.000 Okręt wojenny 3.000 Krążownik 5.000 Pancernik 3.000 ________________________________…

• Oj Ojciec Ojciec Odbudowy i to szybkiej i lizaczek na osłodę! a Wam kochani szybkiego przetopu życzę! Sławku dziękuję za link i pozdrowienia

• Drogi Malacku! Z ogromną przyjemnością czytałam Twoj esej i wierz lub nie - dawno się tak nie uśmiałam - dziękuję, mój dzień, który się jednakże już skończył, był jeszcze lepszy! Nie wspominając o tym, jakiż to zaszczyt mnie spotkał, że tak wielce poważny i szanowany gracz na Librze wpisał się w moje ST. Chyba z tej okazji zostawię flotę i pójdę sobie spać, byś w ten sposób mógł podnieść swoje ego "Paczaj" dalej jak rosnę, bo tylko to Ci pozostało Nie pozdrawiam nikogo, bo jestem najlepsza i Ty,…

• Odrabiamy straty :EPozdrawiam Szturmana , żeby mu smutno nie było PS. Jestem najlepsza! A Maniuś mówi: MAFIA IS COMING :D Dnia 16-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca LENIWIEC ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 14.861 Lekki myśliwiec 3 Krążownik 5 Okręt wojenny 1 Recykler 670 Sonda sz…