Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
GRUBY %% szkoda, że na moim ulubionym sojuszu A tak serio to WIELKIE kto jak nie Ty? dajesz dalej Sz/O dla obu stron
-
Cytat od Agresor Zlo: „podziękowania dla mego kolegi Narimmora Narimmor się naprawdę sprawdził no jestem pełen podziwu .. ja próbowałem łącznie z 20 razy niszcz i lotów z 50 A ty mam nadzieje ze dużo gs padło i na rakiety anty poszło hehehe SUPER wjazd zwłaszcza gdy podpiąłeś już flotę w 1 pilota ja leciałem już recami na sekundę 51 52 53 aCo ...Firma nie Żałowała ...to kombinowałem ..problem powstał przy opóźnianiu o sekunde i 2 111tys recka złapało ppppz ..Chorwat to dobry zawodnik i odeślę mu…
-
UWAGA KONKURS
Postczyli jednak lipa hektolitry deu spalone, sloty zawalone a ten mówi: zmiana zasad szkoda czasu ludzie, organizator robi ludzi w bambuko.. jak zwykle dzięki za taką zabawę..
-
UWAGA KONKURS
Postzapodaj.net/2c13fd88aeeb4.png.html nagrodę tak samo: czas i miejsce obojętne, moon... i wciąż czekam na wypłatę za satki
-
UWAGA KONKURS
PostDnia 01-10-2019 13:45:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cyrax [TYLKO MY] ________________________________________________ Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Satelita słoneczny 200 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Cyrax [TYLKO MY] ________________________________________________ Krążownik 13 ( -0 ) _________________________________________ Obrońca Agr…
-
UWAGA KONKURS
Postzwracam honor dostawa surowców przez obcą flotę01.10.2019 12:02:41 Od: Perymetr Obrony Flota od NarImmor (xxx) dostarczyła surowce na xxx Metal:5.000.000 Kryształ:5.000.000 Deuter:5.000.000 jutro się zgłoszę po następne zapodaj.net/4ebd50d915e6e.png.html
-
UWAGA KONKURS
Postzapodaj.net/3614f2fb8d631.png.html ten konkurs to jakaś lipa jest lecę i lecę a nagrody nie widać
-
UWAGA KONKURS
Postzapodaj.net/1832fb7e5ce76.png.html poproszę o wypłatę nagrody gdzie Ci najbliżej, czas też obojętny pozdro
-
taki %% gruuubo musiało zaboleć.. szkoda, że flotka padła pod tagiem wsnr ale kolega na długo nie zagościł bo aż na cały dzień wyszedł bez słowa niestety nie wiem czemu mimo zawirowań RW zacne i godne Gratulacji Agrest&Vicek chyba nic Was nie zatrzyma na tym uni, dawajcie dalej a tak na marginesie..współczuje to teraz przetapiać Obrońca już sporo odbudował ale i tak życzę Sz/O.. latajcie dalej
-
Lalalalabamba znów zatańczył się na śrubki fajna akcja Graty dla Wszystkich zainteresowanych, Lumpiak w reckach to zawsze miły widok Lalalalalabambmie Sz/O wprawę masz i sojusz zgrany zaraz Cię tam napompują
-
Chłopaki mają czas i chęci więc wyklikali sobie stację Bardzo dziękuję za zaproszenie do lotu, przelecieć się w takim towarzystwie to czysta przyjemność Jak by co, w razie potrzeby, zawsze z chęcią Was tam wesprę moją niewyobrażalną ilością pancy Cytat od Agresor Zlo & Vice Sol: „giphy.gif ” Pozdrawiamy WSZYSTKICH znajomych Dnia 07-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [WSNR] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny …
-
ale, że o co chodzi? nieźle się bawicie nie idzie nadążyć Graty i Sz/O dla obu stron kto nie lata ten nie ma!