Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrwiam wszystkich znajomych Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Okręt wojenny 55.555 Pancernik 7.730 _________________________________________ Agresor Cyrax [TYLKO MY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.513.913 Pancernik 7.631 Krążownik 10.001 _________________________________________ Obrońca Pauliska [Twierdza] ________________________________________________ Mały transporter …
-
po gównoburzy tutaj: board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8713658#post8713658 pragnę pogratulować powyższych RW graczy GRU a także życzę sobie widzieć to uni wreszcie na wyższym poziomie, niż to Lumpiarskie, które mam nadzieję, że odchodzi już do historii.. chodź pewnie pewnego dnia wyskoczy jakiś filip z konopii ale pomarzyć można.. do rzeczy! jak wyście rozparcelowali sobie to konto to nikt nawet słówkiem nie szepnął, że kupione, że push, że ustawka oh ah uh konto zeszło z u jeden kij kto tam …
-
Chłopaki wspomnieli, że konto Nariego na pz wyleciało... szybka lampka myślę sobie poklikam, co mi tam.. oni zajęci swoimi sprawami a mi idlaczki nigdzie nie uciekną no i znikł szybki starterek, locik i bum.. przyjemnośc podwójna zwłaszcza, że była tam część moich gąsek, które teraz zwrócą się z nawiązką taka lokata długoterminowa pozdrowienia dla mojego nie ulubionego LUMPA Narimora - nie tęsknie bo mi się tu wciąż na forum przewijasz Pozdrawiam Dejavu i WSZYSTKICH Sojuszników Cytat od Agresor …
-
muahahaah Rka chciałabym wiedzieć ile siana wkładasz w gry, których nie masz w dupie Gratuluje wygranej wojny.
-
no to ciekawe bo z tego co wiem od założenia przeze mnie konta 434 dni temu miałam urlop 2x raz 3 dni i za drugim razem 4 a z tego co wiem mój ukochany miał ich o milionpięćsetstodziewięćset x więcej i nie będę Ci tu pisała dlaczego miałam te urlopy bo to też nikogo nie obchodzi.. ważne jest tutaj Twoje zakłamanie jak zwykle wszystkie urlopy moje razem wzięte nie uzbierają tych Twoich 10dni, szkoda czasu na Ciebie ostatni raz do Ciebie piszę.. papuga jak to papuga kłamanie i krętactwo ma we krwi…
-
muahahahaha masz problem napisz do ziarna albo forum zmień bo to dotyczy gry.. oGame się nazywa, może kojarzysz? mało kogo obchodzi co Ty tam sobie robisz w realu.. choć jak nie masz komu to opowiedz mi swoją historię wysłucham, co mi tam cholibka dopiero 2gi a ja już łamię swoje postanowienia noworoczne no ale rozbawiłeś mnie tym swoim wywodem
-
nie generał ale też fajny Graty przeorania bunkierka
-
No tak jak Nam podstępem rozbili sojusz to 30min wystarczyło żeby wojnę zamknąć nim się pozbieraliśmy w całość a jak LUMPy świętują 10dni to już wszystko w porządku w mojej wierze święta trwają 3dni tylko.. chyba muszę się przerzucić na Waszą miłego wypoczynku ps Na szczęście na forum może wypowiedzieć się każdy niezależnie od stylu gry więc Nari oszczędź Nam tych swoich komentarzy bo nikogo one nie interesują POSTANOWIENIE NOWOROCZNE nie dyskutować z lumpiakami na forum - także goodbye Szczęśli…
-
board.pl.ogame.gameforge.com/i…-LUMPY-144599-53-powodze/ 144599,53 [list][*] [/list]
-
wy tu gadu gadu a ja muszę sprzątać po Was Dnia 21-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cyrax [TYLKO MY] ________________________________________________ Krążownik 7.777 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca LA PUTIN LABAMBA [LUMPY] ________________________________________________ Mały transporter 146 Duży transporter 474 Sonda szpiegowska 21 Pancernik 5 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Cyrax [TYLKO MY] ___…
-
Cyrax [TYLKO MY] & Agresor Zlo [TYLKO MY] & Klaudek [TYLKO MY] vs. BaronUriel [KARTEL] ~ 14593.12%
PostTakie cacko się znalazło podczas szukania faremek Szybkie zebranie wsparcia, lot i bum Dzięki chłopaki za pomoc, zacnie wyszło We serce-z-twarza-ruchomy-obrazek-0044.gif Szajka Dnia 23-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cyrax [TYLKO MY] ________________________________________________ Pancernik 1 Lekki myśliwiec 200.000 Ciężki myśliwiec 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ______________________________…
-
piknie wyszło miłego topienia chłopaki obrońcy Sz/O
-
ciąg dalszy opowiastki Lumpiaków pozdro dla Wszystkich Dnia 11-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NarImmor [LUMPY] ________________________________________________ Recykler 1 Okręt wojenny 50.000 Lekki myśliwiec 1.500.000 _________________________________________ Agresor Kocham Cie [LUMPY] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor LA PUTIN LABAMBA [LUMPY] ___________________________________…
-
ktoś tu sobie produkcji nie przypilnował Gratki Szymon, na pewno satysfakcja była
-
fajna opowiastka w końcu jakieś prawe RW chłopaki zrobili temu ździwieni, że się nie rozbili z mojej strony bardzo dziękuję za ekscytujący poranek daliście rady chłopaki hihi pewnie do następnego nie długo przetapiajcie na eko a sobie życzę oczywiście przepraszam sojusz za stracone punkty do wojny EDIT: zysk nie taki ładny odliczając paliwo na 4 loty i 3h rakietowania