Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiedźmiński
PostPrawidłowo.
-
Historyczny
PostQuintus Fabius Maximus Verrucosus Cunctator
-
Paragwaj?
-
Mroczny aka Death of Rats & szajka1 [The Best] vs. Dokotorss [BoN TTD] ~ 800218.9% - detronizacja Jumczysława:P
buleon - - Starcia Nekkar
PostNo, w końcu Teraz tylko ciekawe dokąd trafi Nekkar po fuzji
-
Lemur [ISS] vs. Gacha [SBU] ~ 451378.59% x4 SOLO Kirczak [ISS] vs. Planeteoo [SBU] ~ 73277.5% x4 SOLO Lemur [ISS] vs. Czar Voids [KoJaK] ~ 69626.16% x4 SOLO SynGachyWnukZemsty [KoJaK] vs. Merchant Deuterium [PMO] & Lemur [ISS] ~ 31949.79% x4 ACS Tluke Dzbanki [GSWC] & Lemur [ISS] vs. Zurekiv_KupieDEX [KoJaK] ~ 123623.9% x4 ACS Pewnie zaraz po fuzji będzie kasowanie uniwersów, więc tak na koniec część historii Bellatrix (bo za stronę przeciwną wstawiać nie zamierzam).
-
Lemur gdzieś zapodział hasło do konta, więc wstawiam zgodnie z jego wolą. Gacha był chyba trochę zdołowany wtopieniem sporej części floty na podstawce, więc robił długie przerwy. Recki znalazły się na bunkrze, a gwiazdy na kilku moonach, jedną z bitew wstawiłem przedwczoraj. Podrzuciłem skan Lemurowi, który to na szybko przeliczył i poleciał. Oto efekt, top 1 solo uni x4: Dnia 09-11-2020 10:06:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lemur [ISS] ________________________________________…
-
Spodziewałem się, że będziesz chciał oddać Gasze surowce, bo wtopił ogromną flotę, ale jednak leciałem w 300 k krążków. Postawienie gwiazd śmierci za 25 kkk (tyle wtedy widziałem na skanie, chyba że też pomieszałem i 25 kkk to możliwy do zebrania łup, czyli surowców byłoby koło 33,3 kkk) zmiotłoby mnie, a Ty mógłbyś zebrać złom, a następnie za pomocą handlarza złomem rozebrać gwiazdy i oddać Gasze, co jego. Dopiero, gdy Kirczak walnął recki, wleciałem. I to wleciałem, jak widać, po około 3 kkk s…
-
Cytat od cokolwiek: „Jedyny problem będą miały ule zbudowane w układzie z obcym urlopowiczem - ale kto tak buduje to sam sobie winien - więc żaden problem. ” Sam mam takie dwa Zbudowane dość dawno temu, oparte na pewności, że urlopowicz ma antymaterię. Nie, żeby aktualnie były jakoś mocno potrzebne, ale kiedyś była na nie moda. Nie wiem, dlaczego uważasz, że to był jakiś błąd, skoro rolę straciły wskutek zmiany zasad gry i wprowadzeniu funkcji przeniesienia urlopujących się nieaktywnych kont na …
-
Hmm... ja to robiłem tak, że najpierw skanowałem wszystko, później (np. po 200 skanach) wchodziłem w raporty, przewijałem do końca. Usuwałem niepotrzebne, cofając się strona za stroną do 1, przechodziłem do kosza, opróżniałem kosz. Miałem same potrzebne farmy, więc atakowałem i kasowałem raporty. Na koniec miałem dobre skany pustych farm. Przywracałem wszystkie. Całe 200 nadaje się do zeskanowania z poziomu raportów następnego dnia i na tym można poprzestać. Ale być może ktoś nie będzie chciał s…
-
Z kronikarskiego obowiązku druga część opowieści. RW na flocie marlamera i podstawiających się sojuszników i buddy widzieliście poprzednio. 90 kkk surowców wisi na PZ, my za pierwszym razem zebraliśmy ok. 40 kkk + jakieś grosze z rozpruwaczy. Chwilę później PZ zaczął znikać i kilka chwil po starciu było go już jakieś 30 kkk. Wiedzieliśmy, że 100 k recków obrońcy ma nad nami dużą przewagę, więc natychmiast po powrocie szybkich flot atakujących zaczęliśmy atakować marlamera na planecie i moonie, t…
-
Cytat od Damaon: „Nawet z AGR usuwanie spamu z eko, w którym kopalnie są na żenująco słabe, jest upierdliwe. ” Skany to pikuś. Ustawiasz tabelę po "loot" i ogień. Skasuj sobie ze 2-3 k RW przy farmingu sondami. Mam ustawione na 50 wiadomości (to chyba max) i muszę wtedy kliknąć 40-60 razy i drugie 40-60 razy przy powrotach. Tylko że powroty ładują się niemal momentalnie, a na RW czasami po 3-4 sekundy trzeba czekać. Ze 4 minuty w grze na... czyszczenie niepotrzebnych wiadomości.
-
sr-pl-154-780ea4e2e5e18742c81722d4b13a7b305e9eb9ef Konto mające 5.284 punkty, kopalnie 17/16/14, zysku prawie 2 kk na jeden strzał. Bardzo grzecznie proszę, odstosunkujcie się od idlaków. Aż tyle miejsca nie potrzeba. Albo niech ten skrypt ucina konta np. do 30 punktów, czyli stworzone za mniej niż 30 k surowców albo coś w tym stylu. 31 k to magazyn metalu 1 + 2 + 3 + 4 + 5, czyli teoretyczna szansa na dźwignięcie 255 k metalu + 10 k kryształu. Sam na Bellatrix latam po 200 k przy idlakach. Widz…
-
Cytat od cokolwiek: „Obecnie na nowych uni (albo grając eko na starych) latasz: - 1 pionier + bojowy (dowolny) + dt do pojemności max metalu (na starych uni 105kk) - 1 pionier + 1 ow + mt do pojemności max metalu (na starych uni 105kk) ” A po co te bojowe? Jak lata pod flotę, to chyba najlepszy rozpruwacz, jeśli nie, to DT + pionier albo MT + pionier.
-
Cytat od cokolwiek: „Przeczytaj jeszcze raz co napisałem ja ... może zrozumiesz. ” Oczywiście dex, każdy jest tępy i nikt Cię nie rozumie. marlamer Ci odpowiedział w ostatnim poście.
-
Cytat od marlamer: „Oto RW z obrony księżyca. ” Wrzuciłem sobie to teraz do symulatora. Wynik wyszedł prawie identyczny (115 gwiazd u Ciebie zostawało), tylko w 4 rundach. Ja nie dostałem nawet raportu, przez co stwierdziłem, że tam były jakieś floty na zatrzymaj, które mocą znacznie przewyższają moje 100 gwiazd. Cóż, raz że można się na symulatorze zdrowo przejechać, dwa, że zwłaszcza w niewielkich starciach (a tutaj strzelało trochę więcej niż 14 tysięcy jednostek) często trafiają się wyniki m…
-
Teraz mam chwilę, żeby wszystko opisać, bo akcja z pewnością na to zasługuje. Dwie zarwane nocki pod rząd, sen z budzikiem w ręku, plany, niepewność, emocje, loteria, błędy, przypadki, wszystko to, co jest kwintesencją OGame, znalazło się w tym RW. Jak każda dobra historia, ta zaczęła się od tego, że Kirczakowi się nudziło Stwierdził w sobotę, że trzeba kogoś rozwalić, bo go nosi. Jako że całą czwartkową noc spędziłem nad planami strategicznymi i mmorpg-stat.eu, miałem dla Kirczaka całą listę ce…
-
To już chyba koniec dzisiejszych gwałtów na Gasze, więc zacznę od tyłu, czyli ostatniego starcia. Starcia dość prostego, które mogło być z lepszym zyskiem, ale miałem dość daleko, Lemur mnie do ACS-a nie potrzebował, a chciałem stuknąć wszystko, co się da, póki jest okazja, więc po prostu wysłałem owce na manowce i dorzuciłem puszek. Pozdrawiam @Neferet jak zawsze przy okazji starć na Bellatrix oraz smigola, Don Pontona i TESLĘ, których Gacha ostatnio złomował. Zapytacie może, skąd taka zaciekło…
-
Historyczny
PostPrawidłowo.