Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#5 : cichyPL [WIP] vs NIEZNISZCZALNY [TRIADA] - 121.680,19% + farming + zbiórka TOP 2 SOLO
Goku7 - - Hall of Fame
PostSkończył tam gdzie jego miejsce a jeszcze niedawno pisałem, że tak będzie I niech kończy % piękny, a zysku pozazdrości każdy gratuluję
-
Top 10 ST uni. Draco po UF
Goku7 - - Hall of Fame
PostBITWY SOLO Fisher [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] 346 963,44% 19.03.2015 2. cichyPL [WIP] vs VanDyk [CLZ] 232 502,97% 13.07.2013 3. SANDER. [WIP] vs sta111siu [MG42] 160 415,05% 14.12.2013 4. cichyPL [WIP] vs NIEZNISZCZALNY [TRIADA] 121 680,19% 11.10.2013 5. Goku [IRON] vs Ruda [WIP] 118 223,79% 11.03.2015 6. SANDER. [WIP] vs Bizon [SIN] 100 289,06% 12.07.2013 7. markus [MG42] vs SANDER. [WIP] 97 354,02% 9.05.2014 8. utyty [WIP] vs Jarczyk [ECO corp] 92 332,72% 29.07.2013 9. cichyPL. [WIP] vs Sztu…
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
Goku7 - - Hall of Fame
PostWidziałem już wcześniej rw, ale piękna robota chłopaki utarliście nosa pokazując wielką siłę Kosmiczny % jestem ciekawy jak odpowie PN.. bo Netwars to chyba na razie da sobie spokój z lotami SZO mimo wszystko, albo czego tam chcecie..
-
[AMD] The0ne vs dziadzia komornik [UnHell13] - 57723% - top 4 OgamePl/uni67
Goku7 - - Hall of Fame
PostZacny % zacnego gracza :)! Piękny zysk, a do tego 1kkk % w dziale ST robi wrażenie nic tylko gratulować. ! Obrońcy SZO razem z nauką kultury
-
[AMD] The0ne vs tymczasowy operator [Legion] - 80189% top3 OgamePl/uni67
Goku7 - - Hall of Fame
PostSzacunek się należy % powalający ! Zysk tak samo ^ pozostaje życzyć dobitki pozostałych gsów Obrońcy SZO o ile będzie lub pilnowania pozostałych gęsi
-
Super temat Brawa dla wszystkich, którzy wykonali robotę aby zrobić trochę "szumu". Może dzięki temu szybciej nadejdą odpowiednia kroki UF. Także jestem za połączeniem u50 + u60 i Draco jeżeli chodzi o Andromedę.. czemu nie? ale ze statystyk wynika, że źle u nas tam nie ma. Niech łączą universa gdzie gra najmniej osób. Chętniej zamiast tych 24 uni i pustek byśmy widzieli połowę mniej np. 12 ale mocnych liczebnie.
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
Goku7 - - Hall of Fame
PostA teraz widzicie, że napisałem prawdę o Nazzie, jaki to gracz Mówiłem, że to ST nastąpi. Cyferki wyżarły mózg.
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
Goku7 - - Hall of Fame
PostDlatego jest dzielenie.. byłem szczery do końca. Wiedziałem, ze ST jest czyste a dzielenia nie dało się nie uniknąć, gdy tamte konto skradziono. Po drugie lepiej 10 dni odczekać niż 30 aby wrócić do gry. To mój ostatni post w tym dziale Pozdrawiam z Top 1 ACS póki co
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostTak, to jedyna poprawna decyzja GM. Chcieli mnie oszukać na koncie i je zezłomować zwalając winę na mnie. Słuszna decyzja GM Lwicy mimo, że wcale nie zamierzone było dzielenie gdyby nie ta cała lipa z emailem itp to by nie było ani tego ST ani tego dzielenia. Grał bym na swoim koncie lub top5 ale możliwości mi nie zostawili gdy się działy takie jaja i wróciłem na swoje konto. Skoro na konto top5 wchodził ktoś jeszcze, mógł wyjść z sojuszu, a także zrobić fsa bo ja na tym koncie wtedy już nie gra…
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostCytat od Hellboy666: „prawda jest taka goku kupil konto nic nie mogl na nim zrobic wyslal sobie surowce pozostawial tylko zeby nie robic podejrzen dal flote na 2g zeby atakujacych bylo wiecej bo jak wiadome zawsze flota stala w 8g a tam nikt tak predko by nie dolecial i nie zezlomowal wiec samo przez siebie duzo mowi wiec na koncu postanowil ze jak nie moze on grac to nazz tez wiec zebral ekipke i polecieli na gotowca taka jest moja wersja ale jak bylo dowiemy sie....pozdrawiam” Brawo inteligenc…
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostCytat od nazghull: „w sygnaturze nie zapomnij zmienić że masz top1 ACS na andromedzie :D” Kolejna prawda boli złom z SCS a ustawie przynajmniej czyste, a nie jak twoje ;D leć i myśl co zrobić aby nadal konto na elce zezłomować i surke zarobić bo skończy się jak tutaj, ktoś z twoich Cię wystawi "Kończ waść wstydu oszczędź"
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostCytat od nazghull: „Mistrzu , nie rozmawiamy tu o elektrze tu mamy andromedę To co zrobiłeś świadczy o Tobie gdyż ja wiem kto hasło na koncie zmienil wczoraj bezpośrednio po zmianie nicku i urlop zdjał czego jak mniemam operatorzy jeszcze nie zauważyli :E” Zdziwisz się bo konto o 10 było na urlopie jak zostal zmieniony nick o czym wiedzialeś, a ja już przed 11 siedziałem na swoim i na tamte nie wchodziłem więcej Andromeda czy Elektra człowieka nie zmienisz po raz kolejny sie przyznaleś. Albo uda…
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostAle Ty jesteś nazz fałszywy ! Pushujesz sie na elce, wypisujesz takie rzeczy na gg i chcesz zwalić na mnie winę? ! Jesteś człowieku żenujący. Ja mogę wkleić rozmowy, proszę bardzo ! Masz to jak w banku pusherze z elektry. Dałeś konto dla człowieka na elce w zamian ze wystawi Ci calą flotę i zgarniesz 3kkk SURÓWKI !! nawet napiszę jak chcesz jaki nick ma konto, top !! Masz to jak w banku i Ty mnie osądzasz to niech GO sprawdzi kto to zrobił, proszę bardzo ! Boli, że z SCS poleciałem nie? Złodziej…
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostCytat od vaR: „Widzisz, Goku, tak to jest, jak na koncie właściciel się zmienia, co tydzień... I za to, co tu napisałeś, też powinieneś bana dostać za dzielenie... Ilu Was tam wchodziło... krk, nazz, Ty... paranoja... i każdy pewnie dał za konto więcej niż poprzednik Skoro akcja była taka czysta, to skąd Twoje przeświadczenie, że to pewniak? Ustalałeś z tatkiem konkretne godziny... Nie pasuje ci dzisiaj? to polecimy rano, o 10. nie o 10? to może jutro wieczorem...? Gdyby nie skan Nastrro i to, ż…