Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; markus i blood [MG42], Szturman [KAC] vs Sill [IRON] - 85043,38% + farming + zbiórka TOP 6 ACS
Goku7 - - Hall of Fame
PostBSZO Sill ! To tylko gra, więc odbijesz sobie w przyszłości Co do pewnych okoliczności, żenada
-
Top 10 ST uni. Draco po UF
Goku7 - - Hall of Fame
PostW weekend powinna być 21.06 max 28.06 spokojnie, dużo się nie zmieniło. Zgodnie z rozkładem, aktualizacja.
-
129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
Goku7 - - Hall of Fame
PostWitam Społeczność Zacznę od początku, a więc przez moją niewiedzę czy też brak znajomości regulaminu (mimo, że nigdzie w nim nie jest napisane, że to co zrobiłem jest jego jakimkolwiek łamaniem, a pręgierz odświeżać mogę bo nie jest ingerencją w samą grę, ani powiązaniem ze stroną w grze) udało mi się zrobić piękne Starcie na graczu Ruda, wykorzystując całą mechanikę tej gry. Jej drugą połowę Marcusa już wcześniej spakowałem w recki to kupił 2 konto. Każdy walczy jak umie, jedni się pushują, dru…
-
129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
Goku7 - - Hall of Fame
PostWitam Społeczność Mam przyjemność przedstawić TOP 4 SOLO uDraco i swoje PB SOLO !! Akcja planowana od dawna, ale cierpliwość popłaca..:) z okazji edycji SD Ruda i Marcus spushowali w ostatnich dniach konto Domestos, które należało do ich znajomego Jezola z którym Ruda gra na innym serwerze Dodatkowo ten sam Jezol aka Domestos, wystawił na forum swoje konto z uDraco do wymiany, widocznie nie było chętnych więc koledzy z wip się nim przy okazji edycji SD zaopiekowali % i zysk piękny i pewnie nikt…
-
Marcus i cichyPL i rufin i WinneR i I EAT YOU ALIVE [WIP] vs markus [MG42] - 147014,69% + zbiórka
Goku7 - - Hall of Fame
PostSZO Marek ! tak jak napisałeś, gsy na siebie zarobiły szybka flota jest więc koś okolice
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostAktualizacja 19.02.2015 r
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
Goku7 - - Hall of Fame
PostACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl ! 6b28f1e738.jpg Witam Całą Społeczność uDraco oraz OGame.pl Mam Zaszczyt przedstawić TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl ! -OPIS AKCJI (krótki) --> BFS? -troszkę szerzej ujmując, dostałem cynk, że Marcus z WIP stoi od ponad 1h, więc zabrałem się do roboty, kilka telefonów i padło najpierw 6 moonów, 4 moony z moim udziałem, a 2 moony ogarnęli na spółkę…
-
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum DRACO - Aktualizacja 19 luty 2015 - Ostatnie wliczone ST: markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] -----> 12046 % 3.02.2015r. TOP ZŁOMIARZY 1. __ 1 161 574 %__ SANDER. __[ WIP ] 2. __ 1 113 039 %__ Goku __[ IRON ] 3. __ 1 016 760 %__ cichylowca __[ WIP ] 4. __ 826 280,2 %__ markus __[ MG42 ] 5. __ 613 392 %__ WinneR __[ WIP ] 6. __ 592 027,5 %__ cichyPL __[ WIP ] 7. __ 432 336,5 %__ Seth __[ IRON ] 8. __ 417 237,3 %__ Fabiano __[ WIP ] 9. __ 403 800,…
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostAktualizacja 11.12.2014
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostAktualizacja jakby coś nie tak czy czegoś brakuję proszę informować. EDIT
-
Goku7 - - Hall of Fame
PostWitam wszystkich Możecie podrzucać mi linki do starć do samej topki, edytowanie będzie częściej niż bywało to przez ostatni czas więc postarajcie się i złomujcie, życzę samych dużych %
-
Piękne Starcie Markus % i zysk porażający tym bardziej, że na Wipach z biedry Mimo, że Sandera szanuję najbardziej z tej całej wioski WIP, to pamiętam jego słowa w swoim ST, które świetnie oddadzą sytuację jego i drużyny Miszczów WIP "Podążając tym tematem śmiem powiedzieć że ten właśnie sojusz jest najlepszy.. mamy swój styl i klase.. cokolwiek nie powiecie, obojętnie jakim błotem nas obrzucicie nic nie zmienicie.. Historia toczy się dalej.. nieważne że na nowym uni z nowymi przeciwnikami.. SAG…
-
yoda, markus, sta111siu, Miech Blumkulow, Bizon [MG42] vs SANDER. [WIP] - 125869,66% TOP 2 ACS
Goku7 - - Hall of Fame
PostBRAWO BRAWO BRAWO ! Piękne top 2
-
Kiedyś na u12 też był taki "wyścig szczurów" ,który także wygrałem i zrobiłem PB Solo niżej macie temat w DID i opis podobny do paranoi, a te 180 zł, które tutaj podajecie to tylko dlatego, że wam proponował te konto, ale jak w DID to określił baliście się kupić kolejne konto i skończyć jak skończyło konto "terminatorDaro" byłe konto nazza i niszczenie konta "Veronika" ot wasza historia Nigdy nie wydałem ani 1zł na żadne konto, trzeba mieć nierówno pod sufitem, aby kupować konta jak co niektórzy…
-
Witam wszystkich serdecznie, niezmiernie miło mi przedstawić TOP 6 uDraco i moje PB Solo Na wstępie chce jeszcze raz życzyć obrońcy wszystkiego dobrego w real i że jednak to był sprawiedliwy "wyścig szczurów". Wszystkich za pewne interesuję jak do tego doszło, a więc do dzieła. Zaczęło się wszystko od jakiś dziwnych pw od obrońcy, jedni na to zlewali, inni jak ja trochę temat rozwinęli i obserwowali. Każdy za pewne grający zauważył co wyrabia obrońca, że jednak na pw nie blefował i zaczął kasowa…