Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Qnick: „Miał ktoś zadanie "szal badawczy" - rozpocznij projekt badawczy? Na czym polega to zadanie? Bada mi się MSBN, ale zadanie nie zaliczone. ” Trzy słowa, w których kluczowe jest "rozpocznij"...
Przestańcie płakać o szukaniu dziury w całym, bo to pytanie było wybitnie nietrafione – oficjalne materiały mówią, że może się bronić max. 5 graczy (1+4), a mechanika pozwala w teorii na nieskończoną ich liczbę, tyle że wspomniana mechanika wcale nie jest ani powszechnie znana, ani oczywista, więc... którą odpowiedź uznałby team? Bo jestem niemal pewien, że nie dwie.
Cytat od kasai: „Prosze nie komentowac aktualnych pytan. Sugeruje to innym odpowiedzi. ” Zatem proszę zadawać jednoznaczne pytania, bez miejsca na więcej niż jedną odpowiedź.
Cytat od NowyLolek: „A to nie idzie odebrać nagród (przed)ostatniego dnia? Bierzesz sztab z pierwszego rzędu i potem masz komplet z reszty? ” Tak naprawdę nikt tego nie wie, bo jak wygląda polityka informowania graczy przez GF i teamy - sam widzisz. Ja bym nie ryzykował, gdyby się okazało,że np. jest limit 1 tieru dziennie.
Zarówno część zadań jest bez sensu (np. rozpocznij badanie X - współczuję osobom, które je mają mocno wylevelowane xD), jak i balans poszczególnych tierów to właściwie żart, nie licząc siły boosterów, to np. tier 5, najwyższy, jest IMO słabszy niż 2 czy 3.
To jeszcze jedno: jak to będzie działało? Zdobędę 1000 trytu i biorę pierwszy tier, to zabiera mi to 1000 trytu, czy zostaje 1000 i mogę zdobywać resztę?
Kilka lat temu Oberon miał niemal identyczne parametry i uwierzcie, połączenie PZ z obrony z 80% PZ ze statków wyludni to uni szybciej, niż mrugniecie okiem.
Czy otrzymamy w końcu, w przeddzień rozpoczęcia eventu, JAKIEKOLWIEK informacje na jego temat? 1) Jakie będą nagrody? 2) Czy do wyboru jest tylko 1 tier nagrody, czy 1 nagroda z każdego tieru? 3) Czy, jeśli się pojawią, to np. ulepszenia budynków czy badań będą stałe? 1)
Cytat od Art: „Lista nagród nie jest jeszcze podana do publicznej wiadomości. Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x ” To ten sam, który wpadł na "nanity" zamiast "nanobotów" wiele lat temu? Specjalistów zatrudniacie, nie ma co. xD