Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ogame Quiz House
Post1. Zły dział. Poprawnym pewnie byłoby PoO 2. Pytania odnośnie układów i galaktyk nie mają sensu, bo ich ilość zależy od konfiguracji uniwersum
-
1. Naucz się pisać - liczba mnoga brzmi "graczom", nie "graczą" 2. Słownik wulgaryzmów w języku polskim nie uznaje słowa "ryj" za wulgaryzm. Także ten, nie mieszaj obrażania z wulgaryzmami, bo jedno jest dozwolone, a drugie nie. HCNI było proste jeszcze z czasów Libry. W HNNI jedyne co mi przychodzi do głowy na pierwsze N to "Nam", ale byłoby to samozaoranie PS. ty o tym wzywaniu elektryka do podłączenia kontaktu to z własnego doświadczenia napisałeś? Jak ja potrzebuję żelazko podłączyć to dzwon…
-
@Saren wyliczenie stacji co do sekundy nie jest wyczynem, a fartem Graty, bo lubię RW w obronie
-
Przyszłość Ogame
PostZawsze niesprecyzowana wiadomość jest przedmiotem gdybania. Niemcy nie doszli jeszcze do siebie po mistrzostwach
-
Przyszłość Ogame
Post@FILU czytasz to, co ni jest napisane Prawdopodobnie chodzi tu o dwa aapejty: 1. Błyskawiczne zatrzymaj u sojuszników /buddyy 2. Teleportacja sury na swoje moony Cytat od john malkowitz007: „Kto zaatakuje flote stojaca na moonie jezeli 2...5 sojusznikow moze tam telepnac flote ???” Nie widzę najmniejszego problemu. Po prostu wezmę drugą topową flotę, z którą byśmy sobie poradzili i czterem innym pidatawiajacym się. Po prostu będzie trzeba mieć lepszy przegląd gali statystyk. Znajdujesz cel, leci…
-
Rozwijanie moona
PostNie przejdzie, bo by obcięło doływ sury z pól za AM Co nie zmienia faktu, że pomysł ciekawy
-
Ja do tego proponuję rewanż w postaci jednodniowej przerwy od wysyłania jakiejkolwiek innej misji niż atakuj
-
Lobby- problemy kto ma ?
Starrk - - Błędy w grze
PostPrzypomnienie mejla dalej nie działa
-
Lobby- problemy kto ma ?
Starrk - - Błędy w grze
PostPrzypomnienie mejla nie działa
-
Mając 250kk pkt, regularnie pilnuję nielicznych już graczy, którzy niedługo opuszczą zieloną strefę. Jak statystyki mówią, że może tam być zysk, to z reguły jest. Np 8k satelit, które ktoś taki trzyma dalej po grawitonach - fajny zastrzyk krisu. Nie wspominając o leszczach, którzy przekraczając 500k pkt mają 200k we flocie stojącej na planecie. To już są śliczne zyski Generalnie jak już tu wcześniej było pisane - każdy ma wyznaczony jakiś próg opłacalności. Dla mnie to 10kk zysku i nie robi mi r…
-
Ale ta stronka nie ma Fornaxa i ma Quantum... Upewnij się, że wybrałeś dział OGame.pl