Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@ciap, kochanie. Napisałaś dokładnie to samo już po raz trzeci... Po raz trzeci wg Twoich wyliczeń to Libra jako jedyne uniwersum nie pasuje, bo przecież tylko 7 kont wejdzie w skład top 100, z czego 5 z nich w bladej końcówce Twoim tokiem rozumowania: nierównomierne rozłożenie. Bronisz rękoma i nogami przynależności Q i P do grupy 4, a jednocześnie Twoje własne argumenty wskazują na to, że team dał ciała przy tworzeniu grupy 3. Stąd właśnie była moja propozycja wyrównania. Bo wyrównanym podział…
-
@ciap sorry ale to porównanie jest z dupy Te same tabelki pokazują, że Libra jest za słaba na łączenie z Wasatem i Draco, a jednak rezultat jest inny. Fakty przedstawiamy w najkorzystniejszym dla autora świetle, tak? E: jako że już po raz drugi powołujesz się na te same tabelki - jak dane uniwersa by kształtowały nowy ranking, to po raz drugi dam Ci te same kontrargumenty. Po pierwsze zignorujmy to dokładnie tak samo, jak inne fuzje to ignorowały. Po drugie porównujesz ranking a nie punkty Także…
-
Zielu pewnie jeszcze nie czytał Swoją drogą Zielu, kij w dupę Twojej załodze za takie logistyczne niedopatrzenie Zezłomowane floty jakieś mega duże to nie były, do tego coś pz zajumany jak czytam, więc chyba tak źle nie jest
-
No ja tak widzę słowo "farmić", ale z kontekstu wcale nie wynika, że akurat @ciap. Tam jest płacz @Avinashi, że jak @ciap sprzeda mi dex, to @Avinashi będzie musiała farmić ten dex od innych graczy. Ja z kolei nie pisałem, od kogo tę "należność" będę musiał odebrać i bynajmniej nie chodziło mi o @ciap a o inne pomarańczowe farmy...
-
Ludzie, zacznijcie czytać ze zrozumieniem, bo już witki opadają, gdy widzę te same pytanie przewijajace się przez kolejne s. Nie, @Wisior konto na uniwersum docelowym nie może iść na żadne inne uniwersum, jak to zostało tutaj napisane tak pi razy oko minimum 5 razy. @Art czy jesteście w stanie forsować w GF zmiany, które by umożliwiły wprowadzenie międzynarodowego unifusion w przyszłości?
-
Nowy system obronny.
PostW sumie logiczne. Ja nie chcę, żeby jedna minuta składała się z sześćdziesięciu sekund, zatem namawiam was, abyśmy przyjęli, że jedna minuta to czterdzieści siedem sekund
-
@zefir jesteś w błędzie. Oczywiście, że rodzaj obrony ma znaczenie. Najlepszą obroną antyrakietową są wyrzutnie rakiet Koszt 60 Plazm to 4,8kk deuteru. Aby rozwalić te plazmy wystarczy +-50 rakiet W tej samej cenie (4,8kk deuteru) postawisz 7,2k WR. Tu już potrzeba 120 rakiet. Widzisz różnicę? Owszem, w głównej mierze chodzi o to, ile zysku może wyciągnąć agresor. Poprawne warianty obrony przeciwko: A) Flocie: - CDL + WP B) RMP: - WR C) Flocie + RMP - WR + CDL + WP W skrócie: WR jest najbardziej…