Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Truck driver oraz @ciap oczywiście nie mam na myśli dosłowne 3/4 wszystkich graczy (3771) ani nawet tych aktywnych (339), a jedynie używam przejaskrawienia, by podkreślić największy skup na uni 1. Jak ktoś tylko wchodzi zrobić swoje, to z reguły dex mu wyfarmiam 2. Całe sojusze szybko miękną, gdy u jednego z drugim pojawia się baza wypadowa. 3. Jak najbardziej zdaję sobie sprawę, że nie jestem jedyny. Staram się oddziałowywać na kupujących i zabierać im kontrahentów, lub też na sprzedających i …
-
22-02-2019 06:53:53 - Starrk [Tetryki] - 249.07% (Ukryta treść) 22-02-2019 06:54:51 - Starrk [Tetryki] - 296.87% (Ukryta treść) 22-02-2019 06:55:54 - Starrk [Tetryki] - 377.79% (Ukryta treść) 22-02-2019 07:17:21 - Starrk [Tetryki] - 210.97% (Ukryta treść) 22-02-2019 07:17:44 - Starrk [Tetryki] - 233.07% (Ukryta treść)
-
Cytat: „Się okazuje że agresorzy lecieli dla obrońców beaten.gif starcie kończyło się remisem z 2/3 reckow u agresorow. Gratulacje ” Cytat: „@gardze wami ale ty sobie zdajesz sprawę z tego, że gdybyśmy nie mieli tyle mocy, żeby wybronić Adama, to byśmy go po prostu sami zdjęli, no nie? smile.png” Już śpieszę z wyjaśnieniem tak skomplikowanej sytuacji: 1. 18 z 36kk reckow to nie 2/3 2. Straty tego RW byłyby między 480 a 520 u was i 440 a 520 u nas, więc... Więc w sumie nie muszę zakładać nic. My …
-
Oj dzieciaczki... Doedukujcie się, bo już ciężko się czyta... U asherla nie doszło do buga. U asherla zadziałał mechanizm zapobiegający występowaniu bugów: z pierwszej strony nie wyślesz floty w czasie trwania działań wojennych. To NIE JEST BUG i nigdy nie będzie, choćbyście nie wiem jak o to płakali. Bany za ruch flot na 6s i mniej przed RW są za możliwość wywołania bugu w postaci dublowania flot lub bitwy w przestrzeni. Dlatego wszystkie zaprzyjaźnione konta i w jednym i w drugim przypadku jed…
-
@buleon starcie by trafiło do topki, gdyby planowo wyszło siedem milionów procent liczących się dla jednej ze stron. Tutaj jednak wynik masz przekłamany. Do tego backup oznacza, że wg GA to RW nie miało prawa powstać w takiej postaci. Także mamy tu do czynienia z rw, którego jedynym skutkiem jest cudowne rozmnożenie surowca, gdzie zarówno agresorzy jak i obrońcy z dupy przytulili prawie 100kkk zysku Więc... To rw dałbym co najwyżej jako ciekawostkę dla potomnych, gdzieś obok topki. Ale na pewno …
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
Starrk - - Starcia Libra
PostWG informacji udzielonej przez TrashSim powinniście wyzbierać 24 miliony recków, żeby w ogóle wyjść na zero E: Rozbieżność w ilości recków z symulacji wynikła pewnie z tego, że... ta gra nie jest skonstruowana do symulowania walki z udziałem prawie 150 milionów statków
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
Starrk - - Starcia Libra
Post@Arkadius wiem, że jesteś niemądry, ale przynajmniej nie ośmieszaj reszty swojego towarzystwa. Chcesz mi powiedzieć, że nie patrzyliście na falangę przed, w trakcie i po RW. Chcesz mi powiedzieć, że nie widzieliście 55 milionów LM, 6 milionów KR, 3 milionów OW, 1,3 miliona Niszczycieli, 2,6 miliona PC oraz 14k GS, tak? Chcesz mi powiedzieć, że przy stosunku flot 1.0 do 1.16 dla Winter mieliśmy zawrócić? Chcesz powiedzieć, że przy RW na 36 milionów recków, które byłoby remisem, w którym to wy byś…
-
Starrk - - Starcia Libra
PostCoś małe to top 1 world na 7.200.000 procent I wy i my kukaliśmy na falandze, zatem skończcie błazenadę Broniło 7 flot, a OGame się wysypał Na 15 sekund przed planowanym RW floty agresorów znikły z falangi, ale twardo leciliśmy i na moona i na planetę, wiedząc, że ta gra ma lagi. Na minutę po RW nawet TenAdam się mógł wysłać. Po prawie dwóch minutach po RW zaczęliśmy cofać floty. Po trzech minutach Markusowi odjęło flotę. Także nie wiem, czy jest sens chwalić się tym, że w top 1 world 5v7 powinn…