Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@john malkowitz007 czytałeś cokolwiek dalej za frazą pożyczam? Przez regulamin jest zabroniona pożyczka, gdzie dzisiaj pożyczam Ci 500kk metalu, a Ty mi to oddajesz powyżej 72 godzin. 1. O ile zmieścisz się w 72 godziny, pożyczanie jest legalne nawet wg regulaminu. 2. Gdybyś czytał całą wypowiedź, wiedziałbyś, że mój proceder nie jest pożyczką samą w sobie, a handlem. Przykład z ostatniego tygodnia: Kontrahent miał dla mnie na sprzedaż 2kkk paliwa za metal po 2,7:1. Prosi mnie o pożyczenie mu 1,…
-
@buleon a kwestia pożyczek? Na Librze notorycznie pożyczam graczom pierdyliard sury, który spłacają w 2-3 tygodnie właśnie przelicznikiem 2:1:1. Standardowo skupuję po 2,6:1,6:1, więc gdyby ograniczyć przelicznik minimalny do 2,5:1,5:1, to straciliby na tym właśnie ludzie u mnie pożyczający
-
@Truck driver nie strzelam, bo moja propozycja usunięcia systemu ACS jest groteską, a nie poważną opcją Tak jak głupio brzmi usunięcie ACS, tak głupio brzmi usunięcie pomocy znajomych w innych dziedzinach tej gry. @buleon wychodzi na to, że moje strzępki informacji były błędne. Prawdziwe było tylko "ban za tora"
-
No ale tu już gmatwacie pojęcia Otóż problemem jest multi. Skoro znajomi zaburzają "ekosystem" ogame, to równie dobrze żądam wyłączenie opcji ACS na wszystkich uniwersach. No bo jak to tak, grać z pomocą znajomych? Oszukujo! Powtarzam: skupcie się na multi. Ostatnie top1 rw chyba uni Zibal (na Terrorze) zostało zrobione przez jedną osobę obsługującą pięć kont, za co poszedł ban.Adekwatnie powinno być z handlami. Jeśli ktoś sam prowadzi pierdyliard kont, to uciąć go tuż przy jajach. Ale jeśli ma …
-
AmstelL [WINTER] & niania [BP corp] & Malack [WINTER] & markus [WINTER] vs. Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 175 009.65% + Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 154 480.1%
Starrk - - Starcia Libra
PostWyszło świetnie Jak już obiecałem, gdzieś będę musiał podziać moje OW, bo mnie wygryzliście z miejsca w TOP ACS
-
AmstelL [WINTER] vs. avatar1team ~ 16877.03% + 10442.88% + Haviko [LEG-XX] ~ 2172.02%
Starrk - - Starcia Libra
Post"Małe"... Top i pamiętaj, że na każde kolejne nałożymy podatek
-
Definitywny koniec gry.
Starrk - - DiD Xanthus
Post@zielu75 wytrwałości w decyzji i jednocześnie zapraszam na spokojną emeryturę na Librze
-
Człowiek człowiekowi wilkiem. Zombie zombie zombie. Farma farmie farmą. Agresor Starrk [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 55.555 _________________________________________ Obrońca asherl [WarriorS] ________________________________________________ Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 198.193 Recykler 25 Sonda szpiegowska 89 Satelita słoneczny 1.565 Niszczyciel 409 Wyrzutnia rakiet 45.002 Lekkie działo laserowe 20.480 Wyrzutnia plazmy 280 Mała powłoka ochronna 1 Du…
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
Starrk - - Starcia Libra
Post@RY&K@ druga wtopa po fuzji* łącznie to już chyba 5 albo 6 Póki Audi jeszcze nie przeniosła planet na 15tki, puty wciąż mam największe wydobycie na uni, więc martwić się nie musicie Po "2kk zysku" i gaszenie świateł latam tylko po nieproszonych gościach z okolic ula i ich multi, więc... Robiąc to, zmniejszam wasz dochód. Podwójny profit.
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
Starrk - - Starcia Libra
PostGraty entro, tylko dlaczego sam tego nie wystawiłeś?
-
@Guderian w której "mecie" dominują Pancerniki? To jest jeden z gorszych statków na wszystko. Nadaje się do kasowania ekonomów i małych flot, których liczebnie jesteś w stanie zalać Pancernikami. Generalnie tego gówna nie ma co budować więcej niż 200k, bo najzwyczajniej w świecie robi jeden z gorszych możliwych bilansów. Inaczej ma się sprawa na u.gamelach z prędkościami x5 i wincyj, gdzie grasz i latasz na pałę. Metą natomiast są Lm/kr/ow i to one decydują o bilansie/wyniku całych wielkich ACSó…