Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To moze byc i ze 40k dni temu!Wszak jam dinozaurka. Tak jak mowilam, przeszlosc sie nie liczy Jak na dinozaura przystalo mam skleroze
-
Nie ma przeszlosci, jest tylko teraźniejszość
-
Oszustwa :f
-
Myslalam ze mozna spamowac tylko w nocy cale zycie w bledzie.
-
Nie wiem jak mozna doprowadzic temat do takiego stanu Czy wiesz, ze bbcode dziala na kilka linijek ? Od momentu otwarcia kodu, do jego zamkniecia. Tym oto sposobem na wysrodkowanie calego tekstu potrzebowalbys tylko JEDNEGO align. Aktualnie w Twoim poscie znajduje sie ponad 100 align. Dotyczy to takze uzywania znacznika od koloru, czy tez rozmiaru. Temat poprawilam, nic dziwnego ze nie mogles tam nic znalezc.
-
5% wartosci floty jest tylko niezbedne do stwierdzenia, czy jest to atak ACS, czy Solo. Czy ktos wstawia taka osobe (co dala tylko sonde) do naglowka RW to jest to dozwolone przez regulamin, bo w koncu ta osoba brala udzial w starciu. A co do Topki, to wg mnie wypadaloby wpisac te osobe wymieniona w naglowku, ale z drugiej strony dziwnie wyglada jak w rekordach solo stoja 3 nicki ^^.
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
kasai - - Piłka Nożna
Postniedziela, 10 lipca 21:00 Portugalia - Francja 0:2
-
Cytat: „Regulamin podforum Technologia i Gry Interesują Cię nowinki techniczne i chciałbyś się nimi podzielić? A może Twój sprzęt nie działa poprawnie? W tym podforum możecie porozmawiać także na wszystkie nurtujące Was pytania związane z Waszym sprzętem (telewizorem, komputerem, tabletem, smartfonem itd.), czy też poradzić się przy zakupie nowego. Jeżeli interesujesz się grami, chciałbyś jakąś polecić albo szukasz konkretnego tytułu, to jest to miejsce dla Ciebie. A oto ogólne zasady panujące w…
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
kasai - - Piłka Nożna
Postśroda, 6 lipca 21:00 Portugalia - Walia 0-1 czwartek, 7 lipca 21:00 Niemcy - Francja 0-1