Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szukasz sojuszu? Wpisz się właśnie w tym temacie! Dla ułatwienia osób rekrutujących wypełnij następujący schemat: Nick: Liczba punktów: Jaki sojusz mnie interesuje? (opis czego mniej-więcej szukasz) Kontakt: Inne: Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia oferty,piszemy Nieaktualne) Nie dla: - Reklam sojuszy Tak dla: - składanie oferty rekrutacji na pw danego użytkownika (Ukryta treść)
-
Witam, widzę, że Panów @^ZemstA^ i @czester18 trochę poniosło. Niestety ale forum to nie jest Wasza prywatna przestrzeń do wymiany takich zdań. Sugeruję przenieść się na pw, a nie zaśmiecać temat wilkowi. Trzeba przyjąć złom na twarz, zacisnąć zęby i albo grać dalej albo nie. Nie ma potrzeby pisać milion razy o tym, że się nie zamierza grać i zaśmiecać forum innymi treściami. Kilka postów wyleciało. Pozdrawiam
-
youtube.com/watch?v=yDVXjZdNJRI
-
Cytat od Robert21: „Martwi na pewno, że pewnie pojawi się speed... Zrozumcie, że jest spora liczba graczy, która chętnie pogra na standardowych parametrach.. W końcu od tego się zaczęło... Od dłuższego czasu takie unii się nie pojawiło, ile można czekać??? A speed co chwilę wchodzi w różnych konfiguracjach... Osobiście na żadnym innym grać nie zamierzam. Myślę tak samo jak Alexis... ” Gdyby ludzie chcieli x1 to by za tym głosowali. Źródło: [Ankieta] Jaką konfigurację ma posiadać kolejne Uniwersu…
-
Cytat od marcin21m: „Cytat od kasai: „Cytat od Qla: „ja z rozpedu wpisuje tutaj posty zapominając że admin forum USUWA POSTY KTÓRE CHCE BEZ PODANIA PRZYCZYN (tzw. Cenzura) Więc juz nie ma sensu pisanie czego kolwiek na tym CENZUROWANYM FORUM. Pozdro A i adminie tą wiadomość też usuń tylko szybko!!!!! Ehehehe ” Jeżeli uważasz, że pisanie że też potrafisz kogoś obrazić obrazkiem to konstruktywny komentarz do tego RW to myślę, że pomyliłeś fora. Twój poprzedni post nie wnosił NIC do dyskusji. Takie…
-
Cytat od Qla: „ja z rozpedu wpisuje tutaj posty zapominając że admin forum USUWA POSTY KTÓRE CHCE BEZ PODANIA PRZYCZYN (tzw. Cenzura) Więc juz nie ma sensu pisanie czego kolwiek na tym CENZUROWANYM FORUM. Pozdro A i adminie tą wiadomość też usuń tylko szybko!!!!! Ehehehe ” Jeżeli uważasz, że pisanie że też potrafisz kogoś obrazić obrazkiem to konstruktywny komentarz do tego RW to myślę, że pomyliłeś fora. Twój poprzedni post nie wnosił NIC do dyskusji. Takie sprawy proszę załatwiać na pw. Jak sa…
-
Dyskusje na temat mini S&D
kasai - - DiD Quaoar
PostDawno nikt nie pisał w tamtych tematach to i zamknęły się automatycznie z powodu braku aktywności Już odblokowałam
-
Dyskusje na temat mini S&D
kasai - - DiD Quaoar
Post@Zla Kobieta to kiedy jakieś podsumowanie i ogłoszenie zwycięzców^^