Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skoki narciarskie
PostSezon odpowiednio rozpoczęty!:) Drużynowo drudzy, Stoch także drugi indywidualnie:) Oczywiście mój idol noriaki kasai nadal skacze Dziwi mnie, że temat trochę umarł patrząc na to, co się w ostatnim roku działo. Oczywiście w tym roku liczymy na więcej Polaków na podium.
-
[serial] Suits
kasai - - Muzyka i Film
PostJa aktualnie jestem na sezonie 6, w połowie, ale wydaje mi się, że już jakoś od 5 stracił na jakości oglądania. Chociaż nie powiem bo pierwsze odcinki 'połykałam' z ogromną szybkością Najlepsza postać oczywiście Donna
-
Uff, spokój na kolejny rok załatwiony Cytat od Ruda: „Mogłabyś żyć na bezludnej wyspie czy raczej wolisz życie wśród ludzi? Zdecydowanie dałabym radę na wyspie Co Cię najbardziej denerwuje? Ostatnio denerwuje mnie to, że mam mało czasu Twoja ulubiona piosenka? : data-verified= "> Ostatnio zdecydowanie youtube.com/watch?v=7OrLroFa0AI ” Cytat od Toadie: „Kasajka o/ Tołdi o/ Lubisz brzmienie języka niemieckiego? Kwestia przyzwyczajenia Ulubiona piosenka? j/w Wytrwasz 10 lat w teamie? Toć ten dzień …
-
Temat dla sojuszy szukających rywali do wojen. Proszę wpisywać się według następującego schematu: Nazwa sojuszu: Tag sojuszu: Jaki rywal nas interesuje: (top w pkt/flotach, liczebność) Kiedy chcemy toczyć wojnę: Dodatkowe zastrzeżenia (nieobowiązkowe): (np. tylko w systemie procentowym, minimalne progi, stosunek RW z ACS itd.) Kontakt: (nie podajemy współrzędnych planet) Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia propozycji piszemy nieaktualne) Temat służy jedynie do zamieszczania propozycj…
-
@kaito niestety nie jesteśmy w stanie powiedzieć 'na oko' kiedy powstanie nowe uniwersum. Proszę wyczekiwać ogłoszenia na forum. Uniwersum Retro (stary interface itd) zostało zamknięte z powodu zbyt wielu błędów. Trochę wątpię w to, że powstanie ponownie. Ale nie wiem jakie jest oficjalne stanowisko GF.
-
WYNIKI! Konkurs dobiegł już końca, jesteśmy pod wielkim wrażeniem, jak szybko udało się Wam znaleźć prawie wszystkie dynie! Dziękujemy za zaangażowanie i liczymy, że nie opuścicie Nas przy następnych konkursach! A oto Nasi zwycięzcy: Pierwsze miejsce, 150.000 401d1a91ff40dc7c8acfa4377d3d65.gif i dodanie do grupy Zwycięzca Konkursu, zdobywa.. @M4ti Drugie miejsce, 100.000 401d1a91ff40dc7c8acfa4377d3d65.gif i dodanie do grupy Zwycięzca Konkursu, zdobywa.. @Hocik Trzecie miejsce, 50.000 401d1a91ff…