Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od JTR: „@Caterpillar Ten temat dotyczy ST które masz w temacie, jak chcesz sobie podyskutować na temat teamu i zasad jego funkcjonowania to nie ten dział sobie wybrałeś. ” Post został usunięty, bo niestety jest offtopem ale bardzo dobrze podsumowuje całą tą sytuację. GO jest graczem na innym uniwersum i może się wpisywać swoim kolegom, wrogom, wróżkom zębuszkom i komu tylko chce wszak jest także graczem. Dodatkowo w poście ciap macie wyjaśnienie (mimo offtopu!)jak działa granie GO Dodatko…
-
Cytat od Starrk: „@piciu dam sobie rękę uciąć, że na OGame nigdy nie przewinęło się 100mln kont ” Teraz jest niby ~340k. Dodatkowo te konta, które nie wliczają się do statystyk. Aktualnie jest 35uniwersów. Ostatnie jest 153 w kolejności. Więc połączono już ~128 uniwersów (nie licząc tych co łączyły się dwa razy itp). Mówię oczywiście tylko o naszej społeczności, jednej z aktywniejszych. Myślisz, że przez tyle lat na serio nie było tylu kont? Weź pod uwagę, że przy starcie nowego uniwersum zapełn…
-
Cytat od john malkowitz007: „Pisalem juz o tym wyzej Nie chodzi o to by podnosic progi %%% ale zmienic zasady kwalifikowania danego RW do ST Czy zezlomowanie komus DT czy MT nawet na 2000 % jest Starciem Tytanow ??? Obecnie tak Np ,ustalic % progi ST i min % z zezlomowanej floty bojowej w RW i takie zaliczac do ST ” I jakbyś chciał to egzekwować, wyliczać? Już widzę chętnych graczy, którzy obliczają czy się mieszczą. Prędzej by było, że wstawiają i jak moderator się nie przyczepi to jest ok. A p…
-
Miało być u @Toadie tak jak chciał @Mati ale jednak zawitałam u Ciebie Czemu mnie tu nie było jeszcze?:O Właśnie spłodziłam mój 5555 post, kiedy Ty będziesz miała swój?:D Myślisz, że Mati zrobił mi na złość i pozbył się CT tylko abym nie mogła 'świętować' moich okrągłych sum postów? Jak to jest, że @Ruda wytrzymuje tyle z Toadie?:O Myślisz, że gdyby @Toadie zjadł coś z cebulą to by wyczuł?:D Dlaczego @Dziuba nie ma hl? Czy @wakat uczył się archiwalnego języka na studiach?:D Czy nadal 'męczysz Ka…