Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
PostCytat od Kicki: „@yoda_u20, @FeVeR może odniesienie się do tych banow po tym starciu ? ” A co tu się odnosić ? zezłomowali swoje konto i dostali bana Zaplanowane już dawno, siadł na chwilę inny gracz żeby było ok. Taka historia... a yoda ma bana też na forum więc odniesie się może za kilka dni
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
PostYodzie nie zabiorą bo zrobił to po mistrzoswku...Oddali konto typowi zeby pograł kilka dni na innym IP, całkiem inny gracz, Gnito czy jak mu tam, pod koniec czasu zaczął pisać, ze syn gra ... Każdy wie, że gnito grał z yodą i Feverem na indus :), jak zbliżał się czas wlotu, gnito pisał, że syn gra na koncie, oczywiście gnito nie ma paktów z inusami, czyli wiadome, że nie będzie trzymał floty u nich w układzie Ale syn o tym nie wie bo tata nie powiedział... gnito czysty bo z pushem nie pomógł - g…
-
SZTURMAN [GoT] vs. usa17 [Sopranos] ~ 510.42% Dnia 11-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 4.000 Pathfinder 10.000 _________________________________________ Obrońca usa17 [Sopranos] ________________________________________________ Duży transporter 7.500 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 2.482 Lekkie działo laserowe 67 Ciężkie działo laserowe 65 Działo jonowe 625 Mała powłoka ochronna 1 ________…
-
Gratulacje, ładne STarcie, Spory % i zysk Przetapiaj Ogni zyski i rośnij
-
Witam Znalazłem jakieś zapomniane pancerniki, lot mega daleki i mega długi ale udało się je zaprowadzić do moich recyklerów Pozdro dla GoT ! Dnia 07-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Perceval90 [PAC-MAN] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 4 Pancernik 24.258 Reaper 2 Pathfinder 2 __________________________…
-
Cytat od kazelot: „Cytat od szturman: „Zgłaszam gracza Ogni - Jest graczem naszego uni, -Cały czas pnie się do góry, -ZERO banów, - Chyba najwięcej finezyjnych STarć tytanów na uni, może nie mega topowe ale finezyjne ! - Trafił kilka banów, policzył, sprawdzał, oszacował i kilka razy zrobił ST na bocie, - Cały czas aktywnie gra, sporo widzi, planuje, ogarnia, - Gracz z klasą jak za dawnych lat który zasługuje na miano najlepszego gracza naszego uni ! ” No jak umie trafić kilka banów to ja bym ju…
-
Zgłaszam gracza Ogni - Jest graczem naszego uni, -Cały czas pnie się do góry, -ZERO banów, - Chyba najwięcej finezyjnych STarć tytanów na uni, może nie mega topowe ale finezyjne ! - Trafił kilka botów, policzył, sprawdzał, oszacował i kilka razy zrobił ST na bocie, - Cały czas aktywnie gra, sporo widzi, planuje, ogarnia, - Gracz z klasą jak za dawnych lat który zasługuje na miano najlepszego gracza naszego uni !
-
Witam Tym razem coś z trochę lepszym zyskiem Cel wyskanowałem wcześniej ale miał rózne akty więc zostawiłem, po powrocie spod prysznica zerknąłem jeszcze raz a tam zero akt, same minuty, skan moona, flota stoi to jazda Przed dolotem akty na moonie gdzie lece i matce , jak się okazało skanił ktoś inny, doleciałem, zebrałem, wszystko moje Pozdro dla GoT, asherla i wszystkich znajomych Obrońcy/obrończyni odbudowy Dnia 04-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT…