Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie orientuję się juz na uni ale jakiś ten Janko powstał z kilku kont, jakiś tam pręgierz w między czasie, konto z urlopu w reckach ktore wcześniej było do oddania Jeśli push to oby to konto sporo Cie kosztowało hajsu i obyś wylądował za to na pręgierzu kolejny raz i żeby kasa poszła w błoto, jeśli czyste to gratuluję i powodzenia w dalszych lotach
-
No Panowie w końcu się przypomnieliście na uni Procent powala no i szacuneczek za akcje bo nie trafiliście pijanego śpiocha tylko zawróconą stacyjkę Przetapiajcie i pilnujcie resztę bo wór jeszcze nie zapełniony
-
Witam Ostatnimi czasy nie mam wgl czasu na grę, dziś niedziela z brzydką pogodą to znalazłem chwilę na małe skanowania Pozdro dla MAFII i wszystkich znajomych Dnia 24-06-2018 10:45:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 120.000 Pancernik 120.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Stalker [KOT] ________________________________________________ Duży transporter 30.000…
-
Gratuluję Stejka Stysiu Rozkręcaj się i lataj jak najwięcej Crion graty i podsyłaj linki
-
mam ten sam problem z nickiem... wyczyść historie i bedzie ok Gratuluję wlotow
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
szturman - - Hall of Fame
PostGraty dla was za akcję, zysku nie ma ale wiadomo, że cieszy [ciach] Wszystkim uczestnikom STarcia życzę odbudowy i nastpenym razem zebrania całego złomu przez agresorów bo posłaliście go na pz juz 2 razy to pewnie poślecie i trzeci Moderator Neferet:Offtop i 'polowanie na czarownice'
-
To kefi siedzi na Padre czy jak ? Graty Crion, dowaliłeś pięknie Nie znam zaplecza tego STejka ale pisesz, że od dawna to planowałeś więc pewnie tym bardziej cieszy Przetapiaj Hunter tobie szybkiej odbudowy i powodzenia w lotach
-
TOP3 solo uni po zmianie parametrów Tosiak [MAFIA] vs. szalona [WarriorS] ~ 34933.75% + 149 życzeń
PostTosiak nie powiesz, ze to nie magia Chciałem większe - zrobiłeś Chciałem STarcie w top 10 uni - zrobiłeś Teraz chę... hmmm elewacje na moim domu Nie no, dychnij trochę od ogejma z rodziną ( pozdrów ) Gratuluję i reprezentuj sojusz dalej Dzięki za wspomnienie
-
To znowu ja Miałem wygrać a wyszedł remis Surki nie było nic więcj wiele się nie zmienił wynik Pozdro dla MAFII i znajomych Dnia 03-06-2018 13:26:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Niszczyciel 30.000 _________________________________________ Obrońca Zibi 200 ________________________________________________ Mały transporter 39.000 Recykler 20 Sonda szpiegowska 50 Satelita słoneczny 1.800 Wyrzutnia rakiet 100.000 Lek…
-
Witam Znalezione na minutach, oczywiście jak to ja, nie wysłałem od razu recków bo mi było szkoda 6kk dexu i część złomu zebrał obrońca bo lognął dosłownie 2 min po wlocie Jakiś zysk jest Pozdro dla MAFII, ashera, termiego, obiego, theriona, kovala i Stysi Dnia 03-06-2018 11:23:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Darth Bane [TEREFERE] _______________…
-
Miałeś chwilę przerwy tutaj to pasowało przewietrzyć flotę coyb nie pordzewiała Walnij teraz coś wększego Gratensy