Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oproszę, co ja tu pacze Graty panowie super wlot i super nicki Przetapiajcie i próbujcie dalej
-
Witam Dziś bardzo napięty dzień i dopiero znalazłem chwilę na wrzucenie... O tym, że obrońca robi fsy na kolonizuj na 1g wiedziałem od dawna ale zawsze brakowało czasu... ogólnie to była to 3 próba spalenia tego moona - w końcu udana Nie miałem pojęcia co wgl ma obrońca i ile surowców ale na fali widziałem zwózki na tego moona Moonik padł w ostatniej fali kiedy już traciłem nadzieję no i tak jak zakładałem - fs na kolonizuj Sprawa niby prosta, piloty dograne na 1 sek po fsie, 2 sek i 3 sek, w sa…
-
Witam Konto bardzo długi czas na urlopie, nie wiem czy gracz wrócił do gry i nie wbił się dobrze z powrotem czy może konto do pushy bo to teraz normalne - jeśli tak to komuś popsułem plan Pozdro dla MAFII i wszystkich znajomych szczególnie dla asherla i ekipy nadchodzącego Zlotu Dnia 03-07-2018 18:30:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca osa [MNS] _…
-
Witam ponownie dziś Nowe koordy przynoszą nowe cele Pozdro dla BSiaków, Mafii i asherla Dnia 01-07-2018 18:35:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [B-S] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Taki ________________________________________________ Mały transporter 5.891 Lekki myśliwiec 29.894 Ciężki myśliwiec 7 Okręt wojenny 80 Recykler 4.130 Pancernik 3.284 _________________________________________ Po…
-
Witam. Na wasacie urlop wbity to poskanowałem tutaj Pozdro dla Owieczek, Mafii i wszystkich znajomych Dnia 01-07-2018 13:26:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [B-S] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca ProSkaner ________________________________________________ Duży transporter 6.466 Lekki myśliwiec 2.337 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 37 Sonda szpiegowska 70 Gwiazda Śmierci 6 Lekkie działo laser…
-
Szcere gratulacje wlotu, Napewno cieszy bo kontra a to już nie BFS no i przede wszystkim graty Night małej zemsty - to też na pewno cieszy podwójnie Dzięki asher za wspomnienie, przetapiajcie Panowie i latajcie jak najwięcej Konrad tobie odbudowania stada i pilnowania go