Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Ostatniol wszystk kosi Tosiak ale i mi udało się coś skubnąć Flota wyskanowana na minutach więc start bez czekania, podczas lotu akty po koloniach ale tobyły transporty i leciałem już do końca Niestety chwilę po wlocie obrońca zalogował i surka wyparowała a szkoda bo zysk byłby dużo ładniejszy Pozdro dla MAFII i znajomych Dnia 07-08-2018 20:22:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 40.000 Sonda szpie…
-
Dawniej był nielegalny ale po zmianach już jest i pusherki mają raj A myślisz, że dlaczego znikł pręgierz ? Dawniej od razu było widać kto i za co poleciał, ale pusherki którzy wydają hajsy na grę zaczęły protestować i zaszły zmiany Teraz gra się dla ludzi nie dla rywalizacji Widzisz, jak Danger był jakiś czas na urlopie to Vegi wyprzedził go w topce, ten to zauważył i po zejściu z urlopu przeklikał 37kk pktów czy ile tam tego było i znowu jest top1 Jak chcesz, napisz do mnie na pw to Ci zrobie …
-
Tak jak napisał Stark, taki handel jest teraz 'uczciwy', kupujesz kilka kont z małą obroną i eko,robisz na nim zwózki na jedno najsłabsze które masz w swoim ulu i z nim handlujesz po minimalu na naszym skromny wasacie połowa kont to konta tego pana i to nie jest już fabek Choć możliwe, że jak już nasz 'kolega ma nowe konto Dangera to może i zlomuje to najsłabsze konto tak jak nasz inny równie aktywny topowiec Zwózki widać na falach non stop Popilnuj sobie 7 gale w ich ulach to zobaczysz co tam s…
-
No właśnie, walnij coś większego na miarę twoich umiejętności i floty a nie farmingi wrzucasz Nie no gratuluję zysków, fajnie, że wróciłeś do aktywniejszej gry, chętnie zobaczyłbym jeszcze kilka nicków z dawnych lat Dzięki za pozdrowienia i teraz proszę na wasacie Przykry też gracz z dawnych lat znajomy nick o ile to dalej ten sam
-
Witam Szału ni ma ale trzeba coś wrzucić od czasu do czasu Pozdro dla MAFII i znajomych !! Dnia 05-08-2018 19:19:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca cichy ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 5.485 Lekki myśliwiec 182 Ciężki myśliwiec 34 Krążownik 45 Okręt wojenny 75 Recykler 76 Bombowiec 12 Satelit…
-
Gogrzałeś do pieca ziomek wybaczam nie to uni ale brak szczególnych pozdrowień już nie Ładny zysk wyciągnąłeś więc rośnij i odpocznij od tego uni Aaaaa i nuta przednia, ciągle leci u mnie w biurze
-
Lamo daj sobie spokój trochę bo ja znajdę czas na skanowanie to już nie będzie co skanować
-
Witam Wrzucam za agresora bo jemu jak zwykle się nie chce a rw całkiem ładne Jedna z wielu pushówek wiadomo kogo w reckach Nie ma się co dziwić bo na pewno ciężko ogarniać tyle kont no i ładnie widać akt desperacji 80bb49b3ad96f82b195e5c0c2ccfc4bf Dnia 29-07-2018 16:22:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 111.111 _________________________________________ Obrońca Roqsaneczka [A N_Z] _______________________…
-
Witam Strasznie dużo pracy ostatnio i nie mam kiedy dokładniej skanować, tego jegomościa znalazłem na aktywce w przerwie obiadowej, mimo aktywności na tym moonie i na jednej kolonii postanowiłem wystartować. 9 minut przed dolotem padł mi net z powodu burzy a na wiosce z zasiegiem trudniej niż z dziewicami w podstawówce Tak więc doleciałem, nie wiedziałem czy siadło, czy dofarmy się nie rozbiły heh Na szczęście wszystko się udało Pozdro dla MAFII, asherla, Stysi, Tosiaka, obiego i wszystkich pozo…
-
Cytat od janko zaremba: „O ja Cie...nie mogę cóż za "CZYSTE" STARCIE ha ha ha, gość ma 3 moony w us i pseudo nagle zmienił taktykę latać na kolonizuj ?:D się uśmiałem. Nie to iż obrońca zawsze latał na stację, sięgając pamięcią do skanów, dziwnym trafem zrezygnował z tej taktyki fs i zrobił fs pod moon killa ?:D:D:D:D. To co knopek po ile skupujesz ? Gratuluje istnie dopracowanego starcia ^^. ” Jak jeszcze grałem aktywnie to często widywałem go na tych samych moonach ale zakładałem, że zawraca s…