Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam W końcu weszło cośzyskowniejszego Rybka chciałeś to masz Cieszy cała akcja bo dałem cynk asherlowi i załatwił drugiego moona mimo, że miał daleko bo przez galę Cieszy również bo to pushówka Po powrocie na mieszkanie zacząłem sprawdzać stałe koordy, u pushówki były minuty na planecie gdzie kilka dni temu paliłem moona, skana tam stoi flota z surką na 23 minutach, 23 minuty również na 8g - skan i też coś stoi Szybka wiadomość do asherla na FB i lecimy Wszystko weszło i mi i Michałowi Pozdrow…
-
Witam Takie tam pocieszenie po nieudanych dzisiejszych lotach Pozdro dla MAFII i znajomych Dnia 26-08-2018 18:22:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca horus [W P M] ________________________________________________ Mały transporter 8.356 Duży transporter 9.251 Lekki myśliwiec 127 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 144 Recykler 1 So…
-
Witam Całkiem słabe to rw ale dalej nie podnieśli progów to wrzucę Pozdro dla Mafii i znajomych Dnia 13-08-2018 21:04:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 300.000 _________________________________________ Obrońca hamer [Tengu] ________________________________________________ Duży transporter 9.643 Recykler 100 Sonda szpiegowska 464 Satelita słoneczny 1.654 Wyrzutnia rakiet 89.464 Lekkie działo laserowe 3…
-
Witam ponownie To rw cieszy szczególnie z wiadomych przyczyn Sojusze po odpowiednich stronach i zysk już lepszy Wyskanowane na planecie, 11 układów więc poszło sprawnie, dofarmy jako tako weszły bo brakło mtków ale nie narzekam Pozdrowienia dla Mafii, BSów i wszystkich znajomych Obrońcy odbudowy cobym znowu mógł zarobić Dnia 07-08-2018 20:59:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 50.000 ___________________…