Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Piątek, piąteczek, piątunio Witam Flota znaleziona na 40 minutach z podobnymi minutami na matce, doleciałem bez problemu, dofarmy i recki jak nigdy dobrane odpowiednio - jest zysk Pozdro dla MAFII i znajomych Dnia 21-09-2018 21:28:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BRUDNY HARRY [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 315.000 _________________________________________ Obrońca markus2 [DEATH] ________________________________________________ Mały transporte…
-
Dziadek i tu "gra" ? No to tutaj pogratuluję
-
No no panowie nieźle się bawicie Graty zysku i sojuszowego acsa bo to zawsze cieszy asherl lamo nastukałeś już tych puszków, wiem już co bede stawiał dałej bo miałem ostatnio dylemat
-
Gladi jak widzę twój nick to mi się przypomina twoja twarz na zlocie i słowa: Szturmi pijemy Tu też bym napił zdrowia za twoje wloty Lataj lamko jak najwiecej bo widzę twój nick w ścisłej topce Aaa i dawaj jakieś normalne liczby statków coby to estetyczniej wyglądało
-
Konkretne przywitanie Miło widzieć starą gwardię w akcji Przetapiaj wszystko i ciesz się nowym eko I tak jak Bloker napisał, przypomnijcie się tu !! Zgłaszajcie panowie zgłaszajcie, na wasacie też mamy takich nie lotów z przyrostami ponad 30kk w jeden dzień ale czasami padają pushówki na banie albo w recki Poszkodowanym odbudowy