Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam I mi udało się trafić szaloną Szału nie ma ale zawsze na plus Dnia 09-10-2018 20:21:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca szalona ________________________________________________ Mały transporter 1.867 Duży transporter 1.332 Lekki myśliwiec 228 Krążownik 209 Recykler 7.252 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie..…
-
Ufsa nie z powodu twojej czy fabiana obecności czy czyjejkolwiek tylko z powodu braku czasu na nią, na wiosnę pewnie będzie to samo I trafiłeś mnie na bfsie a nie na niczym finezyjnym i ja mimo złomu miałem wtedy szacunek do mojego pogromcy - wtedy Napushowałeś się jak mało kto na tym uni i dobrze wszyscy o tym wiedzą wiec nie wytykaj nikomu stylu gry z urlopem Nie miałeś na co latać tak twierdzisz ? A może nie umiałeś trafić niczego co nie zostało zostawione na moonie tak jak w moim przypadku I…
-
Popierdołki mówisz Kultura jak zwykle na poziomie Dodaj jeszcze wały wyprawiane przez was to na pewno zasługuje na miano najlepszego u was Na koniec sprzedanie konta i super zakończenie kariery Nie ujmuję oczywiście lotów Fabka bo wielu w jego reckach skończyło (mam nadzieję, że przynajmniej część czysto )
-
Witam drugi raz dzisiaj Chyba kilkudniowy urlop pozwolił mi naładować baterie bo już nie wszystko ucieka Lot przez galę, na szczęście weszło Pozdro dla Mafii, KACa i wszystkich znajomych szczególnie dla asherla i ulisa Dnia 08-10-2018 20:47:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Lt Pinkov [GROM] ________________________________________________ Mały t…
-
Witam Flota wyskanowana na aktach, po moim skanie obrońca wysłał to na stacje na planetę, czekałem na minuty ale nie weszły, po kilku chwilach zobaczyłem akte na moonie - skan - flota stoi to bez czekania poleciałem Oczywiście jak zwykle nie wierzyłem w sukces i puściłem za mało dofarmów ale i tak nie ma źle Pozdro dla Mafii i wszystkich znajomych Dnia 08-10-2018 19:08:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN666 [MAFIA] ________________________________________________ Pancerni…
-
bloker na fali jak i Ryba Cieszę się, że wojujecie blokers przetapiaj i walnij coś na miarę floty i skilla
-
Graty Stysiu rozruszania zabawek Więcej proszę
-
Odpowiednie tagi po odpowiednich stronach, to owieczki Libią najbardziej czyli konkretne walnięcie Zyski ładne więc będzie dobrze na przywitanie nowych rywali asterix kojarzy mi z tą nie szczekającą opozycją więc szczere szoo