Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Niby tylko Dtki ale mieszczą się w progu to wrzucę Pozdro dla Bsów, Mafii z libry i wszystkich znajomych Dnia 08-11-2018 22:18:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca pawel 89 [W-S] ________________________________________________ Duży transporter 45.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SZTURMAN [B-S]…
-
Jak na Ciebie to szału ni ma Ale coś rozruszane więc może będzie więcej Powodzenia
-
Witam Jakiś czas temu zauważyłem, że macielek nie ma koło mnie moona, zapytałem i okazało się, że to jego sąsiad ZAS nęka go niszczeniami i farmingami, wtedy zrodził się pomysł żeby jakoś go łapać ale z wolnym czasem u mnie średnio, dzisiaj zdjąłem urlop i zauważyłem na fali fsa u obrońcy z planety na zbieraj Jako, iż miałem go łapać z macielkiem więc zaprosiłem go do lotu resztę widać w rw Pozdro dla MAFII i wszystkich znajomych Dnia 04-11-2018 16:31:58 następujące floty spotkały się w walce: A…
-
Cos mnie ostatnio omijają zyski od Wielokrotno jej, graty dla was i powodzenia w kolejnych
-
Gratulacje, super pokaż sił, spore te floty macie, rybka o w oczach Ci te pance rosną Kupcie dexu i latajcie więcej w podobnym składzie Dzięki manius za linka i czekam na jakieś większe SOLO
-
Cytat od pvo: „graty ST szturman chyba zapomniał że na noc stoczniowcy odpoczywają;d i spotkała go kara PS ale jak można topić surke będąc na urlopie to ja nie wiem a chętnie bym sie dowiedział.... ” Bsy mają wtyki z Gameforge i mogą sobie topić surkę na urlopach Nie raz zastanawialiście się co się stało, że dostaliście po nosie Ciekawe czy Janko dowiedział się co się stało z jego gsami lecącymi go Gladiego bo rozbijał falę za falą Ogólnie to myślałem, że Lodzik nie przyjmie to sojuszu pusherka …
-
No i owieczki na swoim miejscu Bardzo ładny pokaz sił na początku nowego uni Nic tak ie cieszy jak sojuszowa akcja A i śmiechu było na konfie Potraficie wyciągnąć maksimum z tej gry Powodzenia w kolejnych zabawach
-
Witam W końcu jest okazja żebym i ja się przywitał z nowym uni Wyskanowane na minutach, niestety do głównej floty miałem za daleko ale na szczęście zostało w stadzie 3 moony wyczyszczone przez nas Pozdro dla Bsów, Mafii z libry, asherla, mańka, sadełko i wszystkich znajomych KUPIE DEX Dnia 28-10-2018 18:41:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca cisek [N-A…