Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozdziewiczę temat SZTURMAN [B-S] vs. Viceregent Kuma [IMMORTAL] ~ 506.42% Dnia 15-11-2018 17:55:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Viceregent Kuma [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 45 Duży transporter 1.300 Lekki myśliwiec 917 Recykler 1 Niszczyciel 30 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 600 ____…
-
Cytat od Gladiator81: „Graty rolnik pięknie a nazywać nas mogą rożnie bo co innego mogą zrobić ” A moja sonda prowadziła rolnika coby nigdzie nie zboczył Graty i szo
-
Można być wariatem ? Można Heh lot pochłonął cysterny paliwa, brak recków co znacznie zmniejszało zysk, mimo to poleciałeś na bardzo aktywnego gracza jeśli chodzi o siedzenie na koncie Moje recki z powodu braku paliwa leciały całą noc ale mimo to doleciały Przetapiaj zyski i wracaj na pierwsze miejsce bo jest jak najbardziej zasłużone Obrońcy życzę odbudowy
-
Witam ponownie dziś hubi trafiony w między odświeżaniu, coś tam skubnął pzta i zabrał sure z moona więc na pocieszenie jest St pewnie zniknie w blasku dania głownego w wykonaniu BS - ów Pozdro dla BSiaków , MAFII z libry wszystkich znajomych szczególnie dla asherla Dnia 14-11-2018 21:49:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca hubii [SITH] _________________…
-
Witam Obrońca od dawna stał na tym moonie co nakłoniło mnie do jego kasacji Moonik padł za pierwszą falą, jak sie później okazało sorro też leciał tej nocy na tego moona hyhy Jak podejrzewałem fs na zbieraj lądujący przed 9 co powodowało lekkie zamieszanie bo o 9 miałem być u klienta ale jakoś się udało Flota źle dobrana ale mimo to jakiś zysk jest no i coś więcej niż bfs Pozdro dla Bsiaków głownie dla sorro Dla MAFII z libry i wszystkich znajomych Dnia 14-11-2018 08:43:27 następujące floty spot…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od MichaL: „No to Martin dostałeś nauczkę a już ostatnio miałeś problemy ” Proponuje Wam sojuszowa lekcje dobrych fs-ow ZAS tez wpadl w recki szturmana wylapany na pz ale widac, ze nie uczycie sie na bledach ” Ja ich mogę uczyć Szo obrońcy bo wymienił kilka kulturalnych pw co nie jest częste w tych trudnych czasach
-
Witam Ostatnio same kontry i inne to i u mnie coś innego niż bfs Obrońca notorycznie fsuje na własnego pzta, już dawno to zauważyłem ale nigdy nie było czasu albo przegapiałem zniknięcie... 3 razy dzisiaj widziałem jak pz znika-za 3 już siadło Pozdro dla MAFII, BSów z Y i wszystkich znajomych Dnia 12-11-2018 22:46:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 200.000 Niszczyciel 30.000 Pancernik 200.000 Lekki…
-
Gdzie są MINI ST ??
PostJak w temacie, wydaje mi się albo wcięło nam Mini ST ? Ktoś wie gdzie jest ?? Tyle pytań i ani jednej odpowiedzi