Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
piękny gong?
PostCo do Rudej to nie ma powodu tłumaczyć się tutaj bo nie brała udziału w tym zajściu przynajmniej nie czynnie Kamil zasady gry są tak naciągnięte żeby można było złomować inne konta, jeśli surka poszłaby do słabszych to pewnie byłoby to 'legalne' Ale z tego co widać po statach to nasz śliczny dangerek od wczoraj urósł o ok. 40 kk we flocie więc wiadomo kto topi malaka
-
piękny gong?
PostU kilku graczy nagle zmieniły sie punkty więc pewnie doszło do rw którego zapewne nie zobaczymy ale to uni lubi takie coś wiec tak jaki pisałem wcześniej: Przecież nic się nie stało
-
piękny gong?
PostCytat od Truck driver: „@ackra moze mam zle info ale flota malacka podobno poszla przez handlarza wiec o zadnym RW nie ma tutaj nawet co myslec ale tak jak zaznaczylem wczesniej, moge miec zle info i sie mylic teraz. ” Gdzie nabywasz takie informacje ?
-
piękny gong?
PostPrzecież nic się nie stało
-
Witam Pancki dzisiaj zarobiły na siebie Zwykły bfs, obrońca lognął chwilę po i wywiosłował trochę pzta, sorro dofarmił i jest ok Pozdrowienia dla Bsiaków, Mafii z libry i wszystkich znajomych szczególnie dla asherla coby znowu nie narzekał hubiemu odbudowy bo kulturalnie pogratulował Dnia 18-11-2018 15:53:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca hubii [SIT…
-
WItam Zysku w sumie zero bo złom skosił obrońca, dobrze, że w układzie to i nie kosztowało nic Pozdro dla owieczek Dnia 18-11-2018 14:40:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca wraith [W-S] ________________________________________________ Duży transporter 56.088 Statek kolonizacyjny 1 Wyrzutnia rakiet 3.650 Lekkie działo laserowe 4.000 ___________________…
-
Witam Na Yildun nie mogłem już nic trafić więc postanowiłem zdjąć urlop tutaj - jak widać opłaciło się Znalezione na kilku aktach, poczekałem aż pogasł i ogień Pozdro dla Mafii, Bsów z Yildun i wszystkich znajomych Dnia 16-11-2018 23:48:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca wilk [LEG-XX] ________________________________________________ Duży transporte…
-
Bunkiery ładnie zaorane ale dalej zysk Stysiu Fajnie, że latasz - oby tak dalej
-
Witam Znowu cos tam udało się trafić Wysłałem na akcie no i jak to ja - nie wierząc w powodzenie akcji nie puszczałem od razu dofarmów ani recków, przez co obrońca zabrał dex z moona i podebrał trochę złomu bo lognął chwilkę po wlocie Jakiś zysk jest więc nie będę narzekał Pozdro dla BSiaków, Mafii z libry wszystkich znajomych szczególnie asherla i Asterixa bo podobno też leciał na tego pana Dnia 16-11-2018 19:35:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] _________________…
-
Znowu wstawiasz coś na przygotowanie do dania głownego Znowu widzę tutaj mój udział bo ostatnio mówiłem o nim na konfie Graty rolnik bo zaorałeś konkretnie
-
Cytat od ..Raven..: „ Szturman kiedys Ci pisalem zebys nie przesiakl ta cala otoczka bsow pisales ze spoko... takze zobaczymy jak to bedzie z tymi reckami Jeszcze raz graty ” Jak mówiłem tak też będzie poza tym Bsy nie mają w sobie nic złego Moje przekonania są bez zmian Odbudowy pokonanemu