Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-88 z 88.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ciekawy byłem, kto go zaatakował bo widziałem z rana to pz. Ale wydaje mi sie, że coś mało rekinków miałeś gratulacje się należą, a obrońcy szo i powrotu z urlopu

• #5 2 st na tym samym kolo Dnia 28-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Silny [NOOB] ________________________________________________ Mały transporter 6 Krążownik 10 _________________________________________ Obrońca Poncjusz [REICH] ________________________________________________ Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 2 Recykler 1 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Silny [NOOB] ___________________________…

• #4 st, zysk przyjemny Dnia 28-03-2019 22:41:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Silny [NOOB] ________________________________________________ Krążownik 15 _________________________________________ Obrońca march ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 17 Sonda szpiegowska 4 Wyrzutnia rakiet 21 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Silny [NOOB] ________________________________________________ Krążownik 15 ( -0 ) ____________________…

• Zysk malutki, ale 3 st dzisiaj zrobione Obrońca zaraz po ataku włączył urlop Dnia 28-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Silny [NOOB] ________________________________________________ Krążownik 12 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Marazmad ________________________________________________ Mały transporter 12 Ciężki myśliwiec 12 Sonda szpiegowska 4 Lekkie działo laserowe 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…

• udostępniłem rw:P recków mam dużo, ale jednym rekinkiem sobie kursował hehe

• gratulacje, jak narazie noob wymiata!

• Szybki lot i zysk całkiem całkiem. 7 rekinów złomu moje, reszta obrońcy Dnia 28-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Silny [NOOB] ________________________________________________ Krążownik 12 _________________________________________ Obrońca Lizaczek ________________________________________________ Mały transporter 8 Lekki myśliwiec 48 Ciężki myśliwiec 4 Sonda szpiegowska 3 Wyrzutnia rakiet 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Silny [NOOB] …

• Pierwsze st po długiej przerwie od gry xD Obrońca zebrał większość złomu, ale ładne dofarmienie było Dnia 28-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Silny [NOOB] ________________________________________________ Mały transporter 15 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 4 _________________________________________ Obrońca Poncjusz [REICH] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 3 Ciężki myśliwiec 6 Recykler 2 Sonda szpi…