Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 88.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Co jak co, ale lepiej nie zebrać złomu, niż wpaść pod spadaka xD Niestety dopoki nie bedziemy miec turboreckow, to albo tańczący, albo obrońcy będą nam kraść złom... To o czym piszesz jest juz w grze - na nowym uni są takie statki, ktore od razu po walce zbierają zlom SzO dla obudwu stron

• #6 Zostawić taką flotę w moim us to czyste szaleństwo xD Przynajmniej nie było żadnego problemu ze zbiórką złomu Po raz kolejny obrońcy SzO Dnia 22-11-2019 05:54:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt ________________________________________________ Okręt wojenny 3.500 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Wulgarator [K-O] ________________________________________________ Mały transporter 325 Duży transporter 427 Lekki myśliwiec 715 Ciężki myśliwiec 5 …

• #5 Skan, lot i boom Niestety Tańczący zebrał ponad połowę złomu, ale i tak zysk jest spoko Obrońcy SzO, chociaż chwilę po ataku się zalogował i zapiął u Dnia 19-11-2019 20:01:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt ________________________________________________ Okręt wojenny 2.317 Pancernik 1.163 Krążownik 3.703 _________________________________________ Obrońca Znana nikomu ________________________________________________ Mały transporter 1.198 Duży transporter 537 Lekki myśliw…

• #4 Chwilowe TOP2 solo Rano sfarmiłem obrońce na 7kk surowca, więc postanowiłem go poobserwować. Przed 20 akta na moonie, więc skan, flota stoi, nigdzie żadnej akty ani minutek, to flota wystartowała. Po 15min akta dalej na moonie, więc skan i przybyło troszkę floty, po kolejnch 15min dalej akta, więc znowu skan i znowu trochę więcej floty. Już miałem zawracać, ale poczekałem kolejne 15min i co do sek pojawiły się minutki. I po udanym ataku pojawił się mega problem ze zbiórką, a dokładniej czy zd…

• Graty! Kolejne ST do kolekcji Szkoda tego złomu, ale co poradzić, jak tr latają szybciej niż lm xD Ale i tak zysk fajny, a przynajmniej zatankowane konkretnie

• Graty atakujacym, bo idealnie ustawili atak. Ale nasza zagrywka była tez prawie idealna xD Koledze SzO

• #3 Zysk mizerny jak na taki %, bo niestety obrońca zalogował się niedługo po wlocie i ostro kursował reckami po złom Obrońcy SzO Dnia 13-11-2019 06:32:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [R-R] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.200 Pancernik 700 _________________________________________ Obrońca Wulgarator [K-O] ________________________________________________ Mały transporter 800 Krążownik 150 Okręt wojenny 442 Recykler 437 Sonda szpiegowska 131 …

• Graty! Ładny %% i konkretny zysk Obrońcy SzO

• Gratulacje! Przetapiaj na kopalnie, a nie na latajki, co byś mnie tak szybko we flocie nie przegonił

• #2 Taki tam wlot w bunkier, ale z przyjemnym zyskiem A do tego pierwsza ubita przeze mnie gwiazdka na tym uni Obrońcy SzO Pozdrowienia dla ekipy R_R Dnia 11-11-2019 07:22:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAM_KONTO [R-R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 27.995 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 3.500 _________________________________________ Obrońca Bart3loo [NOLIMIT] ________________________________________________ Mały transporter 176 Duży transpor…

• #1 Przywitalne ST z uni Kalyke Kilka razy już na obrońce leciałem, ale dobrze się pilnował. Rano jednak szczęście dopisało - skan, lot i buum Pozdrowienia dla chłopaków z R-R oraz TIME z Fenrira - na razie chłopaki gram tutaj, ale jak dostane złoma to wracam na Fenrir xD Obrońcy Szo Dnia 10-11-2019 06:13:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAM_KONTO [R-R] ________________________________________________ Pancernik 1.013 Okręt wojenny 1.500 ________________________________________…

• #12 Przypadkowy skan, szybki lot i kolejne st na Ponurym Mam jakiegoś pecha do Ponurego, ponieważ ostatnio zakosił mi trochę złomu, a dzisiaj nagle wyparowało mu z moona około 500kk surowca.. Pomimo wszystko SzO i wracaj szybko z tego urlopu!! Dnia 29-10-2019 22:16:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [TIME] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 Pancernik 10.717 _________________________________________ Obrońca Ponury [ZAKON] ____________________…

• #11 Miałem nie wstawiać, ale jednak wstawię. Zysk szau nie robi, ale kilka życzeń jest Zdobywcy oczywiście Szo tych gs, bo kulturalnie pogratulował. Pozdrowienia dla TIME! Dnia 29-10-2019 18:37:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [TIME] ________________________________________________ Pancernik 15.804 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Satelita słoneczny 542 Gwiazda Śmierci 18 P…

• #9 Takie coś udało mi się upolować przed niedzielnym obiadkiem Jest to taki rewanż, za złoma którego dostałem od Ponurego w początkowej fazie gry. Ponad pół roku na to czekałem Ponuremu SzO. Zebrał trochę złomu, bo musiałem dorobić trochę recków i wysłałem je później. Ale zysk jest konkretny i bawimy się dalej! Pozdrowienia dla TIME!!! Dnia 27-10-2019 11:45:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [TIME] ________________________________________________ Pancernik 18.171 Okręt wojen…

• #8 Odebrałem fs za Obrońcę Kilka minut po ataku Forkoss się zalogował i wrzucił u. Strata nie jest duża, więc życzę SzO Pozdrowienia dla całego TIME!! Dnia 30-09-2019 21:56:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [TIME] ________________________________________________ Pancernik 18.156 Okręt wojenny 12.780 _________________________________________ Obrońca Forkoss [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 26 Duży transporter 10.589 Lekki myśliwiec 2.28…

• Taką flotkę udało się upolować Cała zasługa tego ST należy do Senatora Sedna, który znalazł cel na fali, a ja miałem tylko pomóc w kontrze. Niestety źle obstawiliśmy czas powrotu floty i flota obrońcy wróciła trochę wcześniej niż planowaliśmy. Bez namysły poszła moja flota, a Senator, żeby już nie opóźniać ataku dołączył same ss. Koniec końcem atak się udał i mamy kilka życzeń do wykorzystania Obrońcy SzO Dnia 22-09-2019 19:52:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [TIME] ______…

• Gratulacje dla Zdobywcy za ciekawą akcję, a dla sojusznika mega szybkie SzO!! Od początku obstawiałem, że skoro atak był wysłany przed blokadą, to wszystko jest zgodne z zasadami gry. Faktem jednak jest, że jakiś promil szans na udaną podstawkę był Przez pewien czas był problem z logowaniem i gdybyśmy jakimś cudem się zorganizowali i wysłali swoje floty na zatrzymaj do Lasta, a Zdobywca nie mógł swojej floty zawrócić, to remis byłby całkiem realny ale za dużo było chaosu, Last był w pracy i grał…

• #6 Zdjęty urlop, parę skanów i takie coś stało na moonie. Szybki lot i piękny zysk Pozdrowienia dla TIME, a obrońcy SzO bo spoko z niego koleś Dnia 09-09-2019 19:00:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [TIME] ________________________________________________ Krążownik 9.200 _________________________________________ Obrońca League of Legends [S T] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 18.585 Recykler 10 _____________________________…

• Gratulacje! Coś się musiało stać albo faktycznie bfs, ponieważ Keyn bardzo dobrze pilnował swojej floty. Kilka razy na niego leciałem, ale ledwo puściłem atak, to od razu się logował Obrońcy SzO

• Gratulacje udanego ataku i ładnego zysku Na wstępie napisałeś parę słów prawdy i ciężko się z nimi nie zgodzić.. To jest tylko gra i powinna być chwilą relaksu i oderwaniem się od rzeczywistości, ale jednak wielu graczy traktują ją jak część swojego życia i oszukują jak tylko można Obrońcy SzO