Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 88.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@DBZ, już kilka razy na mnie lecieliście i jak tylko zobaczyliście akte na którymkolwiek moonie, czy planecie to od razu zawracanie. Nie zrobiliście żadnego skana, nie poczekaliście tych 15min czy minuty wskoczą poprawnie, tylko od razu zawracanie. Wy po prostu najchętniej latacie na nocne BFS, gdzie ryzyko wtopy jest znikome. Ja też zawracam, jak widzę, że ewidentnie ktoś zalogował, ale nie każda akta oznacza logowanie. Każdy gra jak mu pasuje - jedni grają 4fun i ile razy nie dostaną złoma to …
-
Już miałem zamiar sam wstawić to st, bo połowa uni ciekawa co to się rano porobiło Obrońcy graty, za zestrzelenie sporej części mojej bojowej floty, ale NIE nazywaj mnie lamą, bo Ty na tym uni jakoś nic nie osiągnąłeś, a ja jednak już kilka fajnych flot ubiłem. To, że nie opóźniłem i tak by nic nie zmieniło, a bardziej obstawiałem ewentualne lustro, niż antyobrone. Wielu się pewnie zdziwi, dlaczego leciałem pomimo braku jednej koloni i akty na moonie - bo ja mam taki styl gry i potrafię ryzykowa…
-
#15 Flota była i floty nima Szczególne podziękowania dla gracza Zbk, ponieważ to początkowo na niego leciałem, ale chwile po wysłaniu na niego floty dał znać, że jest aktiv, to zacząłem szukać innego celu i trafił się Run Away. Szanuję graczy, którzy dają znać o aktywności, a nie uciekają chwilę przed dolotem Obrońca zalogował chwilę po ataku i włączył U, ale i tak życzę SzO Dnia 15-12-2019 07:20:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [STP] ______________________________________…
-
zadymiarz [A W] & Kostka Lodu [A W] & klepak [A W] vs. The Lion King [COMA u32] ~ 3837.92%
Kurt - - Starcia Kalyke
Postgratulacje ataku i %, ale ogólnie to słabo bo złom nie zebrany. Kasia swoimi turboreckami z pushu nie mogła zebrać tego złomu?? Obrońcy SzO
-
#14 Ledwo telepek skończył się budować, a tu od razu ładne ST Jeszcze bez rozpruwaczy, ale produkcja trwa xD Obrońcy SzO Dnia 13-12-2019 20:47:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [STP] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 5.790 _________________________________________ Obrońca mariankoks [TWIERDZA] ________________________________________________ Mały transporter 2.120 Duży transporter 1.412 Lekki myśliwiec 4.495 Ciężki myśliwiec 47 K…
-
#13 Starcie bez jakichkolwiek oznak pushu - skan, prawie godzinny lot i buum Chyba trafiłem pomiędzy odświeżeniami, bo obrońca chwile po ataku zalogował Pozdrowienia dla znajomych, a obrońcy SzO Dnia 11-12-2019 22:03:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [STP] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.800 Pancernik 2.427 _________________________________________ Obrońca FAKTI [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 9.292 Du…
-
Panowie, nie róbcie ze mnie jakiegoś debila.. Jak poszły moje recki, to na moonie było ponad 20min, a mi brakło dosłownie kilku min na zebranie tego złomu, więc gdzie tu jest jakieś synchro?? Wklejcie czas ataku i czas zbiórki, to zobaczymy, czy było synchro (mówimy tu o niecałej godzinie, bo tyle leciał moje recki) Ja nie jestem zwolennikiem kradzieży złomu, ale skoro widze, że sobie leży to puszczam recki. Jakby kruchy napisał do mnie, żeby mu to wyzbierać, to uwierzcie mi, ale bym to pozbiera…
-
#12 Taki tam push Dnia 06-12-2019 18:58:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [STP] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.500 Pancernik 1.046 _________________________________________ Obrońca Oddam_w_dobre_rece [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 111 Lekki myśliwiec 7.500 Krążownik 54 Okręt wojenny 737 Recykler 1.351 Sonda szpiegowska 24 Pancernik 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kur…
-
Dodam tylko, że nie zebrałem 1,5k recka mety, a farming się udał Obrońcy powodzenia w realu, bo jak mi pisał nie będzie odbudowy. A szkoda, bo na prawdę równy z niego gość i kulturalnie po atak pogratulował. To jest tylko gra i właśnie takie powinno być podejście, chociaż najbardziej to szkoda tego czasu poświęconego budowaniu floty. A co do mojej osoby, to nigdy przenigdy w żaden sposób się nie pushowałem, ani nic nie kombinowałem w grze. Odkąd przejąłem to konto od Heffiego każdy jeden punkcik…
-
#11 Tym razem chciałbym przedstawić nowe TOP1 Latałem na tego pana wiele razy, często nawet bez skanowania, ale zawsze logował. Rano skan i flota stoi, więc poleciałem. Powinienem posłać jeszcze lm, ale bałem się, że zbyt opóźnią atak.. Jest mi tylko smutno, że ta jedna czarna owieczka przetrwała Dofarmy i 3,5k recka jeszcze leci, wiec zysk może będzie lepszy Pozdrowienia dla znajomych z sojuszu, buddy oraz Fenrir Dnia 05-12-2019 06:11:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [STP…
-
graty ST, chociaż faktycznie zysk mógłby być większy. Jak co, to nie ja zakosiłem złom ale troszkę jest nieścisłości w tym co piszesz. Skoro robiłeś mu akty, więc nie robił fs. W takiej sytuacji wystarczyło puścić o wiele wcześniej recki i dograć atak pod recki. Inaczej się lata na gościa który może się w każdej chwili zalogować, a inaczej jak ktoś fs nie robi
-
Cytat od RomanoV: „"Jakiż wstyd nie umieć policzyć ile recków trzeba na złom.. Jeden lubi zbierać wszystko inny lubi się dzielić z obrońcą. " ” Miałem 12k recków, ale 3,5k było na innym moonie i musiałem czekać godzine, żeby telepnąć. W większości i tak zebrałeś metal. Wiem doskonale, że bez turba nic bym nie zyskał i nawet byłbym w plecy, ale zysk 166kk to bardzo dobry rezultat. Ile było tu wstawionych ST bez zysku, więc nie ma co się naśmiewać, że nie umiem liczyć recków... Agresorowi 1kk panc…
-
#10 Stało bez akty, to poleciałem Pozdrowienia dla ekipy z Kalyke oraz Fenrira Obrońcy SzO Dnia 30-11-2019 21:29:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [STP] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.000 Pancernik 1.617 _________________________________________ Obrońca przecinak [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 506 Duży transporter 890 Lekki myśliwiec 826 Krążownik 3.283 Okręt wojenny 1.619 Statek kolonizacyjny 1…
-
#9 Wczoraj było pierwsze podejście, a dzisiaj od rana obserwacja. Akty zgasły to lot i buum. 2 fale recków zebrały 2/3 złomu, kolejna fala leci z dużym opóźnieniem, a obrońca wiosłuje, więc pewnie tyle zbiorę. Ale zysk jest fajniutki. Pozdrowienia dla sojuszników oraz buddy, a także znajomych z Fenrir Obrońcy SzO Dnia 29-11-2019 06:34:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt [STP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 29.771 Krążownik 6.912 Okręt wojenny…
-
#8 Poranny skan ukazał taką flotę. Było 20min na moonie, więc od razu wystartowałem, gdyż obrońca bardo dobrze się pilnował i nie było czasu na ustawienie synchro pod recki. Po starciu Tańczący miał ponad pół h na wysłanie recków, ale udało mi się zebrać prawie całość. Wielkie SzO dla Buliego za jego zachowanie po akcji - kulturalnie pogratulował i chociaż zalogował niedługo po ataku, to nie zbierał złomu, tylko załączył U. Wracaj szybko z urlopu i graj, bo takich ludzi mało już gra w tą grę. Po…
-
#7 Kolejne ST we własnym układzie xD Przy ilości mojego ciężkiego sprzętu to powinien być prawie czyścioch, ale co było akurat dostępne, to tym poleciałem Obrońca podebrał troszkę złomu, niech ma na SzO Dnia 24-11-2019 09:56:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurt ________________________________________________ Krążownik 8.693 Okręt wojenny 687 Pancernik 812 _________________________________________ Obrońca Son Goku [F_F] ________________________________________________ Mały tra…
-
Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Ssiwy [TEREFERE] ~ 2671.52% TOP 1 SOLO!
Kurt - - Starcia Kalyke
PostGraty nowego Top1 ! Szkoda tego złomu bo zysk bylby konkretny.. Kolego MoMo, nie trzeba miec programu - wystarczy caly czas odświeżyć staty i widać kto nagle spadł w statach. To nie te czasy, gdy staty aktualizowaly sie co jakiś czas