Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od Damaon: „Abstrachując, zazdroszczę chęci rypania 500k dziennie z samych farm. ” 500k to bylo na Draco, przy eko x2 o czym wspomnialem wyzej. Teraz na Librze, przy eko x7, po mniej jak 1,2-1,5kk nie warto sie fatygowac.
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od MBT: „Zacząłem grać na angielskim Sombrero ” Mlode uni ale predkosc eko spoko. Zaczynalem na rozwinietym juz Draco ale to bylo kilka lat do tylu. Eko x2 flota x2 wtedy. Jak przytulilo sie z idlaka 800k to czlowiek byl szczesliwy a tak najmarniej to na 500k sury sie latalo
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od Damaon: „Truck, nie grałeś na wszystkich uni, więc nie mierz wszystkich swoją miarą. Jeśli latam na czyste skany, bez aktywności i rzutem wpada mi połowa slotów na połowę ładowności, to znaczy, że ktoś lata na pałę. ” Nie lata na pale tylko lata z daleka, czesto przez jedna gale lub wiecej. Moze farmisz z planet wiec tego nie widzisz. Polecam farmingii z moona a wtedy bedziesz mial wszystko na tacy i niejednokrotnie wpadniesz na sekundy przed kims. Cytat od MBT: „Puszczam po 50 pionieró…
-
Czym farmić idlaków?
PostNiezaleznie od tego gdzie grasz i w jakim stopniu rozwoju masz obecnie konto, na idlaki latajac liczy sie czas czyli predkosc statku. Dlatego z reguly najlepiej wybierac najszybszy statek. Ale tym samym wiadomo, im szybciej polecisz to rownie tak samo szybko wrocisz wiec trzeba pilnowac konta.
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od MBT: „Hejka, lepiej latać małymi, dużymi czy pionierami? ” Jesli nie masz ladownosci sond na uni to bierz pioniery. Sa szybsze od mt a to, ze nie zbierzesz bo boty lataja mozna sobie schowac miedzy bajki. Wystarczy miec planety w kazdej gali i jak nie w jednej gali to w drugiej cos zawsze wyciagniesz zysku.
-
@Forumowy As jak widac nie kazdy to ogarnia lub chce przyswoic i przyjac do wiadomosci. Flociarz ze mnie zaden, co najwyzej przecietny farmer, o ile to okreslenie mojego stylu gry tez nie jest zbyt wyniosle. Dla mnie styl mieszany, eko+flota daje profity w grze. Wiadomo, im lepsze eko tym latwiej grac flota a w razie wtopy odbudowac sie. Dla innych gra flota to ciemna magia, tak jak dla mojej babki jazda samochodem i ograniczajac sie do budowy domkow mysla, ze pozjadali wszystkie rozumy.
-
Cytat od Muniek: „Porownujesz paczki dziennego wydobycia do expów ? Chyba nie masz rozeznania jak expy były zyskowne. ” Jeden wspolny mianownik - KASA. Jeden zaplaci wiecej, drugi mniej, trzeci wcale. Tylko zasobnosc portfela/glupota gracza stawia teraz granice w pompowaniu kont. Zabrali piratow a dali opcje kupna sury, ktora o dziwo juz jest od dawna. Zmienili tylko ceny by wiecej naiwnych sie znalazlo.
-
@Muniek nie zrozumiales chyba nic z tego, co napisal @AmstelL Nie podlizuje, sie, zeby nie bylo. Po prostu uwazam, ze ma racje w tym co napisal. Ogame to nie tylko eko, to przede wszystkim strategia. A czym, jesli nie flota, dasz rade szybko rozbudowac konto? Dlatego general i odkrywca powinny byc dokladnie takie jak Amstel napisal. Problem w tym, ze odkrywca byl przegiety a general lekko niedopracowany. Zbieracz mial i ma nadal profity nie wymagajace absolutnie zadnego poswiecenia od gracza poz…
-
Cytat od Apofis: „ludzie grają aktywnie generałem i odkrywcą i zbieraczem też logując się często, atakując, budując wszystkimi klasami, myślisz. że zbieracz czy eko to nie gra aktywnie atakując mylisz się. ” Dokladnie tak. Mozna grac eko i byc bardzo aktywnym graczem. Nie mowie o sobie bo zaraz ktos sie przyczepi ale ogolnie stwierdzam fakty. Aktywnosc na uni nie jest zarezerwowana tylko dla graczy, ktorzy maja iles tam floty nabudowanej. Cytat od Kuciapa+: „Cytat od I am back : „Od siebie dodam…
-
Cytat od Uudelleen: „A po 3 z tego co widzę najwięcej płaczą Zbieracze że im odkrywcy tak odskoczyli i wogóle, a dla mnie to normalane że powinien być bardziej promowany ten kto gra aktywnie, a nie ten co się zaloguje raz na dzień albo dwa dni i kliknie kolejny budynek, przy czym nic mu niemożna zrobić bo przecież budynków się nie da rozwalić ” A po 4, gram na Zbieraczu i nie placze, ze to czy siamto. Mam czas to cisne po idlakach, czasem cos gubszego niz idlak zlapie w recki i powoli konto rosn…
-
Nawet miniST i male ST po lewej tez wzbudzaja emocje
-
Gratulowalem na priv, gratuluję i tutaj. Taka gra, raz na wozie, raz pod wozem. Sura w porę przetopiona więc strata niewielka. [ciach] Moderator Neferet:Offtop
-
Cytat od Muniek: „mysle ze max od kilku miesiecy sie popsuło. ” Dokladnie tak. Od paru miesiecy jest ten blad. Podobnie jak bug z podwojonym wydobyciem na zbieraczu. Wszyscy wiedza, niby poprawili a dzis przy zwozce znowu mi podwoilo wydobycie na jednej z 14-tu planet. imgur.com/dttEPKq Mozna smarowac tickety ale czy to cos pomoze...? Mi sie nie chce takimi drobiazgami zajmowac. Raz podwaja, raz nie podwaja.