Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Damaon dzial PoO sluzy do luznych dyskusji. Napisalem swoje, Wy napisaliscie swoje i tyle. Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywac bo ilu graczy, tyle sposobow na gre. Oczywistym jest, ze @PacSzaman dal przyklad DT aby tylko sparodiowac temat. Reszty nie bede komentowac. Wiecie lepiej i juz wyjasniliscie po co temat zalozylem. Nikogo nie prosze by komentowac ten dzial. Wy to juz zrobiliscie z prostego i jednego powodu - z mojego powodu. Bo nie jestem jak reszta i nie pasuje do spolecznosc…
-
Dokladnie tak jak piszesz. Moj dostawca lata dt na idlaki. Ale jemu to rybka, gra na luzie bez spiny. Ja jestem innym typem gracza. Skoro poswiecam czas na gre i widze, ze moge wyciagnac zysk to wyciagam do tego celu najszybszy statek i w miare pojemny. Poki nie wprowadzili klas, latalem mt bo to jedyna sluszna i najszybsza opcja wtedy byla. Od kiedy sa pioniery to korzystam z tych wlasnie pionkow. I wychodze na tym calkiem dobrze. Minusem jest spalanie ale nadrabiam to metalem i krisem jaki wyf…
-
Cytat od PacSzaman: „dla mnie bez sensu farmic idlakow mt, jezeli ktos jest flociarzem to okej ” Top 2 uni Libra nawet po idlakach lata. I jemu sie niby oplaca? Cytat od PacSzaman: „powolne to teraz jak idlak ma miliard sury to naklep sobie mt na ten miliard ” Moje mt maja pojemnosc ponad 8 miliardow
-
Czym farmić idlaków?
PostPoleci pewnie post do kosza ale zaryzykuje - Kamil30.10.2020 02:56:16Dzieki. Od gs mam ow, pionki na dofarmy najlepsze - AmstelL30.10.2020 02:57:43bezapelacyjnie najlepsze na dofarmy bo szybkie, podobnie z idlakami
-
Czym farmić idlaków?
PostWidze, ze nie przegadam. Ok, lataj sobie mt. Do autora tematu, popytaj topowych graczy to Ci podpowiedza czym lepiej farmic idlaki. Muniek tylko udaje wszechwiedzacego gracza
-
Czym farmić idlaków?
Postmmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…r=119186.dat&univers=_138 do top jakiegokolwiek duzo mi brakuje. A jesli farmie to 200 ukladow wiec kolejny raz nie wiesz, a opierasz sie jedynie o swoje toerie. Polemizuje z Toba dlatego, ze bylo pytanie czym farmic idlaki a Ty wprowadzasz w blad upierajac sie, ze mt sa najlepsze. Nie sa i przyjmij to do wiadomosci. Kazdy doswiadczony gracz Ci powie, ze pioniery klada mt na leb na szyje. I zeby nie bylo, ze jestem nieomylny. Moja wtopa AmstelL [WINTER] & SharpShad…
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od Muniek: „do farmienia idlakow lepsza sa mt bo mało palą, sa i tak szybkie i mało kosztują. ” No wlasnie dzis mialem przyklad, jak konto z niskiego top latalo mt na idlaki. Ja tylko popatrzylem falanga co i jak i kilka faremek mu podebralem bo dzieki pionierom bylem o 10-20 sekund szybszy mimo tego, ze pozniej ruszylem. I na tym polega roznica. Na idlakach musisz byc najszybszy by wyciagnac najlepszy zysk. Oplacalnosc w odbudowie floty po zlomie nie ma wiekszego znaczenia bo jesli nie po…
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od Muniek: „Ten temat jest o farmieniu idlaków. Ze swoimi teoriami i stkami na NIE idlakach musisz znalezc inny temat. Ten temat jest o idlakach. Zywe cele - iak to sobie wymysliles - nikogo tu nie interesują. ” Celowo rozszerzylem temat by Ci uswiadomic, ze jestes w bledzie z twierdzeniem, ze mt sa duzo lepsze od pionierow. Mylisz sie a idziesz w zaparte. Pytanie, po co?
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od Muniek: „Spoko ale dyskutujemy o idlakach. Autor równiez pyta o farmienie idlaków. Nagle wyskakujesz z wklejaniem stków na 140 tys % orientuj sie stary ” Farmienie idlakow z farmieniem po gornikach jest dokladnie tym samym aspektem gry. Z ta roznica, ze farmiac "zywy cel" musisz wziac poprawke na kilka innych kwestii, ktorych oczywiscie nie bede Ci wykladal (powinienes je znac skoro jestes tak doswiadczonym graczem za jakiego sie uwazasz). Farmiac idlaki latasz na pale brzydko mowiac. A…
-
Czym farmić idlaków?
Postproxyforgame.com/pl/ogame/calc/flight.php tutaj sobie policzysz wszystko co i jak, wpisz tylko dokladnie wszystko w odpowiednie miejsce. Dobrze tez miec zainstalowany ten dodatek (tu akurat wersja na chrome) chrome.google.com/webstore/det…bhjchkjeopjfgdhckepclcfll Dzieki tej wtyczce pokazuje Ci predkosc kazdego rodzaju statku. imgur.com/HwCp8vC dla pioniera mam 66.000 a dla mt 54.000
-
Czym farmić idlaków?
Posthahaha Ty się chyba z kuciapa dogadales by mnie wymyślać od zawsze farmilem mt, na idlakach swoje konto zbudowałem ale od kiedy są dostępne pioniery to wolę nimi latać bo są szybsze i wytrzymalsze w starciu z wroga flota czy obrona. Mt czy dt w starciu traca do pioniera tym, że spowalniaja dofarmy i są mniej wytrzymałe. Fakt, spalanie mają większe ale to jest cena za to, że są wytrzymalsze i szybsze. Puść mt na dt wypchane surowcami. Nie przebijesz się więc musisz dodać statki bojowe w efekcie c…
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od Damaon: „Truck, mi się wydaje, że ten temat wcale nie służy odpowiedziom na zadane pytania kolegi, który go założył. ” muniek twierdzi, że pionki nie są lepsze od mt do farmienia, a co najlepsze, że na fali widzę jak odkrywcy właśnie nimi latają na idlaki
-
Czym farmić idlaków?
Postza solidnym bunkrem pionki są bezpieczne a do mt potrzebujesz floty farmingowej a tej zostawionej za bunkrem zwiększasz ryzyko wlotu i ewentualne straty mt i floty farmingowej. No ale jak się ma niecałe 100kk pkt na koncie to masz prawo o tym nie wiedzieć imgur.com/eYS5Qmr imgur.com/HOF7oLe Na noc zgarniam wydobycie i poki co jeszcze nie mialem ataku. Tutaj juz widze, ze mi zdublowalo znowu wydobycie po nocy
-
Czym farmić idlaków?
Postpionki też możesz zostawić za obrona na noc ale w sumie co ja tam wiem
-
Czym farmić idlaków?
PostNie do końca masz rację. Na idlaka z delikatną obrona same mt nie wpadną bez strat. Potrzebujesz floty bojowej by się przebić. Ewentualnie odpuszczasz i tracisz zysk. Za to pionki poradzą sobie same w niektórych przypadkach.
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od Muniek: „Uwazasz że bedziesz farmił 24h ? tak, najwiecej, najtaniej i ewentualny złom najtanszy do odbudowy ” Złom z idlakow? Farmiles kiedykolwiek pionierami?