Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Damaon: „Wiem, że nie o nią się rozchodzi, ale z powyższego tekstu wynika, że właśnie deuter powinien być wymieniany. ” Dlaczego deuter skoro jest go jak na lekarstwo w poczatkowej fazie gry? Nie lepiej metal wymienic sobie na kris? Metalu wszedzie pelno...

• Cytat od NowyLolek: „Wypowiadacie się, a w ogóle popatrzeliście na obrazki? ” W punkt jeden madrzejszy od drugiego a Ty miales dostac cos innego niz handlarza na dex

• Cytat od Kuciapa+: „Jak ja bym miał wstawiać loty na satelity to by mi doby brakło. A ty podnieta o krążkami poleciales w ukladzie, gdzie pewnie jeszcze na generała zmieniłeś żeby nikt nie zdołał cię skontrować kiepskie te twoje wloty ” 4 gala a chemik obok, w lewo 1 us i brzoza tez w okolicy. Popatrz w gale zanim glupote kolejna napiszesz. @Kuciapa+ ze mnie drzesz lacha a kolega z przyjaznego Tobie sojuszu idlaki farmi wielki flociarz imgur.com/gJ9Hyqn Administrator Forum kasai:A co ten kolega …

• Cytat od Kuciapa+: „A ty dostarczasz złom latając po nocach gdy wszyscy śpią, a i tak wtopy zaliczasz ” O tym piszesz? Kamil vs. Hipek ~ 2431.57% Czy o wczesniejszym na markusie vel babolo? W obu przypadkach odebralem swoje. W pierwszym przypadku w mniejszym stopniu a w drugim przypadku z kilkukrotna nawiazka wiec wiesz, mozesz sobie jedynie popatrzec z urlopu co sie wyprawia na uni Nasze małe RW: solo 200%, ACS 300% apropo zarzutu, ze tylko w nocy latam nie kolego sympatyczny, latam wtedy kiedy…

• Cytat od Bydlak: „pytanie o której rusza nowy serwer. ” Za kazdym otwarciem nowego uni to samo pytanie. 14:00-15:00 tradycyjnie otwieraja.

• Z jednej strony pilnuje gali a z drugiej dostarcza zlom pod dom haha graty obrony

• Cytat od Damaon: „Pozdrawiam anty-anty, dalej grajcie za darmo ” Troche empatii. Nie kazdy musi miec kase by w to grac.

• Cytat od cokolwiek: „I może wreszcie zorientujcie się, że 7+ galaktyk tylko przyspiesza odpływ graczy, bo zniechęca do gry. ” Z tym jednym sie zgodze w 100%. Nawet na starszych, rozwinietych uni mogliby pomyslec by zabrac choc jedna czy dwie galaktyki. Wiadomo, beda glosy, ze dla fuzji wiecej miejsca ale czy tylko? Co z zielonymi kontami, ktore powstaja jak grzyby po deszczu? Raczej nie sa to konta ludzi/graczy, ktorzy z ciekawosci tylko zakladaja konta by miec wglad na to co sie dzieje na uni m…

• Cytat od AmstelL: „On Ci tam codziennie w usie ląduje ” Nie zawsze jest czas i flota pod reka ale co sie odwlecze...

• Na Librze wszystko cacy jak cos...

• Cytat od Damaon: „Takie farmienie to nie farmienie, tylko no life. No ale niech każdy gra jak chce. ” Nie musisz farmic kiedy nie masz czasu a z telefonu farmic to osobiscie nie polecam. Szkoda nerwow. I jaki no life? Tak jak teraz jestem w pracy ale stoje na parkingu czekajac na zaladunek awizowany o godz. 14:00 to wg Ciebie jest brak zycia?

• Cytat od Apofis: „Cytat od buleon: „Dużo zależy też od prędkości uni. Na uni x6, czyli Virgo/Himalii lot DT jest nieznacznie dłuższy od lotu MT, na uni x1 różnica czasu lotu przez galę przy moich napędach wynosi około 38 minut (sprawdzałem na zbieraczu). Generalnie do zwykłego farmienia (tzn. obrona 0 i flota 0) najlepsze są DT, które palą znacznie mniej. Nie zgodzę się, że istnieje wyścig o idlaków. Gdy widzę aktywność na idlaku, to go najzwyczajniej w świecie pomijam i idę do następnego, żeby …

• Cytat od buleon: „Z drugiej strony piszesz, że różnica kilkunastu minut między DT a MT ma jakieś większe znaczenie - i tu się nie zgodzę. ” Tak jak napisales miedzy wierszami, to zalezy od uni i oczywiscie od sasiadow. Gdybym na Draco przed fuzja i teraz na Librze latal DT na idlaki to niestety ale stracilbym tylko czas i surowce.

• Najpierw wtopa ogotcha.universeview.be/pl/rep…01-5676-ab50-1649c30ef8c9 by pozniej odebrac z nawiazka Coz, jak rufin zapowiedzial tak tez postanowilem skorzystac kolejny raz z okazji Cytat od rufin: „a i starrk napewno wspomoże. ” Dnia 02-11-2020 04:14:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 3.000 Pathfinder 3.000 _________________________________________ Obrońca Hipek _______________…

• Cytat od I am back: „Sam jestes od niedawna na tym koncie. Kim byles skoro tak dobrze mnie znasz by oceniac? ” @Damaon minusa dac do tego posta widze latwo bylo ale odpowiedziec juz trudno na zadane na koncu pytanie...

• Jak tak patrze to przyszlo mi na mysl, ze brakuje tylko jeszcze powtorki z rozrywki czyli mnie po prawej stronie na deser powoli skany szly z urlopowanego konta wiec pewnie przemeczymy sie dzisiejszej nocy haha ja na szczescie za kierownica wiec tanio skory nie sprzedam

• Cytat od buleon: „Nie mówię, że nie cieszy mnie nick imiennika po prawej stronie ” Tia tez sie cieszylem imienniku kiedy sam wtapiales pocieszne z nas chlopy

• Cytat od PacSzaman: „@Starrk to twoja wina że mnie dwa razy ubił ” Ladnie sobie latacie po swoich kontach dlatego pewnie tak latwo siada wszystko

• [ciach] Cytat od Ruda: „Strefa powietrzna Libry jak zawsze pod kontrolą ” Tak to jest kiedy nie ma za bardzo kto zagrozic Graty ST Moderator Neferet:Skasowałam cytat skoszowanego posta

• Cytat od Muniek: „Do tego pisze głupoty. ” Glupota w Twoim mniemaniu bo moje zdanie na temat gry i wykorzystania statkow do poszczegolnych celow rozni sie od Twojego. W innym dziale probowalem wyjasnic swoj punkt widzenia ale sie nie udalo i wyszla gownoburza niestety. Jak juz pisalem, niech kazdy gra jak chce. Wyniki mojej gry widac po przyrostach wiec wiele nie bede tlumaczyl.