Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „A tak poważnie to ja nic udowadniać w tej grze nie muszę nikomu, Ci co płakali jak Ty teraz zostali spakowani w reckach lub wiszą na wiecznym U gdzieś na końcu rankingu. Śmiem twierdzić, że przeszedłem tę grę wzdłuż i wszerz i nadal podtrzymuję, że od wejścia 7.1 ” Tak, zgoda, Ale na jakim uni? Na speed uni jesli sie nie myle. Poki co na x2 zaczalem i gram nadal. I w recki pakowali mnie nie byle jacy flociarze bo taki na przyklad @AmstelL czy @blokers. A tacy gracze jak T…
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „Cytat od I am back: „Dzieki antymaterii. Gdyby nie anty to odkrywca moglby co najwyzej possac zbieraczowi. ” Sorry nie czytałem Waszych wszystkich postów bo połowa z nich (i to ta większa :E) to wierutne bzdury Anty pozwalało jedynie przerabiać surkę z expów, ot tyle. Miałem 15 stoczni klepiących 15 pancków na sekundę, zawalone non stop, więc wyjścia były 2 - albo czekać 3 dni na odbudowę jednej dziury licząc, że nie wpadnie inna albo używanie detroidów Z resztą o czym Wy…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od wampek: „A to nie z czasów expów militarnych? ” tak militarnych co nie zmienia faktu że odkrywca ” Owszem, tu masz racje. Bo tylko dzieki odkrywcy mozna bylo na luzie, bez spiny napompowac konto o grube setki miliardow. Jedyne czego trzeba bylo pilnowac to czasowego ekspienia, dokladania floty by powiekszac zyski i nie wtopic ostatecznie. Wielki mi skill. Zenada a nie skill.
-
Cytat od Muniek: „Oni zrobili kilka mld w 6 msc ” Tak, dokladnie, Dzieki antymaterii. Ja zrobilem 500 miliardow dzieki sladowej ilosci antymaterii, ktorej potrzebowalem na wymiany dexu przez handlarza. Zadnych ekspedycji militarnych. Roznica widoczna golym okiem, ktorej Ty zwyczajnie nie ogarniasz. Na anty wydalem max kilkaset zlotych gdzie Ci odkrywcy sami przyznaja, ze anty szla jak woda.
-
Cytat od Muniek: „Napisz to do nich ” Po co? By zbudowac takie konta trzeba wyjac karte lub robic przelewy na antymaterie. mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…r=119186.dat&univers=_138 W dwa lata nabilem 500kk pkt na konto grajac eko, dzieki aktywnej grze i farmieniu po idlakach na klasie zbieracza. Wielu uwaza, ze gram na multi bo zrobilem taki przyrost.
-
Cytat od Muniek: „Zarabiam z tego bardzo duzo, do tego expy cywilne. wychodze na tym lepiej niz zbieracz wiec odkrywca jest lepszy. ” Na Quantum, gdzie miliardy z ST uwazane sa za zwykly farming i pewnie malo kto lata po idlakach. Sprobuj na innym uni moze? Cytat od Muniek: „Mozesz miec eko nawet 50/50/50 - nie trzeba tego budowac by widziec że eko to grosze, wejdz w kalkulator ogame. ” Napisz to samo do @ale cios antynazista
-
Cytat od Muniek: „Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Odkrywca daje duzo wiecej niz zbieracz jezeli tylko gramy aktywnie. ” Dopoki na odkrywcy nie trafisz czarnej dziury i caly Twoj zarobek a zarazem przewaga odkrywcy nad zbieraczem pojdzie sobie na spacerek (grzecznie mowiac). ” Widać ze albo nie grałes nigdy odkrywcą albo ogolnie masz braki w wiedzy. Zapraszam do faq lub poklikania odkrywcą. Nie ma sensu ci tłumaczyc jak twoja wiedza jest na poziomie tego cytatu. wydobywaj kopalnie dalej ” …
-
Cytat od Muniek: „Odkrywca daje duzo wiecej niz zbieracz jezeli tylko gramy aktywnie. ” Dopoki na odkrywcy nie trafisz czarnej dziury i caly Twoj zarobek a zarazem przewaga odkrywcy nad zbieraczem pojdzie sobie na spacerek (grzecznie mowiac). Tak wiec Muniuś, graj sobie dalej na odkrywcy. Dopoki nie zlapiesz czarnej dziury i dopoki latasz non stop to nie zalapiesz, ze zbieracz z mocnym ekowo kontem nic nie musi robic by smiac sie z tego jak siedzisz non stop na koncie by przerobic przewage zbier…
-
Cytat od Muniek: „@b Cytat od bobro: „Ale ja nie pisałem o farmieniu tylko o wydobyciu. ” No to chyba jasne że zbieracz da wiecej ? Po to jest zbieracz, podbija wydobycie. Natomiast jak dodasz do tego kilka fal expów i kilka fal po 20-25 slotów idlaków na starym uni to nawet niech Ci się NIE ŚNI że wyjdziesz nawet blisko odkrywcy na wysokim nawet eko zbieracza. ” W tym wlasnie sens i logika gry na starym uni/rozwinietym ekowo koncie. Dla przykladu ja dzis na zbieraczu jedynie logowalem w celu ko…
-
[ciach] Cytat od Karnado123: „Chyba ze sami potraficie mi rzucić ile wyciskaliscie średnio w przybliżeniu dziennie surowców tym odkrywca wg waszej aktywności, ale dla starszego Uni, odejmując farmy i złomy : ) oczywiście już po hotfixach : ) ” Na odkrywcy nie gralem w ogole ale gral znajomy. Jesli latal na ekspy i farmil idlaki to wychodzil na plus z dziennym bilansem. Ale jak trafil brak czasu na gre to dzien w plecy. Eko ja mialem na zbieraczu w tamtym czasie 45/38/41. Wspomniany znajomy mial …
-
[ciach] Przejde wiec do meritum, spirytus sanctus zapytania autora tematu. Rozwodzil sie nie bede. Napisze w jednym wielkim skrocie. Masz czas klikac, poswiecajac swoje zycie dla gry to wybierz odkrywce. Jesli gra ma byc dla Ciebie jedynie urozmaiceniem wolnego czasu, nie masz zamiaru kazdej wolnej chwili poswiecac na pilnowanie i optymalizacje rozwoju konta to wez zbieracza. Roznica pomiedzy zbieraczem a odkrywca jest znaczna. Na odkrywcy musisz sie postarac by przerobic profity jakie ma zbiera…
-
Cytat od Damaon: „Z resztą ta wymiana i tak jest atrakcją dla noobów, albo skillowców, którzy anty przeliczają na fajki i browary, bo dwie dychy, za które mogą kilka razy wymienić co na co chcą, są dla nich marnotrawnym majątkiem. ” Czy Ty musisz wszystko przeliczac na antymaterie przy okazji chwalac sie zawartoscia/gruboscia portfela?
-
[ciach] Jak juz ktos strzeli ten drob to mile widziana prowizja minimum 10% za cyne Moderator Neferet:Prowokacja do kłótni
-
Hehe do mnie tez asica z pretensjami wyskakiwal o jakies przekrety Graty ale tak na marginesie zasugeruje, ze tam gdzies w odleglych czelusciach galaktyki kiedys trafilo mi sie prawie 1k gs na skanie