Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od AmstelL: „Mam nadzieję, że Twoja chęć do współpracy, nie osłabnie. Pokaż mi tą flotę na fali, albo bfsie, to spróbujemy. I tak jak pisałem, dostaniesz też uczciwą działkę. ” Wspolpraca bym tego nie nazwal. Po prostu byles w tym czasie w okolicy, aktywny a nie bylo komu tego bfs-a pokazac bo wiekszosc na urlopach i dodzwon sie o 3 w nocy do kogokolwiek ja nie pies ogrodnika, ze sam nie wezme a komus nie dam
-
Cytat od Avinashi: „nie dziala gra i forum na internecie stacjonarnym. Na necie z telefonu dziala bez zarzutu..... ” Mi na lapku i na fonie dziala bez zaklocen. Pewnie wiec wina po stronie internetu stacjonarnego. Ja korzystam wylacznie z internetu mobilnego.
-
Cytat od Damaon: „Ja nie czepiam się za każdym razem byle czego, ani nie piszę eseju o tym jak ugotować jajko. Twoja narracja w naszej relacji również jest ciekawa Faktem jest, że powinienem sobie odpuścić - chyba robię postępy! Może tym razem się uda - dzięki Tobie, mój moralny mentorze ” @cokolwiek mial racje w tym co napisal, przynajmniej w mojej opinii. Ale jak wiadomo, nie kazdy a raczej wiekszosc ma swoje racje. Lecz moim zdaniem, kiedy wypada to warto skulic po sobie uszy i uznac czyjas r…
-
Cytat od Apofis: „Bo dużo ludzi chce grać x1 ” Kwestia dyskusyjna czy duzo. Ja nie chce. Ty chcesz? Kto jeszcze chce? Cytat od Apofis: „Wtedy ci x1 co będą chcieli przejść do prędkości x2 to sobie przejdą a ci co chcą zostać x1 to sobie wybiorą x. ” Ok. Pojda na uni 68 prawdopodobnie w wyniku fuzji. x2 na Libre. Pominales x3, x4 i wyzej. Przypadkiem, z braku dopasowania czy celowo nie wspomniales? Cytat od Apofis: „Dlatego wszystkie uni x1 wrzucić razem i dać możliwość wyboru do przejścia do prę…
-
Tak byloby lepiej dla ogolu. Ale zobacz po komentarzach co sie dzieje kiedy wypuszczaja nowe uni z predkoscia x1. Jest narzekanie bo znowu x1. Ludzie chca szybkich uni. Lognac, zrobic swoje na koncie i wylogowac. W erze smartfonow nikomu juz nie chce sie czekac godzinami na zwozki czy powroty reckow po ataku. Na x1 zostali jedynie starzy wyjadacze i sentymentalisci.
-
Cytat od Apofis: „skąd takie przypuszczenie, że tam będzie flota x2? jak większość tych uni to prędkość x1 ” Ogame sie rozwija i przyspiesza. Wiec byloby bardzo dziwne, by Libre spowolnic do x1 na korzysc slabszych uni. Dostosowac sie w wyniku fuzji i grac dalej lub odpuscic gre i tyle. Dobra, z tym, ze sie rozwija moze przesadzilem ale na pewno przyspieszylo ostro biorac pod uwage ostatnie miesiace
-
Cytat od asherl: „Znowu pełne dtki, pełne dexu, wiadomo czysty strzał Gratulacje mistrzu! ” Alez niema podstaw twierdzic, ze to push konto tylko 3 razy w ciagu roku zmienilo nick i o dziwo kiedy szykuje sie fuzja to dopiero zostaje strzelone. A to, ze niemal cala sura wymieniona na dex to tez "jakos tak wyszlo" Graty, niecodziennie trafiaja sie niemal puste dt z samym dexem na pokladzie
-
Bys chcial polskie znaki kiedy w 21 wieku, w dobie cywilizacji ludzie nie potrafia napisac bez bledu i zwalaja wine na slownik w smartfonie? Ludziom nie ma co dogadzac bo i tak co niektorzy jakby cofali sie do epoki sredniowiecza. I zaloze sie, ze znalazlo by sie kilku asow ortografii, ktorzy zaraz by mnie chcieli poprawiac bo napisalem "ludziom" a nie "ludzią". W tym miejscu odsylam do zapoznania sie ze slownikiem. Tak wiec po co komu polskie znaki skoro nie potrafimy ich uzywac jak nalezy
-
Cytat od Ruda: „Codziennie o 3 nad ranem system będzie przenosił konta na serwer cmentarzyska. Dlatego po aktualizacji żadne nie zniknęło. ” Ok. Ale pytalem o drugie dno tego tematu. Zalozmy, ze jest fuzja a konto trafilo na cmentarzysko bez wczesniejszego wyboru uni docelowego dla fuzji. No i tutaj pytanie wlasnie, skad wiadomo, gdzie konto z cmentarzyska ma trafic kiedy ktos takie konto odswiezy dopiero po przeprowadzonej fuzji?
-
Cytat od Muniek: „Dobrze....to po rzypomnieniu telefonem znajomym - mozna te konta przeniesc na cmentarz gdy nie bedzie reakcji ze strony znajomych.... ” Od tego wlasnie zaczalem temat, ze co dalej z takimi kontami, ktore trafia na cmentarz. Jak mowi regulamin, konta z zakupiona antymateria nie moga byc skasowane... Wersja 7.x - dyskusja
-
Cytat od Muniek: „Telefon do znajomka ? Chłopie ja pisze o przeniesieni idlaków i ludzi ktorzy NIE GRAJĄ boo PORZUCILI gre ale ich urlopy zappychają gale....orientuj sie o czym jest rozmowa. ” Tak, telefon. Piszesz ogolnie, ze konta na wiecznych urlopach to wypad. Owszem, ale niekoniecznie wszystkie. Obecnie mam na tej buddy liscie kilku graczy na wiecznych urlopach ale z flotami. I wypada przypomniec o odswiezeniu konta niz ma go przeniesc na inne uni. Nie mam na mysli bezpanskich/porzuconych k…
-
Cytat od Muniek: „Przenieść na uni cmentarne o którym mowa już była. Po zalogowaniu wraca na uni docelowe, po problemie. ” Od tego masz liste buddy i telefon do znajomego by mu przypomniec o koniecznosci odswiezenia konta. Cytat od Damaon: „Faktem jest że trzy miesiące to straty, ale niektóre cebule mogą to wykorzystywać. ” Dokladnie tak. Po co placic anty na relokacje skoro mozna w inny sposob za darmoszke skorzystac.
-
Cytat od Muniek: „Barzo dobrze, niech usuną wieczne urlopy, nie chce sie komus grac to wypad ” Na tych wiecznych urlopach niekiedy sa floty, tylko problem w tym, ze gracze na tych kontach co porobili te floty maja wazniejsze sprawy na glowie niz ogame. Nie mozesz takiemu graczowi nakazac by opuscil uni.