Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Apofis: „Tylko trzeba robić ekspy na maxa. Różnice widać. ” Dokladnie tak. Juz o tym ktos napisal, ze trzeba tluc ekspy non stop by nadrobic i przewyzszyc zyskami zbieracza gdzie ten zbieracz im ma mocniejsze eko to tym mniej musi poswiecac czasu na konto a i tak pojdzie do przodu. Klasa Odkrywcy - dyskusja
-
Cytat od buleon: „I - jeśli ta druga opcja jest prawdziwa - ile taki serwer ma galaktyk i układów ” Chcialem o tym napisac ale nie lubie prorokowac 9-10 galaktyk wydaje mi sie, ze bedzie malo. Pewnie wyjdzie tak, ze beda musieli dokladac galaktyk wraz z naplywem kolejnych kont adaptujac sie do rozwoju sytuacji. Pozyjemy, zobaczymy
-
Cytat od buleon: „jeśli to jest serwer taki jak normalny, tylko z jakąś blokadą ruchów (czymś na kształt blokady ataków), to musi być spory, jeśli ma pomieścić wszystkie urlopy. ” Typowe cmentarzysko, umieralnia, kwarantanna czy jakkolwiek inaczej to nazwac. Zaden serwer gdzie bedzie mozliwa gra. Cytat od Ruda: „Co się stanie jeżeli gracz posiada więcej kont (gra na kilku uniwersach) zostaną one przeniesione na Cmentarzysko? -> Gra na serwerze cmentarnym nie jest możliwa, więc multikonta nie sta…
-
Cytat od Muniek: „jasne ze tak, ja np używam kalkulatora eko do tego bez konieczności budowania tych kopalnii ale kazdy gra po swojemu.... ” Pobuduj konto, nie wylap za wiele zlomow i jak juz bedziesz na tym poziomie, ze te kopalnie beda dawac Ci kopa lepszego niz cywilne ekspy to wtedy pogadamy @erAse gral odkrywca i wrocil na zbieracza a konto ma w scislym top wiec wniosek prosty
-
Cytat od I am back: „Ale w sumie luz. Jesli to Twoje konto w linku ponizej to faktycznie, ze slabym eko masz prawo jak najbardziej, do twierdzenia, ze zbieracz sie chowa do odkrywcy. mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…r=166374.dat&univers=_117 ” @Muniek ja mam kilkukrotnie wieksze konto niz Twoje obecnie tak wiec porownywanie nie ma sensu. Ty w poczatkowej fazie z mizernego eko malo co wyskrobiesz dlatego czujesz powera dzieki odkrywcy.
-
Cytat od Muniek: „Gram odkrywcą wiem jakie są zyski na starym uni z idlakami i puszczaniem ekspów. Zbieracz w tyle. ” Ja gram zbieraczem na Librze i odkrywcow mijam w tabeli. Oczywiscie tych latajacych na ekspy cywilne. Ale w sumie luz. Jesli to Twoje konto w linku ponizej to faktycznie, ze slabym eko masz prawo jak najbardziej, do twierdzenia, ze zbieracz sie chowa do odkrywcy. mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…r=166374.dat&univers=_117
-
Cytat od edes: „nic nie robiąc ” @Muniek daj na luz z ekspami, z idlakami. Slowo klucz zacytowalem. @ackra z calym szacunkiem ale mysle, ze moglbys sie chyba wypowiedziec co do eksp cywilnych. Po idlakach raczej nie latasz ale ekspy od zawsze byly u Ciebie na propsie. Podalem Twoj przyklad bo roznica punktowa miedzy nami nie zmienia sie od dluzszego czasu. Fakt, ja troche cos tam pofarmie bojowkami raz na jakis czas i polatam po idlach. Ale interesuje mnie Twoje zdanie, jak to wyglada z Twojego …