Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem. Nie gram odkrywca mam tylko ekowe konto na zbieraczu i widze, jak na Librze odkrywcy na ekowych kontach nie potrafia mnie dogonic, stad wyciagam wnioski.

• Cytat od Apofis: „Ale aktywny odkrywca dalej ma przewagę jak widać. ” Aktywny nad nieaktywnym zawsze bedzie mial przewage. Logiczne

• I na tym wlasnie to polega. Dwie skrajnosci. Odkrywca musi byc aktywnym, by wykorzystac profity dzieki swojej klasie i miec lepsze wyniki niz nieaktywny, logujacy sie tylko na zwozki surowca zbieracz.

• Cytat od Muniek: „To marginalne znaczenie ” I wlasnie o ten margines sie rozchodzi. Aktywny odkrywca i tylko aktywny bedzie na plus. Zas bierny zawsze straci do zbieracza, niezaleznie od stadium rozwoju konta.

• Cytat od Muniek: „Bedzie nadal to proporcjonalnie przewaga odkrywcy. ” Mozliwe aczkolwiek niekoniecznie. Zalezy to od kilku czynnikow. Mianowicie, stopien rozwoju ekonomicznego konta na klasie zbieracza i poswiecenia czasu na aktywna gre odkrywcy.

• Cytat od Muniek: „1kkk za aktywny farming ” Na x5 floty mozliwy taki farming. Ale zrob to samo na wolniejszym uni bez ladownosci sond. Dzis od 14:00 do 20:00 zrobilem tylko 300kk z idlakow i farmingow po aktywnych kontach. Flota x2

• Cytat od edes: „Niech ktoś taki polata raz w tygodniu i już mi ucieka ” Zawsze tez Ty mozesz polatac na idlaki czy zbudowac troche floty farmingowej i poszukac celu wsrod aktywnych graczy. Gra na zbieraczu nie stawia ograniczen tylko do czekania na sure z wydobycia.

• Bo odkrywca jest dla tych przywiazanych do ogejma. Zbieracz zas dla tych, ktorzy lataja wtedy kiedy maja na to czas poza zwozkami surowca i puszczeniem fs. @Starrk dzieki odkrywcy zyskal ogromna przewage i uplasowal sie na top 1 Libry wiec raczej wie co pisze/mowi Klasa Odkrywcy - dyskusja

• Cytat od Apofis: „Tylko trzeba robić ekspy na maxa. Różnice widać. ” Dokladnie tak. Juz o tym ktos napisal, ze trzeba tluc ekspy non stop by nadrobic i przewyzszyc zyskami zbieracza gdzie ten zbieracz im ma mocniejsze eko to tym mniej musi poswiecac czasu na konto a i tak pojdzie do przodu. Klasa Odkrywcy - dyskusja

• Cytat od I am back: „gdzie wylapalem w miedzyczasie zloma na kilkanascie miliardow ” Cytat od ackra: „Ja byłem w tym czasie kilka dni na urlopie. ” Na jedno wychodzi, i ja stracilem i Ty

• Cytat od ackra: „Wybrałem odkrywcę bo na ekspy dużo latam i na pewno mam większe zyski niż z klasy zbieracza. ” Mozna dyskutowac, czy zyski duzo wieksze niz zbieracz... Srednia przyrostow z 60 dni, gdzie wylapalem w miedzyczasie zloma na kilkanascie miliardow imgur.com/a5qUa2E

• Cytat od buleon: „I - jeśli ta druga opcja jest prawdziwa - ile taki serwer ma galaktyk i układów ” Chcialem o tym napisac ale nie lubie prorokowac 9-10 galaktyk wydaje mi sie, ze bedzie malo. Pewnie wyjdzie tak, ze beda musieli dokladac galaktyk wraz z naplywem kolejnych kont adaptujac sie do rozwoju sytuacji. Pozyjemy, zobaczymy

• Cytat od buleon: „jeśli to jest serwer taki jak normalny, tylko z jakąś blokadą ruchów (czymś na kształt blokady ataków), to musi być spory, jeśli ma pomieścić wszystkie urlopy. ” Typowe cmentarzysko, umieralnia, kwarantanna czy jakkolwiek inaczej to nazwac. Zaden serwer gdzie bedzie mozliwa gra. Cytat od Ruda: „Co się stanie jeżeli gracz posiada więcej kont (gra na kilku uniwersach) zostaną one przeniesione na Cmentarzysko? -> Gra na serwerze cmentarnym nie jest możliwa, więc multikonta nie sta…

• Cytat od Muniek: „jasne ze tak, ja np używam kalkulatora eko do tego bez konieczności budowania tych kopalnii ale kazdy gra po swojemu.... ” Pobuduj konto, nie wylap za wiele zlomow i jak juz bedziesz na tym poziomie, ze te kopalnie beda dawac Ci kopa lepszego niz cywilne ekspy to wtedy pogadamy @erAse gral odkrywca i wrocil na zbieracza a konto ma w scislym top wiec wniosek prosty

• Cytat od Muniek: „pewnie, spoko pozdrawiam ” Milego. Dlatego tez w jednym z moich postow zapytalem ackre o zdanie na temat odkrywcy. Miedzy nim a mna jest niewielka roznica punktowa i bardzo podobne (jesli nie lepsze) eko.

• Cytat od I am back: „Ale w sumie luz. Jesli to Twoje konto w linku ponizej to faktycznie, ze slabym eko masz prawo jak najbardziej, do twierdzenia, ze zbieracz sie chowa do odkrywcy. mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…r=166374.dat&univers=_117 ” @Muniek ja mam kilkukrotnie wieksze konto niz Twoje obecnie tak wiec porownywanie nie ma sensu. Ty w poczatkowej fazie z mizernego eko malo co wyskrobiesz dlatego czujesz powera dzieki odkrywcy.

• Cytat od Muniek: „Gram odkrywcą wiem jakie są zyski na starym uni z idlakami i puszczaniem ekspów. Zbieracz w tyle. ” Ja gram zbieraczem na Librze i odkrywcow mijam w tabeli. Oczywiscie tych latajacych na ekspy cywilne. Ale w sumie luz. Jesli to Twoje konto w linku ponizej to faktycznie, ze slabym eko masz prawo jak najbardziej, do twierdzenia, ze zbieracz sie chowa do odkrywcy. mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…r=166374.dat&univers=_117

• Dlaczego tak twierdzisz?

• Cytat od edes: „nic nie robiąc ” @Muniek daj na luz z ekspami, z idlakami. Slowo klucz zacytowalem. @ackra z calym szacunkiem ale mysle, ze moglbys sie chyba wypowiedziec co do eksp cywilnych. Po idlakach raczej nie latasz ale ekspy od zawsze byly u Ciebie na propsie. Podalem Twoj przyklad bo roznica punktowa miedzy nami nie zmienia sie od dluzszego czasu. Fakt, ja troche cos tam pofarmie bojowkami raz na jakis czas i polatam po idlach. Ale interesuje mnie Twoje zdanie, jak to wyglada z Twojego …

• Cytat od edes: „A zbieracz ma przez te 333 dni 98mld mety 29mld krychy 33mld dexu ” Dla jakiego eko to policzyles?