Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Bad.Whisky: „nie mierz wszystkich swoją miarą pamietam jak latales po ircach i mowiles ze jestes niewinny i co teraz napiszesz? ze to nie byles TY ” No wlasnie nie bylem to ja bo ani na ircu ani na discordzie nie mam konta

• Budynki eko na księżycu

I am back - - Gra

Cytat od Nonick: „Po 2 - frajda dla eko-świrów + przydałby się taki 1 poziom ekstraktora, żeby zawsze na moonie było te parę tysi paliwa pod ręką + flociarze-świry mogliby pisać "zrujnowałem Ci wydobycie" po zdjęciu kulki ” Kilka tysi dexu na moonie? na starym uni po takie smieci nikt juz nie lata imgur.com/fZndDGY

• Cytat od Bad.Whisky: „adanio mnie nie banowal to po 1 ,po 2. jeden ban bylo na moje zyczenie a dwa bany z spośród trzech sa nie sluszne - zaatakowalam członka z Teamu i nalozono mi blokade ” Jest jedno powiedzenie, ktore idealnie pasuje do sytuacji. "Winny sie tlumaczy"

• Cytat od buleon: „Jeszcze jedno pytanko do gracza, który skanował - dlaczego nie poleciałeś na to? Miałeś wywalone na 4,4 kkk surki czy jak? Ja poleciałbym tam po prostu od razu zamiast czekać 5 dni nie wiadomo na co. Sorry, ale wygląda mi to bardziej na to, że ktoś sam robił krzywą akcję, ale gdyby atak szedł bezpośrednio po dolocie surowców na idlaka/słabego gracza, to GO zaczęliby szukać powiązań. Ktoś więc czekał, a w międzyczasie ktoś skanując idlaków do farmigu znalazł bonanzę. ” Tego wlas…

• Moonmaking to loteria najlepiej sondami szpiegowskimi robic proby moonowe. Oszczedzasz wtedy mase czasu. A i tak mimo tego, ze szybko dolecisz sondami to jednym razem moon wejdzie za pierwszym strzalem a przy kolejnych probach bedziesz musial kilka/kilkanascie razy sie rozbic by moon siadl. Cytat od jacke: „czyli najlepiej się ostrzeliwać podczas pełni? ” Montowalem moony podczas eventu 40% i poza eventem. Zasada jest podobna lub ta sama. Ma moon wejsc to wejdzie. A jak bedzie ciezko to i 6 fal …

• Cytat od Starrk: „Drogi Górniku! Zainwestuj swój dex w Starrka. Zainwestuj w lepsze jutro! ” Nie sluchaj ich, sprzedaj dex mi, ja nie mam czym wiec nie posle Cie na pz Graty i SZO

• Od jakiegos czasu (dokladnie nie pamietam od kiedy) szansa na powstanie moona zalezy od rzeczywistej (czyli w realu) fazy ksiezyca. Max 23% bodajze moze nawet wyskoczyc.

• Cytat od Starrk: „Graty, latajki już sobie odbudowałem więc próbuj następnym razem! ” Gdybys z tego generala zrezygnowal to bym mial mniejsze straty nie zawsze sie oplaca leciec

• Hahah chyba wyczulem moment i Starrk byl czyms wazniejszym zajety spadek ponad 100kk w statach to juz chyba nie przelewki

• Lolek, Winterki przeciez maja miliardy pochowane z ekspedycji na czarna godzine wiec moga sobie pozwolic na latanie na minus po satach. Kto bogatemu zabroni

• Dnia 20-11-2020 01:10:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Krążownik 99.645 _________________________________________ Obrońca Hipek ________________________________________________ Duży transporter 16.580 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 800 Sonda szpiegowska 20 Reaper 6.213 Pathfinder 600 Wyrzutnia rakiet 22.800 Lekkie działo laserowe 22.840 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kamil _________________…

• Kamil vs. Hipek ~ 396.92% Dnia 20-11-2020 00:47:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pathfinder 3.023 _________________________________________ Obrońca Hipek ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kamil ________________________________________________ Okręt wojenny 4.963 ( -37 ) Pathfinder 3.002 …

• @El Baaboollo z tymi 3kk zysku to grubo przesadziles, widzialem dzis, jak na 1,5-1,6kk latal gdzie ja juz wczesniej z grubszych lupow poczyscilem

• Cytat od Zlomek_Mistrz: „Pomijajac wasze kłótnie, wyzwiska itp itd można jedynie stwierdzić że tamten gość zapewne ma hajsu w brud i już nie ma co z nim robić , że wydaje tyle na anty. I czy wydal 300 zl czy 30 tys zl. jakie to ma znaczenie? Jego kasa jego wydatki. Pewne jest tylko to, że większość z graczy miala by lepszy pomysl na wydanie tej kasy w realu. ” I w dodatku sie nie chwali na forum, ze wydal ile wydal. Jego hajs, jego sprawa. A teoretycy zawsze znajda powod do spekulacji. Jak kogos…

• Cytat od jacke: „Czym to się różni od tego, że rozbiję te same statki o planetę znajomego, który mi po prostu odeśle to co zbierze z pola zniszczeń? I co ma do tego kto jest wyżej/niżej w rankingu? Nie ma mowy przecież o pushingu, skoro złomuję własne statki. ” Jesli znajomy jest od Ciebie nizej w rankingu to nie moze Ci od tak zwrocic surowcow, jakie zgarnie z pz bo wtedy bedzie to push. Zglos ten fakt jako pozyczke recyklerow przez support i kiedy dostaniesz zielone swiatlo od operatorow to wt…

• [mniam/post z cytatem usuniety/kasai] Cytat od ackra: „U mnie słowo droższe od pieniędzy, tyle że na kasie mi nie zależy. ” Moim zdaniem, zarobiles na gs cienistego, cisnales beke na forum i teraz sie mszcza. Wez przyklad ze mnie ja dalem zarobic, dostalem strzal z bfs i poki co mam luz choc poprzedzone to bylo wlotem na saty...

• @ackra pisales na forum, ze na x7 eko na pewno nie bedziesz kontynuowal gry jesli beda Ci latac po satkach. Ja nic nie chce sugerowac ale wg powiedzenia, prawdziwy facet dotrzymuje slowa

• Jesli znajomy jest wyzej w rankingu to nie bedzie problemu. Albo lepszy sposob. Wystaw mu te sondy i niech je zestrzeli. Cos w stylu proby moonowej.

• Cytat od Apofis: „A no chociażby to, że ciężko takich graczy będzie dogonić w tych statystykach a czołówkę to już chyba nigdy. ” Ja to widze nieco inaczej, poprzeczka jest po prostu wysoko zawieszona i trzeba sprobowac sprostac wyzwaniu a nie od razu sie poddawac w ogejmie nie ma rzeczy niemozliwych, niemozliwe wymaga tylko wiecej czasu

• Cytat od buleon: „Po wczorajszym meczu sam sobie 2 h sond zaaplikowałem ” Ja nie pisze o farmieniu sondami a o mozolnym lataniu na x2