Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Nonick: „Po 2 - frajda dla eko-świrów + przydałby się taki 1 poziom ekstraktora, żeby zawsze na moonie było te parę tysi paliwa pod ręką + flociarze-świry mogliby pisać "zrujnowałem Ci wydobycie" po zdjęciu kulki ” Kilka tysi dexu na moonie? na starym uni po takie smieci nikt juz nie lata imgur.com/fZndDGY
-
Cytat od buleon: „Jeszcze jedno pytanko do gracza, który skanował - dlaczego nie poleciałeś na to? Miałeś wywalone na 4,4 kkk surki czy jak? Ja poleciałbym tam po prostu od razu zamiast czekać 5 dni nie wiadomo na co. Sorry, ale wygląda mi to bardziej na to, że ktoś sam robił krzywą akcję, ale gdyby atak szedł bezpośrednio po dolocie surowców na idlaka/słabego gracza, to GO zaczęliby szukać powiązań. Ktoś więc czekał, a w międzyczasie ktoś skanując idlaków do farmigu znalazł bonanzę. ” Tego wlas…
-
Moonmaking to loteria najlepiej sondami szpiegowskimi robic proby moonowe. Oszczedzasz wtedy mase czasu. A i tak mimo tego, ze szybko dolecisz sondami to jednym razem moon wejdzie za pierwszym strzalem a przy kolejnych probach bedziesz musial kilka/kilkanascie razy sie rozbic by moon siadl. Cytat od jacke: „czyli najlepiej się ostrzeliwać podczas pełni? ” Montowalem moony podczas eventu 40% i poza eventem. Zasada jest podobna lub ta sama. Ma moon wejsc to wejdzie. A jak bedzie ciezko to i 6 fal …
-
Dnia 20-11-2020 01:10:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Krążownik 99.645 _________________________________________ Obrońca Hipek ________________________________________________ Duży transporter 16.580 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 800 Sonda szpiegowska 20 Reaper 6.213 Pathfinder 600 Wyrzutnia rakiet 22.800 Lekkie działo laserowe 22.840 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kamil _________________…
-
Kamil vs. Hipek ~ 396.92% Dnia 20-11-2020 00:47:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pathfinder 3.023 _________________________________________ Obrońca Hipek ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kamil ________________________________________________ Okręt wojenny 4.963 ( -37 ) Pathfinder 3.002 …
-
Cytat od Zlomek_Mistrz: „Pomijajac wasze kłótnie, wyzwiska itp itd można jedynie stwierdzić że tamten gość zapewne ma hajsu w brud i już nie ma co z nim robić , że wydaje tyle na anty. I czy wydal 300 zl czy 30 tys zl. jakie to ma znaczenie? Jego kasa jego wydatki. Pewne jest tylko to, że większość z graczy miala by lepszy pomysl na wydanie tej kasy w realu. ” I w dodatku sie nie chwali na forum, ze wydal ile wydal. Jego hajs, jego sprawa. A teoretycy zawsze znajda powod do spekulacji. Jak kogos…
-
Cytat od jacke: „Czym to się różni od tego, że rozbiję te same statki o planetę znajomego, który mi po prostu odeśle to co zbierze z pola zniszczeń? I co ma do tego kto jest wyżej/niżej w rankingu? Nie ma mowy przecież o pushingu, skoro złomuję własne statki. ” Jesli znajomy jest od Ciebie nizej w rankingu to nie moze Ci od tak zwrocic surowcow, jakie zgarnie z pz bo wtedy bedzie to push. Zglos ten fakt jako pozyczke recyklerow przez support i kiedy dostaniesz zielone swiatlo od operatorow to wt…
-
[mniam/post z cytatem usuniety/kasai] Cytat od ackra: „U mnie słowo droższe od pieniędzy, tyle że na kasie mi nie zależy. ” Moim zdaniem, zarobiles na gs cienistego, cisnales beke na forum i teraz sie mszcza. Wez przyklad ze mnie ja dalem zarobic, dostalem strzal z bfs i poki co mam luz choc poprzedzone to bylo wlotem na saty...
-
Cytat od Apofis: „A no chociażby to, że ciężko takich graczy będzie dogonić w tych statystykach a czołówkę to już chyba nigdy. ” Ja to widze nieco inaczej, poprzeczka jest po prostu wysoko zawieszona i trzeba sprobowac sprostac wyzwaniu a nie od razu sie poddawac w ogejmie nie ma rzeczy niemozliwych, niemozliwe wymaga tylko wiecej czasu