Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rynek - dyskusje

I am back - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Aurora Borealis: „Byłbym raczej za tym żeby legalny handel był dostępny wyłącznie w sojuszach. ” To jedno z mojej strony prosi o komentarz. Co z graczami, takimi jak ja, ktorzy od lat graja bez soja a maja znajomych do handlu? (tak jak napisalem - maja znajomych - a nie znajome konta)

• Rynek - dyskusje

Cytat od Aurora Borealis: „Ludzie biorą dane rzeczy jako stricte, i chcą coś w zamian, gdy dawca wycofuje się z danej rzeczy. ” Dlaczego wiec ludzie przestali narzekac kiedy przeliczniki na rynku unormowaly sie? Wycofali sie z opcji legalnego pushowania i nie bylo pretensji a teraz sa pretensje bo trzeba sobie handlowac w sposob tradycyjny? Litosci. Od lat tak ludzie grali, graja i konta buduja. Ale za dobrze widocznie bylo i lenistwo wychodzi.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Aurora Borealis: „Gdyby nie dawali tego w rynek, każda klasa byłaby bardziej unikatowa i gracze byliby bardziej skorzy do wydania 850k-1kk anty żeby zrobić sobie konkretną liczbę danego statku. ” Nie wydalem ani zlotowki na zmiane klasy ze zbieracza a pomimo to prawie 200k pionierow przeciagnalem na swoje konto przez ten rynek. Jak sie ma znajomosci w grze to mozna wszystko. Trzeba tylko dobrze zaplacic za statki by chcial ktokolwiek handlowac w ten sposob.

• Cytat od Muniek: „Apofis jest graczem który nadal szuka w internecie w którym kraju mieszka św. mikołaj....dajcie se spokoj z wyjasnianiem mu czegos. ” Wyjatkowo musze sie zgodzic. To nic, ze naprodukowali sobie sury na rynku i porobili konta tak, ze teraz ciezko bedzie dogonic tych cwaniakow. Wazne, ze doszli z tym do ladu i mozna bylo handlowac bez pilnowania floty transportowej. Zenada, ja z takimi argumentami walczyc nie mam sily.

• Cytat od Apofis: „Ale przeliczniki się unormowały i było spoko jeśli chodzi o sam handel. ” Ile czasu trwalo, zanim sie unormowalo? Ile miliardow poszlo poza obowiazujacymi Zasadami Gry? Kto nie skorzystal ten frajer a kto gral uczciwie - zostal daleko w tyle.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Aurora Borealis: „Gracz nie będzie wydawał około miliona anty, żeby zbudować kilka statków, więc nie będzie z tego nawet średniego zysku. Ludzie przyzwyczaili się do tego, że można kupić statki na rynku. Teraz brak takiej możliwości bez wydania anty czyni klasy bardziej osobliwymi i mylę się czy nie, z tego powodu zostawią to jak jest. ” Ktos juz rzucil pomyslem by zamiast tego rynku dac mozliwosc budowania kazdego rodzaju statku, niezaleznie od klasy. I jestem za. Urozmaici to rozgrywk…

• Cytat od Apofis: „A multi i tak będą i tak. Więc szkoda tego. ” Tak ale dzieki rynkowi push byl dozwolony wiec pushowali sie na potege bez konsekwencji. Serio tak ciezko to sobie przypomniec jakie bylo narzekanie na samym poczatku kiedy tylko rynek wszedl? Jak dla przykladu lecialy screeny z transakcji surowcow gdzie dex byl handlowany za metal po irracjonalnym przeliczniku?

• Cytat od Apofis: „Oni szybciej zlikwidowali ten rynek niż utworzone zostało to cmentarzysko. ” Chyba to dobrze? Troche wiecej bedzie z uczciwej gry a nie jak miales, ze wszedzie tylko roilo sie od multi.

• Dlaczego wyłączono rynek.

I am back - - DiD Zibal

Cytat od Conradus Ars Humana: „Innymi słowy, z waszych wypowiedzi mam rozumieć, że rynek został usunięty, bo kilku kretynów z niespełnionymi kompleksami męskości nie potrafi dostosować się do reguł, tak? I to ma być to uzasadnienie? Bez jaj. ” Dokladnie tak. Rynek byl narzedziem do legalnego pushu. Za korzystanie z rynku i handel flota lub surowcami poza dopuszczalnymi widelkami handlu nie grozil zaden ban. I wielu graczy na tym korzystalo.

• Cytat od Apofis: „A kto latał na cywile mając możliwość zarobienia na piratach kupę sury ” Na to pytanie najlepiej niech Ci odpowie ktos, kto wlasnie na cywilne ekspy latal ja wiem kto ale nie musze tylka nikomu smarowac

• Dlaczego wyłączono rynek.

I am back - - DiD Zibal

Cytat od Zbawiciel: „Gdzie teraz można się puszować?? ” Tam gdzie zawsze, kiedy nie bylo jeszcze rynku

• Cytat od Apofis: „Szybko się ludzie na odkrywcy dorobili, takie floty, że mogą teraz nie budować floty kilka lat hehe ” Jak to pisalem to bylo adresowane do gracza, ktory latal na ekspy cywilne. imgur.com/4toaUX3 Nie pomyliles mnie z Artem?

• Cytat od guff: „Top 1 na Tucana po 18 dniach od otwarcia uni ma 717 kk punktów ” To ja mam 630kk po kilku ladnych latach

• Cytat od Ardnas: „- Niższe opłaty na rynku ” To mialo buga i tak ostatnio o ile sie nie myle.

• Cytat od ackra: „Cytat od I am back: „nie wydajac na gre ani zlotowki a obiecywales juz wiele razy, ze i tak bedziesz konczyl gre. ” Nigdy nie wydawałem kasy na dobra nie będące moją własnością po zapłaceniu za nie i uważam to za zaletę a nie wadę. Obiecanki cacanki a głupiemu radość. ” Wiec nie kombinuj jak kon pod gore

• Cytat od ackra: „Grasz zbieraczem ” Bo nie skusila mnie wizja "szybkiego rozwoju". Myslales, ze na odkrywcy szybko sie rozwiniesz a tu zonk. Cytat od ackra: „Osobiście nigdy się o relokacje nie dopominałem więc nie wiem dlaczego do mnie pijesz. ” Owszem, zaznaczylem to w swoich wypowiedziach dlatego, ze to juz od dawna jest darmowe w wyniku fuzji. Nie byl to personalny przytyk. Cytat od ackra: „Co do darmowej anty dla eksteamowców to przemilczę bo widać że już nie masz do czego się doczepić. ” W…

• Cytat od ackra: „Wybierałem odkrywcę przy innych warunkach gry. Nastąpiło tyle zmian od czasu wyboru, że to jest już zupełnie inna klasa niż przy wyborze. A że po fuzji bo nie wiadomo co im jeszcze strzeli dogłowy do tego czasu. ” Tak, darmowa zmiana klasy, darmowe relokacje po fuzji... Moze jeszcze kupony na anty dla ex-czlonkow teamu?

• Cytat od ackra: „Po fuzji powinni zrobić jedną darmową zmianę kasy. Tyle namieszali w tych klasach przez rok że to są już zupełnie inne niż przy pierwszym wyborze. ” Pierwszy wybor byl darmowy. Wybrales odkrywce i grales za darmo. Dlaczego znowu ma byc za darmo zmiana klasy a powodem darmowej zmiany ma byc fuzja? Darmowe relokacje po fuzji to za malo?

• Cytat od Nonick: „Cytat od Danek: „A gdzie ja teraz kupie pełzacze? ” To bardzo proste. Zmieniasz klasę za pińcet tysięcy anty, kupujesz, ponownie zmieniasz klasę. Po ewentualnym złomie: Powtórz czynność ” Albo trzeba bylo pomyslec wczoraj i kupic na zapas tylko pelzaczy na fs nie wyslesz wiec tutaj schody

• Cytat od Starrk: „Od dzisiaj nikt już nie da 3:2:1 ” Poki handlarz jest to tylko antymateria jeszcze jest ograniczeniem