Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rynek - dyskusje

I am back - - Porozmawiajmy o OGame

@sanvean ja widziałem te Twoje oferty na rynku. I się właśnie zastanawiam teraz co Ty biedny zrobisz, na fs musisz wszystko wysłać i grać jakby rynku nigdy nie było. Każdy rynek chwali kiedy miał z niego korzyść. Sam korzystałem, żeby nie wyjść na hipokryte. Ale zadowolony jestem, że już zamknęli ten rozdział z rynkiem.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Muniek: „Ty od razu płaczesz że kazdy powinien miec kazdy statek. ” Nie placze. Skoro zbieracz ma mozliwosc zdobycia pionierow i rozpruwaczy na expach to nie rozumiem dlaczego general i odkrywca ma tracic przez brak pelzaczy? Mozesz to racjonalnie wyjasnic, bez zlosliwych docinek? Cytat od Muniek: „NIE. NIE POWINIEN. Ucz sie wybierac. ” Od kiedy tylko dali klasy to gram zbieraczem. Tak wiec jestem aktualnie na wygranej pozycji gdyz puszczam expy i mam kazdy rodzaj statku. Odkrywcy i gen…

• Rynek - dyskusje

Cytat od wampek: „Jak dla mnie to w ten sposób zrobił dość dobry interes... przynajmniej nie zmarnował darmowego wyboru. ” Na Librze tez byl i w sumie jest taki co dopiero po kilkunastu moich atakach zdecydowal sie w koncu na generala

• Rynek - dyskusje

@wampek przyjemniej lektury Latanie Winterów po planetach ze stratami

• Rynek - dyskusje

Cytat od sanvean: „Cytat od I am back: „Cytat od Apofis: „Raczej sloty to żaden problem jest. ” Ale tak czy inaczej flote musiales miec pod reka by surowce z rynku przejac. Chyba, ze inaczej ogarniales i szlo na planete, po czym od razu przetop to nie mam uwag. ” Handlowałeś na rynku? Surkę można było odebrać do tygodnia od wymiany. Kiedy chcesz i ile chcesz (jak masz podzielone). Idealna sytuacja - zapas dexu na każdym moonie. Jest w magazynie, a gdy nagle potrzebujesz, to pobierasz i masz na m…

• Rynek - dyskusje

@marek1969 jak znajdziesz dobrego gracza to wezmie od Ciebie dex o kazdej porze dnia. Zawsze mozna sie dogadac w ten sposob, ze fs-em wysylacie transporty na konkretna godzine. Sam tak robilem nie raz. Na sfinalizowanie wymiany surowca macie 72h. Jest wiec wystarczajaco duzo czasu by nawet zapiac urlop jesli handlujesz z flociarzem ufs-em.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Danek: „Ty tak serio pytasz? Na ekspedycjach. ” Zapytam calkiem serio. Wiem o expach jedynie tyle, ze zysk zalezy od skladu floty, ilosci pkt top 1 na uni i farta do jakichs eventow i brakow czarnych dziur. Ponoc statystyka tez ma znaczenie. Tak wiec statystycznie, ile max mozna znalezc dziennie tych pionierow czy rozpruwaczy latajac na expy zbieraczem?

• Rynek - dyskusje

Cytat od Muniek: „po to jest klasa by trzeba było wybrac. ” Grasz odkrywca... masz pelzacze?

• Rynek - dyskusje

Cytat od Muniek: „Ja nie rozumiem czemu teraz bys je chciał kupowac, zmieniac ustawienia klas ” Nie chce kupowac tylko moc je samemu budowac.

• Rynek - dyskusje

Czyli jesli kupilem sobie wczoraj pioniery to mam je zezlomowac by grac uczciwie z innymi zbieraczami?

• Rynek - dyskusje

Cytat od Muniek: „Po to sa klasy zeby były inne, masz to lub to, nie mozesz miec wszystkiego. sztuka wyboru. ” Roznice miedzy klasami masz przeciez rozpisane wyraznie. Skoro rynek pozwalal na wymiany typowych dla danej klasy statkow to dlaczego tego nie zachowac?

• Rynek - dyskusje

Cytat od Void: „Z jednej strony uczciwe, ale z drugiej odkrywcy chętnie korzystali z pełzaczy, a zbieracze z pionierów. Teraz pełzacze u odkrywców będą tylko do pierwszego złoma, pioniery u pozostałych klas może się trochę utrzymają, ale raz, że po trochu będą padać na ekspedycjach, a dwa, też mogą dostać złoma. ” Dlatego tez padl pomysl by udostepnic wszystkim klasom budowe kazdego rodzaju statku bez wyjatku. Miejmy nadzieje, ze przejdzie. Chociaz jak @Apofis slusznie zauwazyl, moze przejsc ale…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Kuciapski8: „Cytat od I am back : „Mala ilosc rozpruwaczy, troche dt a straty ponioslem duze. ” Nic dziwnego. Nawet pushowac się nie umiesz. I jeszcze wstawiasz to na dział ST gdzie 60%PZ to ty. Wiemy że uwielbiasz być na PZcie ale nie wstawiaj w dział który nie jest dla pokazu tylko Tytanow ” Spadlo 20k kr, lecialo 100k. Czyli ze mnie bylo 20% na pz gwoli scislosci. Odpal kalkulator i nie prowokuj durnymi postami.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „Tak, ja też bym tak chciał ale chcąc zbudować trochę rozpruwaczy, musisz zmienić klasę wydać hasj potem znowu zmienić klasę na zbieracza wydać hajs i kase zarobią. A tak to nie zarobią. ” Taa, na rynku pewnie zarobili Poki co, rzucony jest tylko pomysl. Ty juz z gory wiesz, ze jak rynek zabrali to nie dadza mozliwosci budowania statkow dla kazdego. Jak sie mowi, cos za cos wiec bym nie byl taki pewny na Twoim miejscu Możliwość produkcji wszystkich statków przez wszystkie klasy

• Rynek - dyskusje

@Apofis ale chodzi tylko o mozliwosc budowania statkow z innej klasy bez koniecznosci zmieniania obecnej klasy, ktora gracz wybral. Sam bym chetnie polatal na zbieraczu rozpruwaczami zamiast meczyc te swoje 100k krazka. No ale z drugiej strony krazki mam szybsze niz rozpruwacze wiec dylemat co nie znaczy, ze odpuszcze sobie boosta do wydobycia ze zbieracza na korzysc posiadania rozpruwaczy

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „I tak nie zrobią statków dla każdego hehe więc możemy sobie pogadać. ” Skad ta pewnosc?

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „generał rozpruwacze i szybkość ” I lepsze techy bojowe bez koniecznosci wydawania sury i klikania badan za antymaterie. Strzel gornicze dt kiedy gornik jest na klasie generala i ma do tych dt rozpruwacze do oslony. Mialem takie starcie jako zbieracz. Mala ilosc rozpruwaczy, troche dt a straty ponioslem duze. Kamil vs. Hipek ~ 11351.47% Kamil vs. Hipek ~ 1681.01% Zbieracz ma wydobycie, odkrywca szybsze badania itd a general tez ma swoje plusy i minusy. Polaczysz jedno z drugim i…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „Raczej sloty to żaden problem jest. ” Ale tak czy inaczej flote musiales miec pod reka by surowce z rynku przejac. Chyba, ze inaczej ogarniales i szlo na planete, po czym od razu przetop to nie mam uwag. Cytat od Aurora Borealis: „W tym, że piszesz o rzeczach, które nie są zawarte ani w regulaminie gry, ani w przysposobieniu GF do "im się należy to, skoro usunęliśmy tamto". ” Bo on pisze o tym, co by chcial miec dla siebie. Nie patrzy obiektywnie na reszte spolecznosci ogame ty…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „Tam były wolne sloty, które umożliwiały handel bez straty flot własnych, więc tak handel przez dodatkowe sloty handlowe. Nie wiem gdzie tu widzisz problem. ” Ja juz Was nie ogarniam. Piszecie o wolnych slotach do handlu. Spoko. Ale bylo pisane, ze przez brak rynku bedzie utrudniony handel bo trzeba bedzie znowu umawiac transporty i przeliczniki. Czy Wam sie juz czasem wszystko nie zaczyna mieszac? Skoro macie czas na zapychanie slotow przez co odczujecie brak wolnych slotow ryn…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „Wtedy nie było by klas. ” Chwileczke. Klasy zostaja a tylko rynku juz nie ma. Jedno bez drugiego nie ma prawa bytu?