Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od sorro03: „Zezlomowali niepotrzebna flotę na expy i trochę beki wyszło bo co niektórzy nie potrafią pomyśleć co się stało swoją drogą fajny ubaw z postów co poniektórych ” Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze szanowna pani moderator (celowo malymi literami) pilnujaca wszelkich moralnych zasad na forum, wrzuca takie ustawione starcia Cytat od NowyLolek: „Oj Kamil, Kamil. Chyba się nie wyspałeś i nie ogarniasz. ” A czy ja kiedykolwiek ogarnialem?
-
Błąd z recyklerami.
PostCytat od Origami2: „PS: opcja support nie dziala. Probowalem logowania wielokrotnie, za kazdym razem logowanie nieudane nawet po kilkukrotnym utworzeniu nowych kont (konta robione na stronie supportu). Po prostu nie da sie zalogowac do tego supportu... ” Akurat z tym nie mam zadnego problemu. Probowales wyczyscic przegladarke?
-
Cytat od Devastator: „Cytat od buleon: „Jeśli ktoś załadował GF toną forsy, to mnie to... cieszy Bo z pewnością będą chcieli więcej i będą dążyć do kolejnych zmian ” Tak będą wprowadzać coraz więcej zmian za kolejne tony forsy a ty normalny gracz nawet nic nieznaczącym pionkiem nie będziesz ” Moze ja nie wiem, moze sie nie znam ale tego nic nie znaczacego pionka ubic to bedzie duzo wieksze wyzwanie niz wpakowac taczkami kase w konto. Za kase skilla sie nie kupi
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
I am back - - Starcia U68
PostCytat od john malkowitz007: „Dlaczego flota byla w calosci nie bede tu pisal , nie zdradza sie planow taktycznych ” Racja. Cytat od john malkowitz007: „Moze byla gotowa do jakiejs akcji ? ” Po prostu byles znany z tego, ze jestes nie do strzelenia bo masz porozrzucana flote na wszystkich moonach. Dlatego troche sie zdziwilem skad nagle wszystko sie wzielo w jednym miejscu. Najwidoczniej zmiana taktyki okazala sie bledem. No ale, bledu nie popelnia ten kto nic nie robi.
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
I am back - - Starcia U68
PostCytat od priesten: „mam nadzieje ze poszło zgłoszenie do GO - napewno to nie z winy Johna, mam też nadzieje że nic poważnego w realu ” No jedynie nie mial dostepu do neta jak przy kazdej poprzedniej wtopie Ale tak calkiem serio, @john malkowitz007 przeciez zawsze miales flote rozrzucona po wszystkich moonach. Trzeba bylo nie sciagac na jedna kulke zabawek i moze by do tego nie doszlo?
-
Cytat od Ardnas: „Możliwość "ustawienia w ustawieniach" o powiadomieniach/wiadomościach - wyłączenia/włączenia z opcji Inne/Związki&Transport. ” Wydaje mi sie, ze to nie przejdzie. W sytuacjach wymiany surowcow miedzy graczami czyli zwykly handel, taka wygenerowana wiadomosc moze byc dowodem na udowodnienie pushu lub wybronienie sie z podejrzenia o push. Mozna by bylo wyodrebnic, by nie generowalo wiadomosci jesli dotycza one ruchu flot na koordynatach wlasnego konta.
-
Cytat od Starrk: „gdzie mi do robienia kontr ” Tu sie zgodze choc calej prawdy nie znam. Nie wiem kto kukal na fali zidlowanego diesla kiedy wypuscilem na niego 80k kr i Amstel probowal kontrowac ale ladnie ktos dal ciala skoro kontra przestrzelona byla o kilkanascie minut zakladam, ze wzieliscie za pewnik, ze polecialem jak lamus a atak zwiazku byl dla zmyly
-
Powiedzmy, ze to nie przypadek, ze goscia probowalo spakowac polowa sojuszu Winter a jedynie Tobie sie udalo. Zwyczajny fart. Jak wiadomo wszem i wobec, dzis ostatki. Obronca wczesnie zaczal swietowac a z racji tego, ze ma slaba glowe do picia to nie upilnowal konta jak nalezy. Tak wiec graty i przetopu a obroncy lizaczka na kaca
-
Cytat od cokolwiek: „Obecnie nie działa (tzn jak ostatnio sprawdzałem). ” Gdzie sprawadzales? Tzn. na jakim uni skoro ponoc nigdzie nie masz konta w grze? Cytat od cokolwiek: „Jak lecisz z planety - to uwzględnia dok kosmiczny. ” Ktos lata z planety?
-
Cytat od cokolwiek: „Tak czy inaczej - już na święta będzie nowe uni - abyście mieli gdzie wydawać prezenty gwiazkowe od dziadków. Takiej okazji GF nie przepuści ” A jak ktos nie ma dziadkow i nie dostanie prezentow? slaby przyklad. Z niecierpliwoscia czekam na fuzje, ma byc w tym roku jeszcze wedle Twych proroczych slow... Poki co fuzje odpuscili bo wazniejszy "projekt" na glowie. Zamiast wywiazywac sie z okreslonego planu i zamykac roczne postanowienia to GF dorzuca sobie jeszcze pracy. Poznie…
-
Kamil vs. Hipek ~ 505.86% Dnia 26-11-2020 22:19:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Krążownik 20.000 Okręt wojenny 5.000 Pathfinder 6.268 _________________________________________ Obrońca Hipek ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 21 Ciężki myśliwiec 18 Recykler 2 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 11 Lekkie działo laserowe 20 _____________________________…
-
Cytat od Apofis: „idlaki się czasami uruchamiają na chwilę a potem znowu nie grają i tak w kółko. Dlaczego? pytaj ludzi, kto wie to jak byś pytał o naturę człowieka, tak niektórzy robią. ” Czy naprawde trudno sprawdzic konto zanim sie nasmaruje posta na forum? Podalem nick, pisalem, ze Libra a Wy dalej swoje. Konto aktywne, notujace przyrosty nazywacie idlakiem? mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…t&univers=_138&statview=0