Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hasło do konta
PostWyczysc przegladarke w takim razie. Jesli to nie pomoze to pisz na support.
-
Hasło do konta
PostKonto aktywowane przez link aktywacyjny?
-
Hasło do konta
PostKiedy logujesz sie na konto to wpisujesz haslo czy masz autouzupelnianie?
-
Patrzac na historie eventow, to dwa razy wiecej anty przy zakupie (25% i 30%) i po kazdym evencie zakupu anty w promocji, 3 eventy by szybko ta zakupiona anty wydac. Jesli ida zgodnie z ostatnim harmonogramem to teraz obstawiam swiateczny event na 50% wiecej anty przy zakupie i pozniej dwa eventy w jednym czasie. Tak by szybko wydac i przy okazji uzyskac cashback.
-
Cytat od Apofis: „Cytat od I am back: „Serio? Wlaczasz budowe 4-sekundowa, ” 4 sekundy na zakończenie całkowite i komunikat, że nic nie jest w budowie. ” Tak jak pisalem wyzej, nie zdazy Ci sie przeladowac zanim skonczy sie budowa i serwer ogarnie, ze klikales za anty dlatego masz komunikat, ze nie ma nic w budowie. Wez sobie na innym przykladzie sprobuj, powiedzmy, na nanitach.
-
Cytat od Apofis: „Nie pierdoły, tylko tak jest. Ja tak miałem, jak czas był zbyt krótki w sek. to nie chciało skracać i napis, że nie ma co skracać. ” Moze nie problem byl w dlugosci czasu budowy w sekundach a przepustowosci neta? Jak Ci zlagowalo to normalne, ze sie nie wyrobiles. Mialem tak wczoraj z silosem. Przycielo neta i nie udalo mi sie przeklikac budowy trwajacej kilkanascie sekund. Za druga proba niecale 30 sekund budowa i na luzie siadlo.
-
Wyzwania
PostCytat od Virus: „Może chodzi o to, żeby jedynie włączyć to badanie, a nie "zbadać". Więc samo odpalenie badania, a potem rezygnacja, powinna zaliczyć zadanie. ” Przeciez wyraznie napisal, ze ma zrobic labolatorium a nie kombinacje alpejskie z badaniami robic. Jedyne co to anulowac badanie badz za anty przeklikac. Tylko czy warto za kilkaset trytu?
-
Cytat od ackra: „Zadziałało na skróceniu czasu budowy DT, zaliczyło zadanie, ale powinno zaliczać na czymkolwiek, ” Znajomy mial podobna sytuacje. Roznie z tym bywa i trzeba probowac jak nie z budowa floty czy obrony to z budynkami. Relog tez swoje robi. Dzis mialem to zadanie i zaliczylo mi dopiero za drugim podejsciem. Silos z 5 na 6 lvl i lipa. Z 6 na 7 lvl i zaliczylo. Cytat od ackra: „niepotrzebnie zrobiłem 2 poziomy stoczni i straciłem anty na skracanie. ” Tylko sie nie potnij