Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Last Samurai: „Bosheeeeeeeeee kto dal Ci prawko.... a tak serio Kuciapa gratki Angelo , z 64 ” Lejce zdobyl od tych co mu pomogli flote postawic Raz juz chyba gratulowalem starcia. Szkoda tylko, ze to takie przeblyski talentu "od swieta" a dar znajomych w postaci sury na flote, kisic sie musi na urlopie
-
Cytat od Apofis: „Myślę, że dok może być bo był już 2 razy. ” Ja bym stawial na szpiegowska. Bo byla tylko raz. Ale i tak, komu to w ogole potrzebne. Tak samo jak i ten dok. Ani to eko nie podbija, ani floty nie boostuje a zwyczajnie dali tylko po to by przetasowac (jak ktos juz to ladnie nazwal) swiatowe top przed tym, co ma sie dziac w wyniku skakania po uniwersach z cmentarza. Jedno z drugim sie wiaze i nie ma moim zdaniem nic absolutnie, zadnego przypadku. Nie dzieje sie nic bez przyczyny ja…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „chce zeby był w nim dok ” To, ze chcesz nie znaczy, ze to musi byc. Ogame to nie jest koncert zyczen za przeproszeniem. ” Mam dla Ciebie dobra rade jesli czegos chcesz to nie licz, ze dostaniesz za darmo. Tak jak to sie wczesniej udawalo. Uzbieraj sury, zbuduj i bedziesz mial
-
Cytat od Ardnas: „Przecież zaczynanie na nowym UNI to jest dla tych co dostali massowego złoma na wcześniejszym UNI i włączyli urlop. Ja tam nie wiem, po 10 latach wróciłem do gry, na Aquariusa i tam mnie trzyma na razie od kwietnia i nie śni mi się zmieniać serwera. To trochę jak zboczenie jakieś musi być, co nowe UNI to nowe konto, tylko po co? By w wyścigu przez te 2-3 miechy być w topce, ewentualnie nie? Ogame to gra na lata moim zdaniem, dla cierpliwych... ” Zastanawia mnie co by na ten tem…
-
To jak to w koncu mialo byc z ta kontra w moim wykonaniu przeciwko Warriors? - Jon Snow04.01.2021 13:29:31latasz troche ? szukam kogoś kto skontruje warriosów. zainteresowany /? - Kamil04.01.2021 13:30:30Ja nie mam czym kontrowac - Jon Snow04.01.2021 13:32:02szkoda , dzięki za inf Graty ST, zatankowane ladnie
-
Cytat od Aurora Borealis: „A tak w skrócie - o co ci dokładnie chodzi? Chcesz powiedzieć, że gra się popsuła bo GF narzucił nowe tempo i tak sobie po prostu pomarudzić, czy o co? To że skill przestał mieć znaczenie, wszyscy od dawna wiedzą. W czym rzecz Kamil? ” Odpowiedzialem jedynie na czyjs komentarz, cytujac posta. Ty napisales, ze przeciez topki od zawsze sie tasuja. Przyznalem Ci racje ale wyjasnilem, ze kiedys nie bylo to tasowanie z takim rozmachem jak obecnie. Dla mnie na tym temat mozn…
-
Cytat od Aurora Borealis: „Przecież topki po otwieraniu serwerów tasowały się jeszcze zanim wrzucili pakiety. ” Owszem. Ale nikt nie wbijal miliarda punktow na konto, w tydzien badz dwa po otwarciu uni. Piszesz o tasowaniu sie topki na duzo mniejsza skale. Na starych, kilku letnich uni malo kto ma ponad miliard punktow na koncie wiec takie to porownanie.
-
Cytat od Robert21: „Dojdzie to sytuacji, że ktoś rozbuduje tak flotę, że może sobie stać na moonie non stop i tak go nikt nie zdejmie albo będzie robił fsy na przeciwnikach.. Tak po prostu wyślij na leć na obojętnie kogo i tak ci się nic nie stanie a może zyskasz... jeśli masz najlepszą flotę. ” W dobie opcji kupna gotowych pakietow surowcow, dlugo by sobie taka flota samowolnie nie polatal bezczelnie smiejac sie z innych. Na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. Przyrosty na nowo otwie…
-
Cytat od ale cios antynazista: „Cytat od powyginany drucik: „@ale cios antynazista 26 roboty rozumiem że odebrana nagroda? ” a co to ma do rzeczy .. jakis rozdzial na czarnych czy białych ... rasizm ? jest to jest jak ma ktos wyzej to nie istontne .... ” Czyli wychodzi na to, ze zrobione cos tylko dla punktow. A tak na serio, jak patrze na te "rekordy" to coraz mocniej uswiadamiam sobie jak daleko w czarnej dupie jestem.
-
Cytat od buleon: „Jasne, można dołożyć grosza i kupić punkty, ale... można na każdym uni, nie tylko nowym A na tym dodatkowo paczki będą mniejsze. ” Ale wlasnie o to chodzi. Jak juz ktos wspomnial w tym czy w innym temacie, event na 50% anty przez dwie doby nie przyniosl oczekiwanego zysku. Wiec organizacja otwarcia nowego uni o takich a nie innych parametrach, jak dla mnie jest w pelni zrozumiala nie bede tlumaczyl dlaczego ja to rozumiem a inni maja z tym jakis problem
-
Cytat od powyginany drucik: „To nie tylko ten event. OGame się zmieniło od 13.12.2019. ” Dokladnie tak. Mozliwosc kilkukrotnego przebicia punktowej wartosci konta dzieki ekspedycjom, zabila ducha rywalizacji w grze. Kto nie skorzystal na ekspach ten oczywiscie frajer. Ale co mowic o przyrostach i tabelkach skoro zaleza one teraz glownie od tego, kto ile siana wpakuje w konto...
-
Cytat od Nonick: „W długiej perspektywie zyskują gracze spokojnie trzymający się jakiejś taktyki ” Dokladnie tak. Ludzie, ktorzy dostosowuja sie do zmian zazwyczaj wydaja antymaterie. Nie trzymajac sie swojego stylu gry tylko idac "z postepem" maja lepsze top kosztem zakupu antymaterii. Jedno z drugim sie kloci. Obrales jedna taktyke wiec sie jej trzymaj. A nie jak Ci zagraja, to tak tanczysz a za plecami dymaja Cie na kase bo musisz kupic antymaterie albo zabieraja Ci wolny czas, ktory musisz p…