Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Qwant-holon: „Uważam, że lepiej byłoby czekać do ostatniej chwili, dać sobie 7sec zapasu, i tak nie wiadomo co do 1sec, ba 10sec kiedy kończy się licytacja, to aż minuta podobno, także 60/5 = 12 podbitek możesz zrobić. Liczba jest parzysta więc nadal masz 50% szans. ” Nie masz az 7 sekund zapasu. Masz widelki gdzie licytacja moze sie skonczyc w ciagu 60 sekund od deadline-u. 30 sekund przed wymierzonym czasem i 30 po wyznaczonym czasie. Tak wiec ofert mozna wbic kolo 20 na jednego gracz…
-
Cytat od Virus: „5 sekundowy delay obowiązuje przy podbijaniu własnej wcześniejszej oferty. Jeżeli ktoś Cie przebił, to nie obowiązuje okres zwłoki. ” Ale przeciez tak juz jest od dawna, ze mozesz przebijac z predkoscia swiatla jesli ktos Cie przebije o podbijaniu wlasnych ofert w ulamku sekundy to sam pisalem, ze powinno byc zabronione
-
Cytat od Virus: „Patrząc po umbrze gość który ma 60k punktów wydaje na licytacji 11kk surowca to jak najbardziej przychylam się do ograniczenia ilości surowców jakimi można podbić licytacje. ” Wprowadzenie limitu doprowadzi do tego, ze kto pierwszy wbije max stawke ten juz bedzie mial pewna wygrana. Zastanowcie sie nad tym.
-
Cytat od Qkis: „Tzn ? ” Byl serwer od ktorego cale ogame sie zaczelo. Gracze prosili i je dostali. Ale mysleli, ze tam tez beda sie pushowac, itp, itd i dzieki temu pokaza, ze potrafia grac na starych zasadach, ze maja skilla. Niestety, system nie dal sie oszukac i nie wytrzymal przeciazenia. Admini pisali, ze trzeba zamykac serwer bo silnik czy cos tam jest zbyt przestarzaly i nie ogarnia tych machlojek jakie dzialy sie na tamtym uni. Wniosek, bez kombinacji, bez przekretow malo kto dzis umie g…
-
Cytat od Qwant-holon: „A co do naśmiewania się z moich obliczeń, po artykule o 15pozycji był bum na kolonizację i konta deuterowe, także waż słowa bo twój approx to kropla wody w oceanie. ” Znowu wyciagam zdanie z kontekstu ale wybacz, inaczej sie nie da. Nie da sie inaczej poniewaz najpierw odnosisz sie do pewnego aspektu by finalnie wyrazic swoja dezaprobate. Nie wiem czemu do mnie kierujesz te slowa. Ja mam cale konto na 15 pozycjach i nie mam zamiaru niczego zmieniac. Cytat od Qwant-holon: „…
-
Cytat od Qwant-holon: „Lepiej się puknąć w głowę czymś tępym jak się miałoby dokonać takiego wyboru. Może wówczas rozum wróci do głowy oczywiście jeśli kiedykolwiek tam był. ” Zadalem pytanie naprowadzajace, celem dojscia po nitce do klebka. Trzeba sobie policzyc co sie bardziej oplaca. Wywalic kase na anty i na dopalki czy zamiast tych dopalek kupic gotowe paczki surowcow i miec sure na te zakichane licytacje, a na pewno wszystkiego na licytacje z tych paczek surowcow sie nie wyda. Tak wiec kal…
-
Cytat od john malkowitz007: „ - 206bc65589c10c31b645c34991c12fc8556165b2-small.png 59.001.000 Asguard - 2a974711651e1b38cb8d840ccc15259c49726b75-small.png 13.333.320 psychotic braz - 2a974711651e1b38cb8d840ccc15259c49726b75-small.png 13.333.320 psychotic braz Bardzo oplacalne licytowanie ” Lepiej za takie ceny licytowac czy kupic za antymaterie?
-
Cytat od Fox: „Po mojemu takie uni x1 wszystko z dawnych lat powinno raz na jakiś czas powstać choćby po to by ludzie widzieli jaka jest różnica, bo teraz to nawet takiego uni nie ma w ogóle. ” Bylo juz takie uni. Epic Blue. I musieli je zamknac bo tam tez probowali kombinowac, oszukiwac i serwer tego nie wytrzymal
-
Cytat od Qwant-holon: „Odkąd pamiętam zawsze ci wszystko nie paskowało. Klikaj se te aukcje ale do innych tematów się nie wtrącaj ” Co do licytacji to zawsze sie bede wtracal bo poswiecilem czas by sie nauczyc wygrywac, dalem wskazowki na forum a dalej sa tematy by cos pozmieniac i latwiej bylo licytowac. Skoro nie potraficie dostosowac sie do obecnego mechanizmu dzialania aukcji to po co usilnie do tego tematu wracac co jakis czas? Naucz sie jeden z drugim licytowac i nie placz, ze Ci sie nie u…
-
Cytat od Qwant-holon: „Każdy ma wybór na co przeznaczy swoje środki i [ciach] ci do tego. A ból dupy że nie stać cie na dopałki za anty bo przecież nie będziesz ich żarł proszę wykładać w innym temacie. ” Poswiecilem kilka lat z zycia by nabic niemal 700kk pkt na konto. Wiec mnie stac by bic na aukcjach ponad zdrowy rozsadek i [ciach] Ci do tego. Nie staraj sie zmieniac zasad gry na licytacjach bo nikt Ci nie nakazuje kupowac dopalki za anty. Super Moderator Ruda:Pseudocenzura
-
Slowem w sedno Brzydal. Ludzie serio nie ogarniaja, ze wazniejszy jest real niz oczko wyzej w statach lub lepszy przyrost dzieki kupionym za anty dopalkom. Sami kupuja, chca wiecej z licytacji ale nie daja rady z tymi, ktorzy licytuja ponad zysk. Wiec kombinuja jak zmienic zasady licytacji by majac juz dopalki dzieki anty, miec jeszcze wiecej z licytacji. I tu mozna przywolac tego psa ogrodnika, co sam by chcial wszystko a drugiemu nic. Stac kogos na kupowanie dopalek to niech kupuje. Ale niech …