Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A co to się stało
PostCytat od czester: „Art dziękuję za pozytywne rozpatrzenie sprawy ❤️ ” @Art, odpiszesz, że nie ma za co?
-
A co to się stało
Post2vZJkEP.png Tak to aktualnie wygląda - czyżby przywróceni zgodzili się na odebranie pkt, i obiecali że juz tak nigdy nie zrobią? Do jakiego momentu to będzie działało? Ludzie z tego sojuszu wielokrotnie byli banowani za oszustwa, i za każdym razem udawało się wrócić - są jakieś granice? @Art, wypowiedz się panie COMA, czy może ktoś powinien zwrócić się gdzie indziej z wiadomością w języku angielskim lub niemieckim?
-
A co to się stało
PostCo do teamu... na U23 był kiedyś taki gracz jak Gregx, który przyznał się, że próbował/przekupywał GO, żeby robić wały (nie pamiętam dokładnie, gościu w każdym razie dostał niezłego fisia na punkcie gry - opisał to na forum, ale temat zniknął jak była ta wielka zmiana). Był też kiedyś taki gracz jak Popuri, który w swoim prime był przeujem na U8, trochę mniejszym na U5 - i okazało się, ze jego dziewczyna była GO, i pewne jej decyzje były podejmowane w celu wspomagania pozostania bycia przeujem p…
-
A co to się stało
PostTak żeby nie być gołosłownym, widać chyba różnicę w wypowiedziach w bieżącym temacie, a raczej ich braku, a co było tutaj Polecam jeszcze zajrzeć do tematu wyborów na najlepszego gracza Zero honoru, zero godności, nie pokazujcie się już tu szmaciarze 67nwCgJ.pngProroctwo
-
A co to się stało
PostA ja w dalszym ciągu czekam na stanowisko kogoś z PUSH - przecież nieraz jak pisałem o nich jak o oszustach, to zaraz przybywali rycerze na białych kobyłkach, z uliseskiem i ojczycośtam na czele, i była kupa śmiechu A teraz co? Czekam też na lutherka - zmarnował kolejne konto, tak dla odmiany nie wyłapując w cymbał
-
A co to się stało
PostAIQj3aW.png Gdzie reszta znamienitej topki z sojuszu PUSH? Co będzie z działem ST, jak już nie będziecie wrzucać RW i sobie nawzajem przy nich trzepać
-
Pamiętam, że swego czasu (kiedy ta gra była jeszcze normalna), pod rekordem czarodziej widniał nick "Vooov" (pewnie pomyliłem ilość "o", nie pamiętam :D) - typ wykukał jakiegoś buga, dzięki któremu z tego co kojarzę, dodawał do budowy w stoczni ZNACZNIE więcej statków, niż miał na to surowców. Tak więc teraz taka pozycja w rekordach nie ma racji bytu, można by wpisać większość TOP z każdego uni
-
OKA: Dzień 10
PostCholera wie ile, ale większość pewnie ty
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 3
PostPo redesignie od 7 do 10 pozycji, przed redesignem to było od 4 do 7-8
-
Cytat od YoUwIsH!: „ Niedlugo wprowadza ze za anty zbudujesz statki niszczace kopalnie ” Smichu chichu, ale nie zdziwię się jak wprowadzą coś w stylu przejmowania planet - i będą potem funkcjonować jak np. państwa marionetkowe w Civilization. W końcu w Plemionach chyba dało się przejmować miasta czy tam wioski Jak tak patrzę sobie na dział ST tego uni, to po prostu jest dramat, zdarzylo mi się przy pierwszym graniu w Ogame (lata 2005 - 2011) zaglądać na różne przekombinowane podróbki - bo wtedy …