Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jak zabawa, to zabawa. pozdrowienia dla MRUCZKów i dla Webbera, za cenne lekcje. have fun! youtube.com/watch?v=hOFEBA0ySrw&feature=youtu.be (pozdrawiam i zapraszam na koncert do Poznania :D) 1434207631-topblanc.png Następujące floty stoczyły walkę : 2016-05-04 xx:xx:xx Agresor mrau [MRUCZKI] xx% | xx% | xx% Lekki myśliwiec 2.222 Okręt wojenny 5.668 Sonda szpiegowska 1 VS Obrońca ovo [NWO] xx% | xx% | xx% Mały transporter 119 Duży transporter 306 Lekki myśliwiec 682 Krążownik 1.563 Okręt wojenny …
-
mrau [MRUCZKI] & [#1] StoorM [MRUCZKI] vs. Kocak75 [RMN] - 2903% / wyliczanka!
mrau - - Starcia Libra
Postsię stare, dobre czasy przypomniały. wracam se z pracy, patrzę w wiadomości, a tam raport wojenny ze mną po prawej stronie. spokojny człowiek jestem, ale normalnie nie znoszę, jak ktoś mnie farmi. poleciał więc skan na Kocaczka, bo zero akty, gdzieś tam się na moonie jakieś minutki wałęsały. i suprajz, stoi flotka. szybkie ogarnięcie kto jest on, kto może lecieć, napisałem też do StoorMa. nie trzeba było prosić dwa razy, spontan, ruszyliśmy. świeżo po starcie świeciły się lampy, ale siedziałem c…