Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ciap
Draconis - - Archiwum CT
PostJeśli ja nie pamiętam, ty nie wiesz to któż może to wiedzieć co żem tak długo robił?
-
Taka tam wizyta u sąsiada Dla Hanzy!! On 29-11-2016 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Draconis [Hanza] ________________________________________________ Battlecruiser 1.000 _________________________________________ Defender Dooku [U_P] ________________________________________________ Large Cargo 3.989 Recycler 2 Battlecruiser 28 _________________________________________ After the battle ... Attacker Draconis [Hanza] ________________________________________________ Battlecruis…
-
ciap
Draconis - - Archiwum CT
PostMatko Bosko, Ciap GO została... Jakież to czyniki złożyły się na tę decyzję i kiedy to się stało że ja żem o tym nie wiedział? I po ósme dlaczego jest tak nie inaczej?
-
Takie tam po dłuższej absencji Dla Hanzy!! I wiwat nowy wygląd forum... Dnia 26-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Niszczyciel 3.333 _________________________________________ Obrońca zielony ________________________________________________ Duży transporter 100 Krążownik 27 Sonda szpiegowska 561 Satelita słoneczny 371 Gwiazda Śmierci 7 Wyrzutnia rakiet 2.441 Lekkie działo laserowe 118 Ciężkie działo la…
-
Marsic [UNITY] & #8 Miracle [UNITY] vs Rybsonin [DBZ] 1510.98% TOP 1 ACS "piszczelem w bunkier"
PostŁadnie sobie poczynasz, oby tak dalej z fartem szło
-
Takie tam dla Hanzy Złom zebrany a już myślałem że po nim będzie Dnia 07-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Dooku [L- A] ________________________________________________ Mały transporter 165 Duży transporter 3.236 Recykler 114 Pancernik 139 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Draconis [Hanza] _________________…
-
Wy to jak acs'a strzelicie to nie ma lipy jak widać Gratulować, kolejny ładny pasztet żeście upitolili Dziadek odbudowy życzę Tak jeszcze przy okazji to chyba pierwszy raz widzę jak DR Tibu leci czymś innym niż gąskami
-
Taki tam lot z cyklu tych bez zbiórki złomu Obrońca zalogował się jakoś w czasie wlotu farmingów moich więc chociaż one mi wyszły No a złom u niego oczywiście więc na nowe trampki ma Dla Hanzy!! On 18-06-2016 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Draconis [Hanza] ________________________________________________ Battlecruiser 2.000 _________________________________________ Defender Shark [NFP] ________________________________________________ Large Cargo 1.200 Deathstar 3 ________…
-
Po trzech godzinach, ośmiu dniach i czterech tygodniach doleciałem do celu i nawet złom zebrałem Taki tam mały przelot przez pół galaktyki w odwiedziny do idlaczka Dla Hanzy!! Dnia 07-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca jenzior [HKP] ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 1.849 Ciężki myśliwi…
-
Co tu dużo pisać, akcja zaplanowana i wykonana wręcz perfekcyjnie skoro taka flota poległa Przeszło 150k% robi nie małe wrażenie, pewno długo pobite nie zostanie Wykombinowanie tego wyszło wam wręcz mistrzowsko Obrońcy odpoczynku no i odbudowy jak najbardziej
-
Obrońca zebrał koło 2kk złomu, reszta poszła w inne recki niż moje... Czyli latam po staremu Dla Hanzy!! Dnia 31-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 1.600 Lekki myśliwiec 50.000 Ciężki myśliwiec 500 _________________________________________ Obrońca rabidus-net [ZHW] ________________________________________________ Mały transporter 1.635 Duży transporter 435 Lekki myśliwiec 1.183 Ciężki…
-
Takie tam... Dla Hanzy!! Dnia 28-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Krążownik 4.000 _________________________________________ Obrońca ziemniak [PIWKO] ________________________________________________ Duży transporter 7.744 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Krążownik 4.000 ( -0 ) _____________________________…
-
Dnia 09-05-2016 11:29:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 8.700 Lekki myśliwiec 50.000 Ciężki myśliwiec 500 _________________________________________ Obrońca Yajant [toXic] ________________________________________________ Duży transporter 3.797 Lekki myśliwiec 2.028 Recykler 3 Sonda szpiegowska 352 Pancernik 28 Wyrzutnia rakiet 7.219 Lekkie działo laserowe 1.073 Ciężkie działo laserowe 42 Działo Ga…
-
Chojny [The Best] vs. atas [MIT] ~ 76103.24% TOP 7 OGAME PL. TOP 1 U Nekkar
Draconis - - Hall of Fame
PostPrzy takich procentach zyski schodzą na dalszy plan Gratulacje raz jeszcze, spadek atasa przypadkiem w statystykach zauważyłem, rzut oka w ogotchę i już było wiadomo co kto komu popsuł Straty odrobisz zapewne na kim innym i to z nawiązką Obrońcy miłej emerytury od obrazków, może jeszcze kiedyś powalczy na jakimś nowym uni