Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-94 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Posthmm byłem na meczu i nie spodziewałem się takiego wyniku ale jednak mnie cieszy ^^' niech Polonia znowu wróci na szczyt jak kiedyś
-
O zdrowiu słów kilka...
So Seductive - - Inne
PostCytat: „SeV napisał(a) Ja mam strasznie dziwną przypadłość. Otóż od paru lat ( nie potrafię powiedzieć dokładnie ) mam problemy z łydką. Gdy muszę gdzieś iść, jakiś spacer czy coś w tym stylu, po dłuższym chodzeniu zaczyna mi dokuczać ostry ból w lewej łydce. Czego to może być następstwo? Zaznaczam iż nigdy nie miałem w żaden sposób uszkodzonej tej nogi” Radziłbym udać się na badanie EMG sprawdzili by co i jak z mięśniem. Ja mam podobnie tylko , że z stopą.
-
filmiki związane ze sportem
So Seductive - - Sport
PostFilm pokazujący ciekawe techniki w Judo , w sporcie naprawdę fajnym dla młodych , którzy chcą się wyżyć a tu trzeba szybkości , trochę siły i rozumu. pl.youtube.com/watch?v=be-BoM-WokY
-
Cytat: „Lord-Nerevar napisał(a) A może by tak zainwestować w reklamę? Może uda się przycjągnąć jakichs nowych graczy. Może poprosić niemców, by pewien % z dochodów można było przeznaczyć na reklamę co zapewniło by nowych graczy i dodatkowe zyski :)” Ta a gdzie ta Reklama ? Za rok , może dwa przeczuwam , że zaczną zamykać najmniej liczne unie. Bo poprostu nie opłaca się marnować serwera dla 2000 osób , ciekawe jak to wygląda w innych krajach
-
Manchester United
PostGratuluje piekny mecz i zasluzenony dla ManU za caly sezon oczywiscie najwieksza pokraka Ronalda ;/poco oni go tzymia
-
Arsenal Londyn
Posthmm chyba znalazlem blad by wygrac w 1994 roku puchar zdobywcow pucharu trzeba wygrac albo puchar UEFA albo LM a takich tam informacji nie ma
-
Manchester United
PostCytat: „.:Baron Samedi:. napisał(a) najnowsze wieści z Manchesteru z wypożyczeń wracają: Souleymane Mamam z Royal FC Antwerpia Ben Foster z Watford FC Tim Howard z FC Everton Darron Gibson z Royal FC Antwerpia Fraizer Campbell z Royal FC Antwerpia Gerard Pique Bernabeu z Real Saragossa oraz Ryan Shawcross z Royal FC Antwerpia nowe zakupy: Owen Lee Hargreaves z FC Bayern München za 25.000.000 Anderson z FC Porto za 25.000.000 oraz Nani ze Sportingu Lizbona za 21.000.000 ceny w euro :D” heh Owen z…