Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 94.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Inter Mediolan

So Seductive - - Piłka Nożna

1241105612_extras_ladillos_1_0.jpg taki mały paradoks trener Bayernu , trener Interu jako trenerzy Barcelony : ]

• Inter Mediolan

Znajdź mi trenera , który nie biegł by w tym momencie Jose pokazał , że nie szanuje tego co się działa i bardzo dobrze mu zwisają kibice przeciwnej drużyny on ma taktyke i drużynę

• Inter Mediolan

Jeden z najlepszych trenerów nie tylko w zwykłej trenerce ale nie da się jakiejś bandzie I nieładne zachowanie z zraszaczami ale Mourinho leje na to

• Manchester United

Nie wydaje mi się by był lepszy przez całe 180min gry. Pierwszy mecz to było 15 min - doliczając kontry 25min . Drugi mecz to 45min. Co daje nam 70min dobrej gry. A pozostałe 110? To istny "zamek hokejowy"

• Manchester United

Szczerze w to wątpie , tak krótko po meczu. Jeszcze wybrana sytuacja a nie bramki np Raczej na jakiś Manchester Site'ach powinno być. Ah a Alex nie potrafi przegrać dalej miesza i miesza , niech weźmie swoją "dętkę" do ust i zajmie się taktyką na końcówkę Premiership

• Manchester United

Chciałbym zobaczyć , te dwie wyprostowane nogi od tyłu

• Manchester United

Ferguson daje ciała. Mówi później o jednym faulu Marka , który zasługiwał na 2 żółtą być może. Ale sędzie pewnie nie dał żółtej, bo w pierwszej połowie Evra ostrzej zaatakował Robbena od tyłu i faulu też nie było. Przychodzi mi tylko jedna myśl "Tonący (można powiedzieć - zatopiony) chwyta się brzytwy. Sam Manchesteru nie lubię ale to taka niechęć sportowa za finał z 1993 , Manchesterowi wyszły wtedy tylko 4 minuty w tym meczu no cóż piłka. Ale cieszę się jak mogę porozmawiać z normalnymi kibica…

• Manchester United

Cytat od .:Baron Samedi:.: „Ja bym się przyczepił troszkę do sędziowania. Sędzia Rizzoli Manchesterowi gwizdał jak w Premier League, a Bayernowi jak w Bundeslidze. Tzn. mam wrażenie, że ostrzej traktowani byli piłkarze z Anglii (nie mam tu na myśli czerwonej kartki).” Oj Bundesliga też jest ostra bardzo warto oglądać czasami jest bardziej ostra niż Premiership

• Manchester United

Tylko zauważcie u każdego to inaczej wygląda. Ja w momencie gdy jeszcze trenowałem judo miałem kilkanaście razy skręconą kostkę w jednej jak i drugiej nodze. Z każdą następną kontuzją wyglądało to coraz gorzej. Powstają ubytki , noga jest słabsza . Dlatego nie dziwiłem się , że przy zwykłym skręceniu gips na 2 tygodnie a potem tydzień bez chodzenia o sporcie mogłem zapomnieć. Tutaj nawet medycyna nie pomoże , jeśli to pierwsza taka kontuzja Rooneya powinien się cieszyć bo nie jest ona taka duża …

• Manchester United

Ale z kontuzjami stawu skokowego nie ma żartów szczególnie , że piłkarze grają w takich a nie innych butach i szybko biegają. Oczywiście nie wystąpi za 6 dni w rewanżu bo to nie możliwe

• Manchester United

Bacamody to jest niemożliwe. Rooney wracał z Alianz Arena o kulach. A dodatkowo po zdjęciach widać , że to jest bardzo nieprzyjemne. Więzadła ma chyba całe, nie orientuje się w jego aktualnej sytuacji. A wątpię by na siłę chcieli go faszerować proszkami etc.

• Manchester United

article-1262412-08EFDC5E000005DC-460_468x143.jpg najpierw obrazek dla fanów Manchsteru żeby nie było , że to wina Gomeza. Ogólnie jestem kibicem Bayernu od 16lat , myślałem że Manchster wygra 3:1 , 2:1 , ale to co zobaczyłem od 10 minuty przeszło moje oczekiwania. Był tylko krótki komunikat w komentarzach na stronie Bayernu "ciśniemy do przodu" no i od tego momentu się zaczęło. Bardzo mi się podobała gra Bayernu , jeden z 3 najlepszych meczy w tym sezonie. Warto przypomnieć , że Manchster wystaw…

• Chelsea Londyn

Dla mnie żadna z tych osób , które tu się wypowiadają ma zerowe pojęcie . Znacie ten klub ? Historie ? Trenerów ? Menadżerów ? Byłe gwiazdy ? Ciekawe Mecze ? Anegdoty ? Jedyne co umiecie teraz robić to zakrywać błędy trenera , besztać Chelsea za dobrą grę obronną , której Barcelona nigdy by nie miała w pełnym składzie taka jest prawda. Chociaż jestem kibicem Bayernu od dobrych 10 lat lubię oglądać angielską piłkę gra szybka , agresywna , ciekawa. A gdy potrzeba całkiem inna , przygotowana na każ…

• Chelsea Londyn

wątpie by Chelsea nie strzeliła gola gdy się biegnie 1 na 1 a za tobą nikogo nie ma obok też nie

• Chelsea Londyn

Cytat: „Mjazz napisał(a) boring boring Chelsea na szczescie nie udalo sie zabic futbolu” Chyba został zabity , nie pomyliłeś meczu ? Jeśli uważasz , że to Barcelona coś grała to mogę Ciebie wyśmiać tylko. Chelsea tak jak chciała , założenie taktyczne , krycie , pressing , zlikwidowanie szybkiej gry . I co ? Piłkarze Barcelony grali jak kalecy. Na pewno nie zasłużyła na wygraną , ta czerwona kartka nie wiele zmieniła ten sam styl gry. Chociaż gdyby tam nie było faulu byłby gol . Ah ten sędzia

• Chelsea Londyn

@Wariat tylko ten karny przesądziłby wszystko słyszę już tych komentatorów "piłka jest piękna" taka piłka jest chora

• Chelsea Londyn

a ja gratuluje Chelsea chociaż nigdy nie przepadałem za tym klubem bo nie miałem ulubionej drużyny w Premiership ale tak mam dość mówienia o Barcelonie o wszystkich pseudo fanach o tym oh i ah jak pięknie bo to chore gogogo The Blues

• Rekord wszystkich uniwersów oprócz 50/60 ładniej ? reguły są znane , więc po co dyskutować soory za offtop :lol:

• Manchester United

Oj się zdziwisz to raczej Manchester ma odlot przez dwa ostatnie lata chociaż i tak wszystko się rozegra w Londynie Teraz mogę już tylko Arsenalowi kibicować , chociaż wygra Chealsea nie cieszyłbym się z tego powodu ale tak będzie

• Cytat: „Zax napisał(a) Jak masz operę to w ustawieniach odznacz Load Image [wczytaj obrazki] i będzie dobrze Pzdr” pisałem , że telefon po tym zabiegu różne rzeczy mi robi chodzi mi o skin taki jakby na komputer o prędkości internetu 56kb :lol: