Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Żadne GS'y nie mogą się czuć bezpieczne na tym uniwersum Gratulacje , masakryczne ST
-
Geograficzny!
So Seductive - - Nauka
PostPodpowiem , że jest to Ajza ciepły i wilgotny klimat.
-
Geograficzny!
So Seductive - - Nauka
PostCytat od Kittaz: „Fiordy?:E Jesli tak, to powstały przez zalanie zlobow i dolin polodowcowych.” Źle proszę dalej próbować
-
Geograficzny!
So Seductive - - Nauka
PostCo to jest? Jak powstaje? Gdzie możemy to podziwiać 11111hh.jpg
-
Geograficzny!
So Seductive - - Nauka
PostBossz nie wiem? Jakieś marmury ? A powinienem się wstydzieć w końcu rozszerzenie z geografii
-
Zakładka cennik budynki surowce powiedzmy kopalnia metalu i dowolny poziom. Cytat: „BADANIE NA LVL: 31 metal: 11.505.063 krysztal: 2.876.265 deuter: ” może budowanie na 31 lvl ładniej by wyglądało :)?
-
wow ale akcja rano myślałem , że ciekawszego ST niż Szefczyka dziś nie zobaczę a jednak 100k OW to się w głowie nie mieści
-
Manchester United
PostWydaje mi się , że najwięcej będzie też zależało od tego , kiedy sędzia zacznie dawać kartki i na jaką grę będzie pozwalał. Ja liczę na ciekawy mecz a na końcu karne , przydałyby się bo w tym sezonie w LM praktycznie ich nie było.
-
Żużel (Liga polska + SGP)
So Seductive - - Sport
PostCzy ktoś ogląda dzisiejsze derby ? Jeśli tak to może ktoś liczy wypadki na torze? Powiem szczerze , że żużel oglądam od bardzo dawna a tyle wypadków w meczu jeszcze nigdy nie widziałem....
-
Arsenal Londyn
PostStoke C. 3 - 1 Arsenal Szkoda Arsenalu , po dzisiejszym meczu mogli się zrównać punktami z Chealsea , wykorzystując ich porażkę z ManU. Następny mecz z Aston Villą , liczę w tym meczu , że Arsenal już nie zaliczy kolejnej wpadki i uda się w końcu wejść na 2 miejsce w lidze.
-
Manchester United
PostSzybko strzelone bramki dla Manchesteru dodały na pewno zawodnikom wiatru w żagle. Wydaje mi się , że także psychika zawodników przed meczem z Barcelona będzie stała na lepszym poziomie.
-
Kurcze bardzo fajny program ogromne możliwości. Należą się brawa. Przydałaby się moża jakaś opcja "Aktualizuj" :))
-
Real Madryt
Post@Yamato masz rację chłopie. Aż przypomniał mi się komentator w tym ostatni meczu. Gdy stwierdził , że gdyby to nie był Messi to można by powiedzieć , że to było brutalne ale "messi nie fauluje" spadłem z krzesła wtedy.
-
Inter Mediolan
Postyoutube.com/watch?v=WNP96Ghdo_g&feature=player_embedded tak akurat po finale
-
Real Madryt
PostNie wydaje mi się by Mourinho dalej preferował catenaccio. W Realu będzie miał pewnie dużo swobody co do składu , transferów , bardziej finezyjnej gry. Pewnie schematy będą dalej ale bardziej do przodu. A tak na marginesie wie ktoś czy w tym roku będzie wyprzedaż , w Realu ?
-
Inter Mediolan
PostDemichelis mistrz od samobójów? Taki to jest Lucio jedynie. Micho w reprezentacji gra całkiem inaczej i dodatkowo jest pupilkiem Maradony więc poziom musi pokazać.
-
Inter Mediolan
PostBrawo Inter. Mnie jako kibicowi Bayernu oczywiście pozostał niesmak. Ale dzięki tym błędom w obronie , zarząd już szuka obrońców. W tym meczu Milito zrobił różnicę , Muller taka sama akcja to samo miejsce . Chłopak nie wytrzymał , strzelił nie patrząc gdzie ... Plan minimum był wykonany a LM miała być wisienką na torcie. No ale cóż zadecydowały szczegóły. Jedna i tak Bayern dokonał rzeczy niemożliwej , z taką obroną dojść tak daleko. Niestety nie zdziwiłem się jak zobaczyłem ustawienie obrony Ba…
-
Inter Mediolan
PostW Bayernie ? Ciągnął akcje od obrony Nie wiem kiedy przyszedł w 2002 albo 2003 roku raczej w 2002 więcej pograł 6 lat na wysokim poziomie teraz prezentuje jednak trochę gorszy poziom. No i pozbawił 2 razy Bayernu zajścia dalej w LM swoimi samobójczymi bramkami. Więc liczę , że teraz tradycji stanie się zadość i też coś strzeli nie do tej bramki ; O Co do w Bayernie to polscy komentatorzy ciągną stereotyp dziurawej , niestabilnej w każdym meczu. A to jest kompletna bzdura. Wystarczy zobaczyć osta…
-
Inter Mediolan
PostCytat od piciak: „Inter! Cała Polska trzyma za was kciuki, mam nadzieję że wam się uda. Oby tyko nie Niemcy...” Może przejrzyj na oczy ? Jestem ciekaw czy Lucio coś strzeli bo w LM to on właśnie strzelał najwięcej samobójów w Bayernie oO